Inlägg av Notumforce

Inlägg som Notumforce har skrivit i forumet

Nog alltid tittat framåt, ju äldre man blir för mig desto mindre tid har man till gamla spel plus jag gillar se vad som händer med ny teknik och grafik.

Även om ett spel är mer än bara grafiken så är grafiken för mig en stor del av hur jag upplever ett spel.
Med det sagt så spelar jag det mesta så länge det inte är pixelgrafik, det lämnade jag på 80talet.

Lirat i 77 timmar börjar bli lite utmattad ej i följd så klart

Dags o ta en paus snart

Kul att spelet fått bra betyg men bästa spelet som släppts i historien, ne skulle inte tro det.

Men absolut kul att många gillar spelet.

Bytte till euw, utan tvekan visst bara 8k köer efter nya regionen sattes upp från 12k , men ne har annat o göra en att sitta i en kö.

Hade inte pushat så hårt så var väl typ lvl 47 när jag bytte region, chrystaline auran följde med från founders pack till alla regioner iaf us och eu när jag testade runt.

Sen hur länge man spelar får tiden utvisa, tar det lilla lugna är mitt chill spel för 2022 tills nått annat dyker upp.

Väntar in lite rea på spelet innan köp .

Kanske dags o fortsätta spela kommit halvägs i spelet på konsoll

Inte läst nyheter så tänkte först wow en uppdatering till cyberpunk så såg jag storleken ok måste vara xbox sx versionen som släppts.

Kanske blir o spela klart spelet kommit halvägs

Inte första gången ett mmo är försenat par timmar på launch dag kan lova kötiderna lär bli ännu värre idag pgr av det har gärna fel men ja., ska bli riktigt intressant och se vad det var som gjorde dom försenar launchen.12min innan launch måste vara super kritiskt.

Dom har ju en bunt med streamers som dom lovat betala för att streama idag

Baserat på avsnitt 5-6 som imo helt tog över hela serien så får det en 3 men inte mer en det.

Avsnitt 7 vara ok pgr av alla möjliga idiot fel som dom kunde löst på ett smartare sätt var riktigt besviken på slutet utan att gå in på spoilers.

Håller med Bennii bitvis, Kan vara svårt o få tag på statistik på det men hur många spelare är så aktiva att man ser trenden att det nog kommer vara trasigt eller dåligt vid release.

Träffat på hur många människor som helst som bara läser en tidning, eller kollar bara på en tv kanal eller enbart aftonbladet på nätet är det fel på dessa människor eller sätt in annan negativ fras ne skulle inte tro det mer kanske vilseledda.

Kollade själv inte upp bf köpte det på konsoll vid släpp faktiskt , spelat betan dom hade och dum nog trodde på när dom sa det kommer inte se ut som det gjorde men det stämde ju så klart inte .

Spelade spelet på release dagen och sen inte öppnat upp spelet efter det men skyller inte ifrån mig mitt fel jag köpte spelet .

Dessa människor försöker gamea systemet för refunds och använda sociala medier för att få till det.

Vi har ju sett hur lätt folk hänger på en trend på twitter och ibland är det åt hlev, helt enkelt.

Medic kursen var för att få spela en av specialistklasserna vet inte om det gav mer options i matchen men kul o lära sig lite hur det fungerar, och försöka leka rambo med tunga kulsprutan var bara att glömma

Skrivet av Johan Lorentzon:

International Fight League tror jag de hette? Ideen var bra och tror många av vinnarna där hamnade i UFC senare. Önskar bara de större organisationerna kunde göra en liknande satsningt, speciellt när de tjatar om att MMA ska vara en seriös sport.

Tänk själv om NHL satt och bestämde vilka som "förtjänade" final matchen varje år, baserat på hur många fans och hur mycket trashtalk lagen har fört mellan sig. Det skulle ju bli skitlöjligt. Men i boxning och MMA är det tydligen helt ok att ha ett sådant system

ah just det "IFL" ja jag håller med.

Kolla på senaste underhålls fighterna mellan div mma fighters och jake paul , så sjukt korkat men han har ju inget att förlora så länge han vinner han drar ju in löjligt mycket pengar på att andra vill se han förlora

Reacher
Betyg 8.5/10

Var skeptisk men riktigt bra (har läst några böcker i serien)så klart saker som man irritera sig på speciellt i fighterna men men.
bra dialoger och personkemi

Skrivet av Hipshot:

Det räcker väl med cod...

Trolla du nu?;)

American army var ju mer sim än cod skulle jag säga, gå igenom medic kursen var sjukt jobbigt om man inte satt med dator bredvid o googla svaret.

Kommer nog bli lir men kommer nog inte lira på Zinnervale, finns ingen anledning för mig, jag vill bara spela måste inte vara på en server där alla andra är.

Kanske slen eller Calvasus , jobbiga är att kötiderna idag inte är en riktig indikation hur det blir på fredag man kan ju gissa men jag gör som jag brukar skapa gubbe på flera servrar så man får namnet o sen se på fredag vilken man satsar på.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Jag efterfrågar riktigt liga-tänk och tror att Bellator delvis kör det. Men man skulle kunna göra en liga och brackets under året, sen finalerna på nyårsafton (likt PRIDEs Nyårs Event). Toppa varje gala med superfights där de sätter upp match som fansen vill se, dock räknas inte dessa i rankingen. För jag förstår att man samtidigt vill sätta ihop matcher mellan populära fighters, och då skulle ju superfights lösa det problemet. Men att ha en riktigt liga och turnering över året där den som vinner klättrar till toppen hade varit awesome.

Bas är kung - "Bada Bing!"

Man har väl försökt med typ mma liga förut, var det inte nån organisation där bas var en av lag ledarna typ kan för mitt live inte komma på vad den hette, pat miletich var team ledare för en av dom andra lagen

Kul tråd , tränar inte hade planer innan jag pajade knät för många år sen.

Följt följt mma sen typ pancrase på 90 talet typ, innan kollade man ju lite på karate typ när dolph lundgren tävlade även kollat lite på kyokushin mest för att en föredetta arbetskollega tävlat i det samt även varit funktionär på tävlingar så fick lite storys från den tiden.

Så klart kollar på en del k1 och pride, men hade så svårt för freak fighterna men typiskt japan.

Jag är den passiva mma fan, bryr mig inte om hur fighters skitsnackar inför fight eller allt runtomkring , själva fighten är det som gäller.

Tyvärr inte haft möjlighet att gå många några större events, största jag varit på var UFC99 i köln tyskland.

Problemet med mma generellt är ju att det är underhåll/martial art tävling , vilket innebär att riktig matchmaking där skillen är lika får vika för vad organisationen tror sig kan dra in i många fall.

Btw bas ruttens försvars videos får mig att garva varje gång

Bra lazy att inte kunna dela sin trimmning dålig ursäkt av dom.

Utöver det låter det bra får se vad recensionerna säger sen.

Tyvärr tror jag inte nft kommer försvinna .

"Its a weird weird world."

Skulle säga dice ledning har failat ändå dom som styr utvecklingen inte vanliga anställda , sen vet man inte hur mycket ea har pushat utveckligen.

Säger bara hoppas ea fingrar håller sig borta så mycket som möjligt från respawn så kanske det blir bra.