Inlägg av Nelfie

Inlägg som Nelfie har skrivit i forumet

Epic Exclusive titel

Go woke, go broke. Förstår att många lämnar, Blizzard har förvandlats till nå slags pushover PK företag.

Skrivet av Melldorwin:

Steam suger verkligen. Hatar deras reklam och seghet. Epic fungerar ypperligt. Bästa plattformen som finns. Aldrig strul. Enkelt gränssnitt.

EGS är fantastiskt för barn utan inkomst, så all ära till dem! Önskar jag hade den möjligheten förr. Men Steam är bättre på alla sätt och vis. Orkar inte rada upp det för dig, jag har viktigare saker i livet. xD

Men googla gärna om du är intresserad.

Sitter med ett 4090 själv, fantastiskt grafikkort, kostade en halv månadslön så var ju inte så hemskt ändå.

Samtidigt som det är lite surt för man kan få eventuella spoilers, så är det ändå ganska skönt att EGS beta-testar spelet innan det släpps på den riktiga launchern.

Skrivet av TheWarlock:

Inga nya klasser, diablo immortal, blizzard en spiölra av sitt forna jag.

Min gissning en spel flr normis inte hc nördar av genren.
Vilket var vad Blizzard hade som målgrupp från början.

Inte ett dugg taggad.

Hade vart kul att läsa en djupgående analys av spelet inte bara.
Omg loot lol im so op!
Var skeptisk till D3 släppet men ung och dum som man var så förbokade man.
Alla vet ju hur bra det va.

Nä blir vänta tills ev expansion och förhoppningsvis nån rolig klass att spela.

Haha, gud vad bitter, du måste va fantastisk på kalas! xD

Sitt du där och sura du, vi andra kommer ha skitkul! Ingen bryr sig om du spelar eller inte

Skrivet av JareD82:

Körde först en druid till lvl 25. Från kl 17 till 04.

Sen påbörjade jag en necro och blev lvl 16 på 2 timmar.

Det var som natt och dag, riktigt lätt med necron medans det tog extremt lång tid med druiden.

Den öppna världen känns öde, såg dock en och annan spelare men inte så värst många typ max 2 åt gången.

Jag tycker de borde göra om spelet igen... nu är det som diablo 3 version 5.

Jag förstår att många har massuppfittat vad beta innebär och tror att det är nå slags demo för den fullständiga releasen, men om du gav ordentlig feedback till Blizzard via deras forum (eller ingame-verktyg) som är i princip hela poängen med en beta så ska du nog se att många problem troligen blir lösta

Vem??

Skrivet av Bojkott:

Jag har rent allmänt svårt för när storyn skrivs om för mycket, och framför allt när det enbart görs av politiska skäl, men jag tycker faktiskt att storyn i avsnitt 3 var bättre än i spelet. Sen så förstår jag att fans kanske blir upprörda av denna stora förändring, men den största delen av hatet kommer nog bara från homofober.

Avsnittet var kasst.

Eller helt enkelt folk som bara är urless på den påtvingade PK-sörjan som ska in i allt? Detta var en helt onödig sidostickare. Skulle hållt sig till spelets story istället, hade troligtvis gjort avsnittet mer sevärt än något man skippade majoriteten av. Du kanske finner det intressant att titta på två gamla män som hånglar i en timme. Men jag föredrar något mer konstruktivt och innehållsrikt än så. (Och nej, innan du känner dig manad att skrika homofob så hade det varit minst lika trist att titta på en intim relation mellan två kvinnor eller kvinna/man.)

Dem ändrade för mycket, och la in för många egna idéer. avsnittet var kasst. De enda som tyckte det var bra var fåren som måste supporta LGBTQ för att känna sig accepterade i dagens samhälle, eller LGBTQ fåren själva som påtvingar all media om deras propaganda. Dem hade kunnat införa en homosexuell relation på ett mindre trist sätt. Detta var inte det.

Men glad att dem hade ihjäl båda två, förhoppningsvis blir det inte mer än det.

Haha, sökte upp bilden. Wow. Den är verkligen inte mycket att hänga i julgranen. Kudos till killen som blev förevigad. Grymt att få vara med i ett så ikoniskt spel för alltid. Det är corpse01 bilden på zombies som bär ansiktet, fast dem har copy/pastat ena ögat över det andra, såsätt har de "förändrat" identiteten.

Another post picked up the thread and people quickly began comparing the images to the art in the game. Sure enough, they look identical. The only change appears to be that Valve copied the right eye of the corpse onto the left. That’s it though. The entire face of that model is seemingly a dead dude’s face. Yikes.

Then, three days ago, gaming YouTuber Richter Overtime uploaded a short and concise video detailing the history of the corpse and its connection to the image, and this seemed to take the story fully mainstream, with folks tweeting about it and sharing it more widely online. As you might expect, a lot of Half-Life fans were freaked out to learn that they have been looking at a real corpse for the past two decades.

(knappast, säkert nå bajsnödig förälder)

One modder has already created a new model to replace the old one for folks who feel uncomfortable leaving the original dead face in Half-Life 2.

Kotaku has reached out to Valve about the corpse to verify its origins and to ask if the company has any plans to change it with a future patch.

Varför skulle de ändra något? Det är ju fantastiskt.

Ah gud ja, denna clownvärlden vi lever i..

Härligt att dem låter smådkidsen beta testa det först innan dem släpper det på den riktiga klienten (steam)

Skrivet av Skuggsvept:

Tycker hela idén med Defense Matrix låter riktigt bra. Det handlar om en samlad satsning för att öka trivseln i spelet, där "SMS protect" bara är en del. Återstår att se hur det funkar i praktiken, men det låter som sagt som en bra grund att iterera på.

Ny hjältar kommer vara "grindwalled", dvs ligga som en del i det öppna Battle Pass:et. Premium låser upp dom direkt, men du kommer inte behöva betala om du inte vill.

"In Season One, everyone who logs in to play will receive Junker Queen and Sojourn automatically, whether they’re new players or returning. Players who own the original Overwatch will also receive Kiriko through their Founder’s Pack, which needs to be redeemed by logging in before the end of Season Two."

Om grind inte är helt insane så gör det väl ingenting, om något så tycker jag om denna modellen mer än förra, även om jag oftast är emot free2play grindwalls, känns som att man har något mer att sträva mot än bara fler coins / lootboxes som ger en duplicates och mer coins.

Bra, gör det jobbigare för asen.

Jag var faktiskt en av dem som faktiskt tyckte att Diablo: Immortal var underhållande, tills man blev 60 och fick uppleva den ordentliga paywallen. Sen avinstallerade jag och kommer troligen aldrig starta det igen. Men där fanns en hel del trevliga features. Shadow Clan var inte en av dem.

Där har funnits mod för det länge. Allt går om man vill.

Skrivet av Slimebeast:

Oj, finns Flight Sim på Steam oxå? Men inte var det från Day 1?

Vet ni om Diblo 4 oxå kommer komma till Steam? Vad tror ni?

Flight Sim kom ut på steam Day1 afaik. Diablo kommer stanna på Blizzards klient most likely. Men OM det kommer till steam så är ju det guld.

One of us, One of us

Skrivet av Soulless:

Usch, fy och spya…
Rör inte det här skitspelet.

Gå vidare till nästa spel FZ please

Jag hade samma åsikt som dig, sen provade jag det ändå med ett par vänner, inte lagt ett öre på det. Är level 51 och har inte mött någon paywall hittils åtminstone.

Det är ett helt okej tidsfördriv, kostar ingenting, Ge det en chans åtminstone innan du spyr galla på allt.

(På PC då, kan aldrig någonsin tänka mig att spela det på mobiltelefonen) lol

Skrivet av Dralion:

Kan någon som spelat det ett tag sammanfatta vad spelet går ut på och vad som känns bra/dåligt?

https://bfy.tw/T6tx

Alternativt, köp. Prova, tycker du inte om det, refund.

Skrivet av justabit:

Stänger av och gör något annat.

Översättning: Ragequit (Alt+F4) och uninstall

Skrivet av BloodFarmer:

Half-Life 1. Försökt lira det flera gånger, och nångång kom jag i princip till xen innan jag gav upp. Ett skittråkigt spel, helt enkelt.

Bioshock. Kul, men fattar inte storheten där heller. Ett roligt spel, typiskt 3/5 men inget speciellt alls.

Alla Battlefield efter BC2. Fattar inte varför de valde att förstöra spelserien.

Så med andra ord, du är inte mycket för FPS spel.

Skrivet av Johan Lorentzon:

En liten varning till er som köper spelet till Playstation 5 eller Xbox Series S/X. Se till att köpa nextgen-versionerna för de till PS4 och Xbox One går visserligen att spela på de nya konsolerna MEN de finns ingen uppgradering till nextgen, var sig gratis eller betald. En kompis köpte nu Xbox One-versionen till sin Series S och spelet går inte uppgradera.

Speciellt om ni tänkt spela delad skärm på fyra spelare är detta viktigt då det bara går spela två på deladskärm på de äldre konsolerna.

duh. Obviously