Inlägg av Lifhen

Inlägg som Lifhen har skrivit i forumet

1

Jag nominerar faktiskt Spelaren.

Grymmare karaktär får man leta länge efter.
Så många oskyldiga som skadats och dött från explosioner från handgranater, nertrampade av hästen man rider på, överkörda av fordon på nån gågata, olyckor och massförstörelsevapen. Enbart pga man kanske varit uttråkad, vill testa aimet på bössan, se människor och djur flyga iväg av explosioner, knuffat dessa från byggnader och berg. bara för att se de falla ner mot sin död och förintelse och bli bortglömda efter någon minut när man skrattat färdigt och kanske fått en achievement dessutom.

Jag skulle kunna tänka mig Doug Jones då han är van att dra på sig ett nytt ansikte i de flesta roller han gör.
Exempelvis som Saru i Star Trek Discovery

https://www.youtube.com/watch?v=BveTxDOgqp0

Virtuell Bilsport inom Svenska Bilsportförbundet, som är ett specialförbund inom Riksidrottsförbundet, verkar fungera bra att utöva men det är då också inriktat på just motorsport och är inte lika brett som E-sport.
Avslaget motiveras därför med:

Riksidrottsstyrelsen anser att de båda förbunden varken i sina stadgar, tävlingsregler eller ansökan tydligt har definierat vilken idrott eller vilka idrottsgrenar inom det vida begreppet e-sport som förbundet administrerar och bedriver. Således är det inte möjligt att bedöma medlemsansökan utifrån de villkor som finns i RF:s stadgar.

Schack också fick avslag

https://www.rf.se/Nyheter/Allanyheter/riksidrottsstyrelsenfor...

Härlig ordvits då spelet heter just No Man´s Sky... Sky for everyone från o med nu!

vad är det för hemligt baklängesprat sista sekunderna i videon?

Skrivet av B-B-B-Banänäbrääken:

Redan slut i webbshopen?!?

Verkar vara det och närmaste lagershop som har den i lager känns inte lönsamt.
Jag tycker det är lite fel att annonsera ut en produkt i en julkalender som de ej byggt upp ett större lager på. Lite som att köpa en chokladkalender o så är de flesta tomma för chokladen tog slut.

Denna nyversion verkar iaf få drawdistance vilket originalet saknade.
Skämt åsido, på den tiden var originalet riktigt kul och jag minns väl att man fick ha minimap som overlay för att kunna hoppa runt på alla små plattformar överallt för att lättare se var man hamna.

Har stött på static animations på NPCer, döda kroppar som använder TENS, flaskor och bilar som fallit från himlen när man spawnar efter att varit inomhus, plask i vattnet utan anledning (kan måhända ha med fallande föremål från himlen att göra), questmarkers som visat fel position och som dessutom flyttar sig till andra änden av kartan när man närmat sig, vapnen i handen syns ej ibland, Dogmeat har alltid en förmåga att blockera looten och även ställa sig väldigt nära, speciellt på smala gångar ex. trappor så han trillar ner o bryter benen, andra followers verkar oxå vara linslusar o ställer sig gärna mitt framför spelaren eller puttar iväg spelaren/NPCer, gärna mitt i en konversation så man ser hur de försvinner ur bild. Överlag så är inget nåt som hindrar mitt spelande då mycket är komiskt.
Speciellt då jag gärna försöker smyga runt obemärkt men får ett uppdrag där man ska ha med sig 4 NPCer genom massa gångar som inte vet vad diskret är, garanterat ätit bokstavskex till frukost och inte kan hålla truten och gärna puttar runt allt som inte sitter fast så det far runt både sopkorgar och plastbackar till höger o vänster. Helnöjd hittills ändå

Kommer attraktioner och shower utvecklas likadant som deras spel utannonserats och utvecklats så kommer vi få se broschyrer som ser ut som 10 st Disneyland men är som ett tivoli i en förort.

Last Ninja 2 av Matt Gray som förövrigt får sig en remake av skaparen själv via hans projekt på Kickstarter https://www.kickstarter.com/projects/1289191009/reformation-c...

Sveriges Radio borde sända repris av radioprogrammet Syntax Error med Sol. 100+ avsnitt. Det var grejer det.

Om de ändå ville göra den liten, varför inte göra den tunnare så den kan hängas fast bakom skärmen/TVn på nåt sätt för att döljas även om TVn är väggmonterad?
Strömmatning via TVns kontakt med adapter, USB eller annan anslutning kanske?
Noll kablar som behövs dras utanför tevens yta.

ser ut som coop blir fight i en skolåda o inte i den stora værlden som anvænds i singleplayer. blir væl communityn som fixar det problemet med mapeditorn førhoppningsvis

"En stor bufflig liten dvärg"

Det måste vara det senaste inom nutida skäggiga RPG-dvärgar.. en så kallad "Modern Dwarfare"!

lol Dungeon Keeper
-Dina varelser är hungriga!

klockrent med svensk version.

1