Inlägg av Obe

Inlägg som Obe har skrivit i forumet

Letar efter en aktiv klan
Server: Zinnervale

Skrivet av Tobhah:

Hur långt har ni tagit er, vill gärna hitta någon att lira endgamet med då det känns lite övermäktigt solo.

Flesta av oss gräver vid Exp 12-13 just nu, några av spelarna har startat nya karaktärer och ska precis börja med endgame.
Vi försöker att bygga upp så många ska kunna lira endgamet just nu,

Vill du spela Outriders med andra?

Hej gött folk !

Tänkte höra om det finns fler som lirar Outriders och vill saknar ett gött gäng att lira med.
För närvarande är vi ett litet gött gubbgäng som lirar ihop, men det är alltid roligare med fler i kanalen som vill dela med sig av bulor och nävar. Saknar ni någon att dela ut några väl valda rundsparkar med, tveka inte att svänga förbi

Vi lirar på PC

Vi sitter för närvarande på en discord server:
https://discord.gg/qmznq4NQwP

Vi är ett gött gäng som spelar bland annat outriders och warframe, hade vart kul att fler sköna människor att lira med,
vi sitter på Discord i dagsläget (Yggdrasil)
Letar ni efter lite sköna gubbar att lira med så sväng gärna förbi https://discord.gg/7VPgCXWE

@beersgarden:

Det är helt ok, jag lirade med mus och tangenter i ca 3 månader och man får en bra känsla för det tillslut. Lite keybinds som behöver ädras pga mina flottiga korvfingrar men jag skulle säga att det fungerar bra.

Med HOTAS så får du en helt ny känsla, jag saknar dock -Yaw- på min sticka, dvs den axel som inte täcker X och Y axeln, men detta kan man komma runt i settings.

Jag anser att man får en god upplevelse med bara mus och tangentbord, då får du även en bra feeling för alla funktioner på skeppet

Nu räcker det inte med sticka och gasreglage längre (HOTAS), det blir trångt på bordet framöver om tangentbord ska in med.

Har lagt ner hundratals timmar i detta spel och lyckas alltid återvända för ännu en kampanj, Grymt nycket valuta för pengarna

Håller tummarna

En aning stelbent, jag gillar konceptet och tror att spelet kan ha potential, men man behöver polera även det basiala innan man kan uppnå den grupp av spelare som skulle vända sig till denna typ av spel.

Crafting: Upplevde att man behöver tänka en vända till här, men jag utgår ifrån de få timmar jag lagt ner på det. Kanske blir bättre längre fram.

Drar vissa paraleller til ARK när det var nytt, det fanns mängder med saker som de faktiskt gjorde bättre, spelet motsvarade mina egna referensramars förväntningar.

Hesmkt gärna

Skrivet av YmerXE:

Jag hoppas verkligen på ett Assassin's Creed med vikingar. Jag hoppas Obe har rätt

Jag är skapligt säker på detta, tänker inte gå in djupare på dettta dock. Men från vad jag hört så är detta nästa

Litar inte på branschanalytikerna, "Ragnarok" blir nästa. mark my words

Skrivet av Slutbossen:

Kanske en dum fråga men har bara runt 70timmar under bältet så det är mycket man fortfarande inte gjort eller fått ett grepp om. Den av oss tre som har spelat mest har smiskat ihop en railjack. Äger han den så att han kan spawna sin railjack i eran drydock eller måste man bygga en helt ny i eran drydock om man byter klan?

Man ska få behålla sin railjack vad jag läst. Då den är kontobunden så skall den föras över till vår docka.

Skrivet av anon_326114:

Hur är det för helt nya spelare? Tankade hem det inatt och aldrig någonsin haft en tanke på att prova men va fan det är ju "grautis".

Dock är jag allt annat än grön med 3-person looter shooter, kört Anthem och Division 2 senaste året.

Vi har ett par som börjat denna veckan, och det kommer inte bli svårt att hitta folk att spela med. De som spelat ett tag gillar att hjälpa det "nya köttet" så det brukar inte vara svårt att få med dem när man kör fast.

Har spelat Anthem och Division (ej 2:an) och främsta skillnaden är tempot, tänk dig en mix mellan Division och Anthem i högre tempo och med parkour.
Spelet går att spela helt F2P. ingame-valuta som du kan köpa för riktig valuta går även att tjäna ingame via försäljning av delar som du hittar i spelet, dessa köps av spelare. Samtliga vapen och Warframes kan farmas ihop. Möjlighet att betala med (ingame-valuta) Platinum kan göras med, i övrigt är det i stort sett enbart kosmetiska som göms bakom Platinum.
Vill nog påstå att utvecklarna har en av de schystare monitäriseringsmodeller jag sett där ut.

Hoppa gärna in i vår discord och skicka mig ett PM (Obe - Galrash) så kan vi babbla vidare om du känner dig nyfiken. Tar mig alltid tid till alla som är nyfikna. länkar finner du i orginalposten.

Skrivet av Slutbossen:

Låter faktiskt rätt intressant. Vi är tre vänner som har ett eget guild för crafting och lätta endos. Ska höra med de andra två om de har ett sug för ett helsvenskt guild som är lite "laid back". Vi alla har jobb och jag har en pojk på två år så det blir ju spelande när tid finnes så att säga. Men jag hör av mig för det låter som sagt, intressant.

Hör av dig bara så ordnar vi med plats i klanen, vi har flertalet gamla stötar i klanen med små knattar där hemma. Vi har självklart dom som kör mer intensivt. kontakta mig vi ovan länk eller PM så tar vi ev. detaljer längre fram

Skrivet av Alk3z:

Ska absolut fundera på saken! Är i en tråkig guild atm men dom har researchat det mesta...

Om research är en stor fårga så kan jag med glädje meddela att all research är klar. Även vi trötta casuals drar våra strån till stacken.

Skrivet av Alk3z:

Mycket har hänt med spelet på kort tid, sjukt mycket nytt content och alltid vecko- & dagsevents. Warframe är det som Anthem strävade efter att vara. Tacksamt är också att de verkar mån om att pusha hotfixar så fort de har knappat klart!
@170h på nytt konto, ej tröttnat än(RNG är min vän tydligen).

Instämmer helt, introduktion av "vendetta system" likt Shadow of Mordor / War for Mordor med en personlig antagonist samt nysläppta railjack är ett välkommet tillägg, näst på tur borde vara New War.
Hinner knappt bli klar med tilläggen innan nya kommer.

@Alk3z och Don_Jarmo, hör av er om ni söker folk att spela med. Vi har alltid plats för nya sköna personer

Ny stor uppdatering till warframe lanserades nyligen vid namn Railjack
Introduktion av rymdstrider med multicrew skepp

Trailer

Advent Rising

Helt rätt @pixelNoise