Inlägg av anon3901

Inlägg som anon3901 har skrivit i forumet

1

Ser ut att vara ett grymt spel, om de fixar spelkänslan är det ett givet köp till Ps3an!

Det är riktigt grymt att dom släpper så mycket nya saker hela tiden! Synd att jag inte gillar själva upplägget, tycker de gamla spelen va mycket smidigare att spela, nu måste man vara så seriös och det är krångligare att bara dra igång och lira en snabbis.

Mortal Kombat: Shaolin Monks är enligt mig det bästa som har gjorts! Finns inget annat spel som är så roligt i Coop i samma genre.

Forza är helt klart det bästa bilspelet jag har spelat. Hoppas nya Gran Turismo gör allt minst lika bra, annars får jag införskaffa mig en Xbox-360.

Alla dessa extrasaker till Wiin kan omöjligt vara bra för nintendo? Blir bara en ännu mindre marknad för de spel som vill använda de sakerna och därför struntar nog många företag i att göra spel till vissa extra tillbehör för wii.

Som Deathwisher säger, varför ska man behöva köpa till saker som ska ingå från första början? Byt ut alla kontroller eller strunta i det helt och hållet!

Riktigt tråkigt att tävlingen som hålls inte gäller för sverige... :\ Hade varit riktigt coolt att gå in för det annars!

Gött, blir till att installera!

Hoppas bara att det är någon körkänsla i detta spel till skillnad från DIRT.

Verkar intressant, tar ner det på direkten!

Verkar riktigt roligt! Snacka om att man är totalt inne i spelet med sånna lir.

Verkar bli ett bra spel! Känns lite som Wiisport 2 vilket bara är bra!

Man kanske ska prova detta lir sen, nu när det finns real-damage.

Verkar riktigt bra! Spelen blir bara mer och mer avancerade, me like! Anlägga bränder som man kan ha till hjälp när man attackerar, beroende på hur det blåser, det är hur häftigt som helst! Längtar!
Går inte att jämföra med Crysis enligt mig, eftersom detta ska vara verklighetstroget, helt annan typ av spel.

1