Inlägg av Polish

Inlägg som Polish har skrivit i forumet

Hitler återuppstår som zombie - döda honom!

Användaren är en proper douche som har tagit bort filmen. Finns det något datum för release på denna skönheten? Att driva en metallkula genom Hitlers panna är en lyx vi har idag, som de bara kunde drömma om förr.

"Om 70 år kommer vi ha maskiner, som simulerar HItler alternativt Zombie-Hitler, och vi kan därefter döda honom i många olika sätt i slowmotion och sånt." Låter helt galet när man tänker efter.

Ser riktigt gott ut. Bill Gates är en helylle snubbe. Han har mycket att ge igen till världen efter sina konstiga operativsystem som man har lärt sig att vänja med, för varje krasch i IE skall han få bort en sjukdom från världen och han gör sitt bästa. Vilket är fantastiskt in my book.

Bajsvattendrickandet är fint, enda jag stör mig på där är glaset han dricker ur, ett väldigt fult glas. Och jag brukar inte bry mig om glas, men den jäveln ser fan illa ut.

Fin video, synd att det verkar som du inte får ut så mycket frames av spelet. Eller så har du bara gjort den effekten Det var stämningsfullt iaf!

Är glad att Elite Dangerous har kommit så man har något att mjuka upp till inför Star. Lyckas dom göra ett spel som har storleken och känslan av Elite med first person och planetutforskning som Star Citizen så vet jag inte var jag skall ta vägen.. Blir bara andfådd på tanken.

Köpte precis en homing-rocketlauncher och spenderat den senate timmen med att jaga dårar i helikoptrar med den, rekommenderas starkt. Få ett lås sedan är det bar att svinga iväg en hylsa och de kan hälsa hem.

12:21, 2 minuter innan denna nyhet, så installerar jag Cities XL Platinum på min dator. Så släpper ni denna teasern på mig.

Hade Xbox360 i många år. Hade flertal stycken till och med, för de var så bra. Self destruction efter 1 år så jag fick betala en helt sprillans ny.

För denna generation så valde jag PS4 för jag kände att den skulle ge lite bättre prestanda, samt att en bild i bild som också är i bild medans jag spelar och kollar på Hockey och Per Moberg när han lagar mat samtidigt, var inget för mig. Även om konceptet är trevligt så har Xbox lanserat denna mer som ett stort mediacenter än spelmaskin. Är den totala känslan såklart.

Hur den presterar kan jag inte säga så mycket, dom vänner som har Xbox One spelar knappt, och de andra har PS4. Mina rediga gaming-vänner köper PS4, medans mina andra vänner köper Xbox One. Det är min högst personliga åsikt och det är sanningen i min värld. Oavsett vad någon annan säger.

Sedan vet jag inte riktigt vilka exklusive spel som kommer till Xbox One förutom Forza 5. Gears of Wars möjligen bland annat. Får googla på det, men än så länge så har PS4 gett mig mer innehåll och kärlek än vad Xbox någonsin kunde på sin tid.

Skrivet av Paddington:

Kommer absolut checka av mot min önskelista. Hur mycket rabatt på Ethan Carter tro?

40% samt 20% på extra collectors edition.

Köp indiespel - bekämpa ebola

Skall bli intressant att se vad de kan knepa ihop för magi. Kul att det är för en good cause dessutom.

Kollat på twitchen en stund och kan ärligt erkänna att det där med programmering är en no easy beef. Sitter med öppen mun och undrar hur fan de kan hålla koll på allt. I have no idea what they are doing. Det går långt utanför ramarna över vad min hjärna kan hantera.

Tur att man alltid har en småbuffert undanlagt i sådana här nödsituationer, det sista man vill är att sitta framför datorn när en mini-sale går igång och man inte har pengar.

Kan rekommendera Don´t Starve samt FTL. Sköna feel-good spel som inte behöver aktivera hjärnan eller grafikkort allt för mycket. Hotline Miami är självklart med. Kristus, många spel som har bantat ner sina eurokilo ser jag.

Själv blir det till att trycka in lite Don´t Starve: Reign of Giants, Complete Commandos Edition samt The Stanley Parable. Allt för 80 spänn. Sweet Gabe.

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Polish:

Jag tar hellre en format C: anytime istället för att ha Norton eller Braceyourself Software antivirus installerat på min kretskortsmatlåda. Har haft mer bekymmer med antivirusprogram som suger kräm ur datorn och segar ner den, ifrågasätter mina val och bestämmer över vad jag ska göra än vad jag har haft med virus som har smittat mig. Haft två virus sedan -99. ILOVEYOU och Hepatit B. De har inget med varandra att göra.

Tråkigt med Steam dock, vem gör så mot Gabe? Den här världen är mörk, hoppas på att de löser det snabbt.

Anti virus slutade äta prestanda sedan 1998.
Hur vet du att du bara har haft 2 virus om du inte har något som kan hitta virus?

Kristus, sedan -98? Det tvivlar jag starkt på. Minns allt datorerna där jag arbetade 2006, Norton var inte nådig mot datorn. Den stod och tugga en bra stund innan det var färdigt och det var alltid nortonikonen som snurrade runt tills datorn nästintill självantände. Men du kanske har haft äran att sitta med superdatorer. Nu kanske vi talar om två olika saker dock, brandvägg och antivirus. Det är en stor sektor vi går in på, det är viktigt att vi har våra kort på borden innan du börjar försöka krossa mina argument.

Nej det har du rätt i, men ge mig några symtom på virus och jag skall berätta ärligt om jag har haft dom eller inte. Cross my heart and hope to die of hepatit B.

Jag tar hellre en format C: anytime istället för att ha Norton eller Braceyourself Software antivirus installerat på min kretskortsmatlåda. Har haft mer bekymmer med antivirusprogram som suger kräm ur datorn och segar ner den, ifrågasätter mina val och bestämmer över vad jag ska göra än vad jag har haft med virus som har smittat mig. Haft två virus sedan -99. ILOVEYOU och Hepatit B. De har inget med varandra att göra.

Tråkigt med Steam dock, vem gör så mot Gabe? Den här världen är mörk, hoppas på att de löser det snabbt.

Så länge det är spelreklam eller teknikreklam så bryr jag mig inte ett jota. Hade däremot mina ögon registrerat reklam från pampers eller fritidsresor så hade jag börjat skicka runt namnlistor i FZ-staden. Barn och resor, så långt ifrån en top of the line dator man kan komma.

Annars så stör reklamen mig inte så mycket, minns för ett tag sedan då det fanns en era med popup-reklam där hela sidan blev en stor, krispig och sjukt högupplöst urringning av någon kvinnlig magiker. Denna är ju såklart borttagen men tycker det flyter på fint nu. Släng det inte i ansiktet på mig bara, låt det vara magiskt i bakgrunden så blir det inget rage.

Sedan release har spelet förbättrats avsevärt och är sjukt kul. De senaste patcharna har gett möjlighet för att lösa nätkod till det bättre och man kan få en skönare känsla i spelet. Mycket mindre död bakom hörn än innan.

Fin recension! Har spelat ungefär 10 timmar på PC, är fantastiskt nöjd med spelet. Gillade Far Cry 3 och detta känns som lite mer av den varan, däremot gillar jag världen i 3an mer än denna.

Det enda jag kan kräkas på lite är framedropsen, sitter på en bra dator (780Ti OCII - 4770k - 16 Ram - SSD) och ändå kan jag få störande framedrops när jag spelar. Det spelar ingen roll om jag sänker allt till low och kör 100+ FPS eller High med 50-60. FPS har en tendens att droppa från 100 till 20 på en halv nanosekund och sedan upp till 100 igen. Logiken i dropsen finns inte heller, utan det kan bara ske när spelet känner att jag har för kul. Värre drops än skrillex är aldrig kul. Man får aldrig in någon smoothnes i det utan en hackig känsla hela tiden.

Har förståelse för att världen är stor och det är mycket som skall tas in, men spelet behöver optimeras mer till PC, frågan är om de någonsin kommer kunna patcha bort det eller om jag får spela igenom spelet såhär.

Skrivet av Gen:
Skrivet av Nowly:
Skrivet av Gen:
Skrivet av Nowly:
Skrivet av Gen:
Skrivet av Nowly:
Skrivet av Gen:
Skrivet av Nowly:
Skrivet av humancentipede:

ärligt talat jag tror gamerbrudar är som andra tjejer .. dom vill bli misshandlade av killar med luvjacka som säger hora och fitta .. eller tränat bodybuilding på steroider och har ngt i hästväg mellan benen.

man vill inte det ska va sant, men tyvärr är det så verkligheten ser ut om man tar bort skygglapparna.. såna typer räknas som alfahanar ..

Vad har du för erfarenheter av gamerbrudar och tjejer överhuvudtaget?...
Det finns väldigt många tjejer som spelar men det är få som "skyltar" med det eller öppet säger att de är tjej när dem spelar av uppenbara anledningar...

Rätta mig om jag har fel men jag tror han menar att det är "inne" att gilla "badboys". Hört det från olika håll jag också. Det sägs vara mer spännande, på något underligt sätt.

Det har alltid funnits tjejer som dras till fel sorts killar... dock har jag missat att det skulle vara "inne" just nu.
Är ju samma för killar dock. Snälla killar som väljer tjejer som är otrogna, utnyttjar och kör över dem.

Den stora skillnaden är nog att man som kille inte ser på tjejen att hon kommer vara otrogen, utnyttja en och köra över en förens det är försent (talar av egen erfarenhet). Badboys är/ser ut som badboys hela tiden - blidligt talat att det står på "innehållsförteckningen".

Skulle säga att det man visst kan se det på vissa tjejer också.. kanske är det svårare för den som är kär att se (oavsett om det är en man eller kvinna) men oftast kan omgivningen märka det rätt fort för tecknen finns ofta där men man ser det inte förrän efteråt.

Okej, vissa tjejer kan man väl märka det på, fine. Sen angående omgivningen som märker innan man själv gör det, då gäller det att ha en omgivning.

Jo, det är sant... sen är det inte säkert att de säger något iaf fastän de har märkt det :/

Plot twist!

Härliga citat från en tjejkompis tjejkompis som precis blivit singel:
"Man blir ju jagad av folk från alla håll och kanter"
"Skitbra utgångsläge liksom!"

Denna person är inte en gamer mao är det alltid tjejens marknad, sen om det är en välsignelse eller last, det är nog upp till var och en.

Jag tror snarare på last än välsignelse. Nu skall jag inte berätta hur tjejer tycker och känner på krogen, då jag inte är någon. Men att konstant bli utsatt för lame-ass raggningsförsök eller bli sedd som ett objekt tror jag inte är kul. Jag fick uppleva detta när jag var på en gayklubb för ett tag sedan, nu ska jag inte skryta här men mycket killar var på och tafsade. Även om jag själv inte är homosexuell och min tjej var med mig på stället så kände jag ändå ett obehag.

Att inte vara intresserad men ändå ha ett gäng kryp på sig var inte världens roligaste sak precis, och det är tyvärr verkligheten som kvinnor lever i nu för tiden.

Jag tror däremot definitivt inte att det är tjejens 100%iga marknad, det är lite både och där.

Däremot är samhället uppbyggt på följande sätt; killen skall jaga, prata. Tjejen skall vara passiv och bli uppvaktad. God forbid att en tjej skall ta kontakt med en kille, då får killen för sig tusen saker inom loppet av en sekund.

Egentligen borde det vara, den som vill prata får prata. Allt skall inte tolkas till sexuella tankar eller kärlek bara för att en kvinna och man tar kontakt. En kvinnlig gamer skall behandlas lika väl som en manlig.

Utan tvekan Quake 2,

Half-Life 2 är grädde för öronen med.

Gillar spelet, det går upp och ner för mig. Det gäller att hamna på rätt server och mot rätt motståndare för att det skall bli kul.Problemet är att det är rätt så köttigt med pengar men behöver hosta upp för att kunna ha lite kul med nya vapen etc, alternativt att om man köper det för 4-600 spänn så blir man veteranmember for life, inte bara för 3 veckor.

Blir som BF1942 möter Clash of Clans. Torrspyr av tanken.

Skrivet av humancentipede:

ärligt talat jag tror gamerbrudar är som andra tjejer .. dom vill bli misshandlade av killar med luvjacka som säger hora och fitta .. eller tränat bodybuilding på steroider och har ngt i hästväg mellan benen.

man vill inte det ska va sant, men tyvärr är det så verkligheten ser ut om man tar bort skygglapparna.. såna typer räknas som alfahanar ..

Gud, det värsta jag läst.

Så är det inte, tricket är att vara dig själv. Tjejer som enbart går efter looks eller still är en viss typ av tjejer, precis som det finns en viss typ av killar som går efter tjejer som har stora bröst eller perfekt kropp. Finns en god regel, sålla alla som röker. Det gör jag.

Hemligheten är följande (trumvirvel) är att man skall vara självsäker på sig själv och vem man är, inte skämmas eller ändra på sig för någon. Det finns gränser, man behöver inte vara en Alfa-hane. Bara visa att man är värd något och inte blir trampad på. Du kan vara den mest inbitna X-files entusiasten men om du backar upp ditt snack om Aliens med lite självkänsla och kraft så kommer tjejen finna det attraktivt oavsett. I slutändan kommer din intelligens vara mer värd något än muskler.

Åter till topic så har jag många killkompisar som har träffat tjejer online, dessutom från andra sidan jordklotet med. Det är självklart att man kan charma en tjej online. Men det är svårare än i verkligheten. Speciellt om man skall gå via spelnätverket istället för match.com.

Skrivet av Mirage:

Jag sneglar lite på ett par Logitech G930 men läser lika mycket dåligt som bra samt att min dator inte har mini-usb uttag och om jag förstått det rätt så är det det som de hörlurarna använder.

Hilfe!

Jag har både G35 och G930 headsets och jag är jättenöjd. Jag var mer nöjd med den trådiga G35an än den trådlösa (även fast jag kör med trådlösa nu). Det kan bli strul om man kopplar in headsetet i USB 3.0, detta bidrar till statiskt och irriterande ljud. Men om man drar in det i USB 2.0 så är det inga problem.

Själva hörlurarna smiskar du in i ett USB uttag och Mini-USB kopplar du in i headsetet för att ladda det när det behövs. Sändaren kan du även stoppa i datorn eller placera den i en dosa som medföljer. Som sagt är jag nöjd och det är ett rimligt pris, men har sett andra inlägg här och deras tips är inte fy skam heller! Lycka till!