Inlägg av vaskee

Inlägg som vaskee har skrivit i forumet

Alien Isolation MotherVR mod

testa med högt ljud i lurarna

Men det är solklart och vinner med hästlängder...

Star Wars Galaxies

Vinner också med den mest korkade idiotiska patch som gjorts på ett spel i mannaminne, NGE.

Sålde mitt PSVR ganska omgående. För det första så blev man åksjuk i vissa spel och för det andra är det kablar ta me fan överallt... Gimmick.
Sen är det inte konstigt att HTC PRO har få användare. Vem vill betala 10k för ett nytt headset? Jag menar... det ska vara ett tillbehör. När man kommer upp i dom summorna tror jag användarbasen är ganska liten.

Jag satt med ett 970 och köpte ny skärm. Samsung 34" 3550*1440 100hz. Det gick raka vägen åt helvete med fps:en i de flesta spel.
Letade på ett AMP! 1080Ti, slängde in det i datorn och det var fix och färdigt.. Det blev ingen sån där WOW! det här va skillnad men tillräckligt för att hålla sig runt 100fps i det jag kör med allt lull lull på. Då ska jag tillägga att jag vet att jag har en flaskhals till CPU FX-9350@5Ghz.
Senaste är Farcry 5 Ultra.. ca 80fps i 1440p väldigt vackert.
Så sammanfattningsvis, är det värt att köpa ett 1080Ti i en maskin med lite äldre prestanda? Ja, om du kör över 1080p upplösning. Annars skulle köra ett 1060 då det antagligen kommer prestera lika bra eller bättre.

Förbättringsläget är inte aktivt efter uppdateringen utan man måste gå in och aktivera det. Det heter alltså inte BOOST mode när man kör med svenskt interface.
Kanske är bra å veta för vissa?

Skrivet av idgforum:

Själv blev jag uttråkad efter ca: 20% kampanjspelande. Fick även GTA IV på PS3 vibbar då jag tyckte att hur jag än ställde in grafiken var allt suddigt och ansträngande för ögonen utom i cutsceens. Kör på ett GTX 1080-kort.

Blir spelet roligare längre fram eller är det samma trams hela tiden?

Tyvärr!

Det var långt ifrån lika bra som 1 och 2. Grafiken kändes också jäkligt skum vilket säkert kommer ändras med massa moddar men väldigt repetitivt och... inte bra helt enkelt.

Detta videoklipp visar innehåll från Ubisoft, som har blockerat det av upphovsrättsliga skäl.

Bra skrivet, jag är fan lite imponerad...

Om du spelar är du inte längre min dotter

Bra skrivet...

Personligen tycker jag att dom ska lämna original filmerna som dom är. Titta bara på Judge Dredd, Total Recall The Shining osv. Alla "nyversioner" suger jämfört med originalen... Spelet ser jäkligt nice ut dock.

Jösses vilket slut på EP1. Imponerad...

Det är smågrejer. Hoppar man precis innan dialoger så förblir man i luften som en svävande "karatekid trana typ". Ser mkt märkligt ut. Sen är det någon krasch här och där... Gäller att spara med jämna mellanrum. Sist men inte minst... taktik läget är värdelöst.

Lirade igenom allt på 2 dagar.. Gött med ett dlc

Ser helt ok ut. SoO börjar bli lite långdragigt nu.

Forza 5 "Racing Game Of The Year Edition"

Om dom kunde få support för G27 så skulle jag köpa direkt men så länge dom envisas så blir det inget...

Wildstar

Tjo

Tänkte bara höra var merparten tänkte ta vägen i wildstar. Är det någon speciell server som svenskar kommer att använda? (som jag inte vet av)

/T

Förstår inte hur dom kan vara så in i helvete korkade att gå ut med att det inte går att "dela" spel. Xbox R.I.P

Lirar igenom ett par nivårer nu och ärligt talat... så illa är det inte. Ganska underhållande.

Det är ett helt ok spel men det är mkt som är fel... lagg i ratten a la need for speed shift. Random buggar osv. Men över lag är det värt att köpa tycker jag nog.

Ferrari Racing legends

Alltså, det här spelet....

Jag tycker om Racing "simulatorer" och naturligtvis så provar man det här. Klassisk Shift spel i omgjord kostym, ok.. man kan ta det. Sköna bilar och svårt så in i helvete på hard.

Men efter 9 varv av 10 på Spa, 2 kurvor kvar så träffar man ett osynligt hinder på banan. Bilen får sig en flygtur och tappar bakvingen (F1-90). Vi snackar alltså hårdkoncentrerat i 9 varv här, inte ett misstag eftersom man inte får gå under en viss tid runt banan för då blir man diskad...

Utan bakvinge går det ej att köra en f1 bil.

Blev så förbannad att knytnäven åker rätt ner i tangenbordet så knapparna sprutar. Vilket jävla skämt.

Patch pls.. A S A P!