Inlägg av eCore

Inlägg som eCore har skrivit i forumet

Skrivet av Freakon:

Konsol är fantastiskt bra för oss konsumenter. Massor av prestanda för relativt lite pengar och utvecklare får ett mycket skönare liv då de inte behöver optimera för en miljard olika grafikkort osv.

Utan konsoler så hade kvaliten på spel varit mycket lägre och buggarna desto fler.

Haha 😂 Dem säger det är svårt med ironi på internet men inte i detta fallet 😁

Skrivet av Kalliban:

Ingen version (alltså inte pc heller) har mods vid release då creation kit inte är släppt än 😉

Krävs inget creation kit för mods

10/10. Ett mästerverk!

GoTY utan tvekan. I särklass det bästa jag spelat på många, många år!

Skrivet av ndr:

Ser kul ut, synd att man inte har någon att spela med

Jodå! 💪🏻😁

Körde Sorcerer och Necromancer upp till lvl 15 och måste säga det var en riktig besvikelse. Behövde knappt kolla på skärmen, bara spamma högerknappen..

Storyn var helt okej och jag hade inte tråkigt när jag spelade men några 700-800 är det definitivt inte värt. Köper när det är nere på 200-300 som jag anser det är värt..

Skrivet av jontebula:

Därför Starfield är förenat så vi ska få så lite buggar som möjligt. Räknar man på storlek på Starfield och Hogwarts Legacy så tror jag faktiskt att Starfield har mindre buggar.

I detta fall är det ju bra att inte Game Pass fått Hogwarts Legacy utan att det kan komma om 1-2år istället.

Tror ni att Hogwarts Legacy släpps till Xcloud om 1-2år?

Det är Bethesda vi snackar om, NOTORISKT kända för och släppa buggiga spel

Ser riktigt B ut, fienderna bara står där haha. Pass

Inga fordon?

Citat:

Orion är kodnamnet.

Oron i folkmun

Jag vill ha en nyckel!

Skrivet av bronie:

Mest taggad på revampen av hur poliser funkar. Skönt också att framtida uppdateringar endast kommer till denna generations konsoller + pc. Slut med att bli begränsad av det gamla!

Tyvärr blir vi ju fortfarande begränsad av denna generations konsoller. Men absolut ett steg i rätt riktning!

Skrivet av FuzioN:

Men det är väldigt stor skillnad på alla dessa, kan man något om dom ser man stora skillnader, det är som säga en gorilla är en orangutang, och då är jag väldigt generös, med liknelserna, då dom är mycket större än så.

Sen klart, exempelvis så är ju days gone ett virus som vart planerat via en blomma, men man får reda på även cliffhanger i 1an att något kmr hända inom en tid.

Dvs dom blir smartare och kommer evovolera till andra saker, exempelvis bli osynliga, springa på väggar smartare än mäniskan m.m

det är inte typiska zombies.

men tittar man det ur en vanlig vinkel utan veta storyn då är alla dessa spel exakt likadana, men så är det när man bara läst och skriver om saker utan att spelat spelen själva vilket folk är väldigt duktiga på här inne tyvärr.

Alla har såklart rätt att yttra sig, men brukar själv hålla mig ifrån diskutera eller ha en bestämt åsikt utan att ha rört saker, jag kan fråga nyfiket.

Men att säga saker är en sak när dom inte är det, då blir det ju väldigt fel kan jag tycka.

Härligt med spoilers för alla som ej hunnit spela än, det tackar dem nog dig för <3

Skrivet av Gaara:

Varför klagar ni, de drar in pengar på mobilspel för att folk vill betala för det, alltså folk vill ha det. Unnar ni inte folk att kunna köpa vad de vill även om det inte tilltalar just dig?

Nej.

Haft den i ett par dagar nu och wow. Aldrig haft en "handheld" och aldrig haft något behov av en men den har gått varm sen jag fick den.. Inte satt mig in så mycket i allt det som länkas i första inlägget mer än Epic clienten osv.
Galet mycket man kan göra med denna

Hade köpt om det kom till Amiga.

Skrivet av gorbatjov:

Det kommer alltid behövas konsol;).

Hehe kul där 🤣

Trams.

Så fruktansvärt PINSAMT att detta kommer först nu, vilket hån.. Det kommer bli tufft för dem och reparera detta totala fiasko... Jag som alltid älskat BF...