Inlägg av kexan

Inlägg som kexan har skrivit i forumet

1

Bästa du någonsin skrivit Thomas, gav mig mycket tankar inför mina föräldrars kommande (men än så länge en bit bort) bortgånt.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av kexan:

Jag måste säga att senaste Dead Island reklamen runt sidan är rent osmaklig. Jag förstår att den ska locka till ett zombiespel, vilket i sig är osmakligt, men jag har barn i hushållet och kan inte besöka sidan med sådana grafiska detaljer. Dessutom är den rätt osmaklig som vuxen

Jo, den var lite åt det grövsta hållet.

Jag blir lite oroad av detta, innebär det alltså att ni kommer fortsätta visa denna typ av reklam? Jag har stängt av adblocker för er men överväger att aktivera den igen av detta skäl

Jag måste säga att senaste Dead Island reklamen runt sidan är rent osmaklig. Jag förstår att den ska locka till ett zombiespel, vilket i sig är osmakligt, men jag har barn i hushållet och kan inte besöka sidan med sådana grafiska detaljer. Dessutom är den rätt osmaklig som vuxen

Skrivet av andreashal91:

Tråkigt att Sony inte har någon säkerhet

tråkigt att idioter fortfarande leker hackers....

grattis, ganska trist att en vinnare letade reda på en bild och vann på det...

Ny patch till CoD4: Modern Warfare

man har inte behövt ha skivan i på länge på multiplayer.

Assassin´s Bookclub: The search for the burning and slight holy underpants of jesus second cousin from his mothers side

eller förkortat AB:TSFTBASHUOJSCFHMS

nån som har erfarenhet av gametap? verkar ju faktiskt jävla lovande.. kan man prova en månad och sen bryta prenumerationen eller binder man sig på x antal månader?

R.I.P

gamespot ftw. logga in , xbox360 kolla på höger sida

Gillade VERKLIGEN inte 28 veckor senare reklamen. Sidan blir så kladdig. Har FZ som startsida av just det skälet att det inte är massa kladd o skit, snälla ta bort det!

för er som dömmer innan ni provar, det här spelet är riktigt kul! (iaf La street racing, vilket verkar vara samma spel? eller är detta en förlängning kanske?)

det är en skön känsla i spelet, väghållningen känns igen från verklighetens bilar, men med en skön arkadkänsla. Bra billjud, enkelt och snabba laddningar innebär (även detta byggt på att det är LASR) gör spelet till en riktig hit!

lite live for speed fast med fartkänsla och styling och att man satsar delar man kan förlora i race gör det hela mer intressant.

haha, mycket smarta kommentarer här

först av allt, flyter perfa på min burk med 3.2ghz, 2gb ram och ett 7800 så icke optimerat kan man ju inte säga att det är, visst behövs det finslip men med rätt drivrutiner flyter det fint.

Körkänslan ligger precis där den ska, mellan någorlunda verkligt och arkad, för det är vad nfs är, ARKAD. Vad hade ni väntat er efter alla nfs titlar, att dom helt plötsligt byter skola och börjar köra realism?

Kan hålla med om att driftingen behöver jobb, det känns som man åker på såpa med vissa bilar, men demot lär ju inte vara 100% optimerat.

Dom andra delarna har dock precis den känslan som gjort alla nfs spel så jäkla roliga, glad körglädje, lagom med riktighet och och realism.

Vill ni ha realism, håll er till gtr 2, och sluta snacka skit om spel som har riktigt potential för dom som förstår att spel är spel, inte en efterapning av verklighet.

1