Inlägg av Nelfie

Inlägg som Nelfie har skrivit i forumet

Baldurs Gate 3, sjukt överskattat. Trist och mediokert.

Skrivet av Gaara:

"Bara för", ibörjan hade man den inte alls, du får den på lv 20. Jag har redan uppgraderat allt innan nerfen. Railgun va bästa sättet att ta hand om de där irriterande chargers som dök upp på svårare nivåer.
Kör bara någon misson då och då, som sagt har jag redan maxat alla uppgraderingar så inte så mycket att spela för annat än för "nöjets" skull.

Coil gun fungerar strålande, även lasercannon sen de buffade den. Autocannon smälter chargers och har alltid gjort. Meta kommer alltid att ändras, kan inte alltid bara köra med samma setup hela livet.

Skrivet av mobmoben:

Kommer det att bli some med Valheim utvecklarna att dem bara totalt överger spelet efter de fått sina pengar nu? Tycker det börjar bli ett stort problem nu, att early access spel släpps och exploderar i popularitet, sedan så bara överger senare utvecklarna spelet för dem har reden fått sina pengar.

Valheim är långt ifrån övergivet, Men med deras 11 devs så tar updates lite längre tid än studios med 600. Andas, spela något annat sålänge. Finns förövrigt fantastiska overhauls till spelet, som exempelvis Jewelheim som lägger till en helvetes massa + ökar svårighetsgraden markant mot vanilla.

Man ser ju att majoriteten inte har vänner, trist för er

Skrivet av totalwarplayer:

Förstår inte att Nintendo inte satt stopp för denna uppenbara överträdelse än.

Vad menar du? Ska vi prata om alla spel som använder människor i sitt spel också? Är du helt bäng eller? Bara för något liknar något annat betyder det inte mer än att de tagit inspiration från det, och även om det är en kopia och Palworld gör ett bättre spel än Pokemon så är det väl bara en win för consumers? Varför bryr du dig? Vad förlorar du på det? xD

Skrivet av Kleptoman:

Finns gratis på game pass

"Gratis"

Windows 8.1 är över 10 år gammalt, hur fan sitter folk fortfarande med detta, eller de äldre varianterna? Tillochmed mitt sketna hotell kör Windows 10

Älskar att folks klagomål är laddskärmarna, när problemet ligger på deras brödrost till hårdvara. Vilka laddningsskärmer? Jag hann knappt läsa halva tipsen innan den försvann

The Finals är ett spel som jag nyligen testade, och jag måste säga att det inte imponerade särskilt mycket. Spelet når knappt upp till medelnivån och lämnar mycket att önska. Det finns definitivt bättre alternativ tillgängliga på marknaden för den som söker en mer engagerande spelupplevelse. Trots detta kan jag förstå varför barn kan ha roligt med det.

Skrivet av Freakon:

Tycker att din jämförelse haltar. Man kan inte jämföra två olika typer av spel (Flightsimulator och Star Citizen) då de helt enkelt ämnar att uppnå olika saker.

Att däremot jämföra Star Citizen med Starfield funkar bra då båda delar stora delar av upplevelsen med varandra. Båda är äventyr i rymden osv.

Star Citizen får då Starfield att skämmas.

Så, då kan vi även jämföra Starcraft? För det tar också plats i rymden. Är du helt bäng eller? xD

Skrivet av tuckdragon:

cs skins då? kul med gambling för kidsen 😂

Du kan åtminstone sälja dina skins på cs.

Skrivet av trickeh2k:

Jag har testat alla tips som finns, inklusive avstängt overall. Det är bara skräpigt kodat tyvärr, får hoppas de lyckas råda bot på detta med denna patch.

När majoriteten spelar utan problem, så är det oftast inte devs fel att DU har problem, se över din mjuk/hårdvara. Prova uppgradera din brödrost så ska du se att du kanske får färre problem!

Varför stoppa vid en stad? WE HAVE THE TECHNOLOGY! Se till att fixa hela jävla jorden istället. Börja med alla huvudstäder, sen låt community steppa in och arbeta in sina delar av världen, Bara att lassa ut drönare som 360-fotograferar, sen gäller det bara att filtrera ut att skit och ersätta med nå nytt fiktionellt spännande.

ezpz, lätt som en pannkaka, tar max en kvart.

Skrivet av LancelotSwe:

Härligt med ett early access spel som faktiskt släpps i rimlig tid!

Ser hellre spel som 7dtd, stora content updates, inga DLC's, Har gett mer nöje än många spel som gått ur early access på mindre än ett år, sen ignoreras spelet och dev går vidare, för 1.0 är done. Sen är det bugfixes och paid DLC's som gäller som knappt ger något innehåll alls

Smaken är som baken, du kanske tycker om illusionen om ett "färdigt" spel.

Playstation

Skrivet av Bro Exotic:

Löjligt snygg grafik. The First Descendant var ruskigt kul och trodde det skulle bli mitt huvudspel för 2024 men nu ser det ut som att kommer finnas hård konkurrens. OM det inte blir äckliga mikrotransaktioner som vissa nämner ovan. Blir det så, så blir det inget spelande på någon av spelen alls.

Det är ett koreanskt MMO, självklart kommer där finnas tonvis med pay2win microtransaktioner.

Skrivet av submariner:

En remake kan ju aldrig bli sämre än orignalet då man redan har allting serverat.

Warcraft 3 Remaster vill prata med dig om detta påståendet.

Skrivet av Harakiri:

Detta trots high end dator med Ryzen 7800x3d , 32GB RAM , Geforce 3080Ti och en 2 TB NvME SSD som klarar 7GB/sek[/i]

Skulle ju dock inte kalla det där för high-end. Den har ju flera år på nacken.

Spelet flöt på fint/utan krash överhuvudtaget på min i9 13900k, 64GB RAM, 4090 i ca: 170fps med allt på ultra, ((sure, där var väl nå split-second stutter första gången den loadar in en map, men det är ju absolut inget man lider av)), men jag cappade manuellt på 144 för det är ju vad min skärm ligger på.

Din SSD är bara relevant för loading-times, har inget med prestandan att göra.

Trist att du hade problem. Dags att uppgradera snart kanske?

Skrivet av Gurkburk92:

Vad som inte nämndes var väl att du skulle ladda precis varenda dörr-öppning i ett rymdspel

Uppskjut med din farkost är cutscene varenda gång.

Ah jo, men det var ju bara nå split-sekund. Så immersive breaking var det då fan inte. Folk som klagar sitter med datorer från tidigt 1800-tal.