Inlägg av mallavich

Inlägg som mallavich har skrivit i forumet

1

ordlig.se nr 29, 5/6

🟨⬜🟨🟨⬜
⬜⬜⬜⬜🟨
🟨🟨🟪⬜⬜
🟨🟪🟪🟨⬜
🟪🟪🟪🟪🟪

Bullfrog, Westwood, Square.

Skrivet av Devzel87:

Grattis! Jag lyckades med men blev sjukt ivrig så kollade aldrig leverans när jag tryckte hem , tror best var ikryssad , hann du se vilket standardleverans var ?:)

Grattis! Best hemleverans var förvalt för mig, leverans imorgon. Samma pris som postnord till ombud. Best hemleverams finns dock inte i hela landet så vet inte hur det var för dig. Din valda leveransmetod står i orderbekräftelsemailet, ganska långt ner.

Lyckade klicka hem en. Fortfarande inte fått "bevakningsmailet", refreshade bara sidan 11.01 när jag skulle gå på lunch. Sån flax! 😊

Väldigt bra och nyanserad recension, jag ger dock personligen spelet en femma.
Storyn är det absolut viktigaste för mig och där är det absolut full pott för mig, ingenting annat kommer i närheten.
Har inte råkat ut för några buggar (inte ens någon av de omtalade T-poserna) än utom dum-dum, det patchades dock bort dagen efter jag kom så långt så det påverkade mig minimalt.
Förstår de klagomål och lägre betyg som finns i omlopp men är som sagt ingenting som jag lägger någon större vikt vid.

Skrivet av Quad_SSG:

Har alla som varit med på utlottningen här fått svar om man har vunnit? Jag har inte fått något mail alls. Sist fick man i alla fall nitlott mail.

Har inte fått någonting än, flertalet vänner har fått mail om nitlott.

Skrivet av MartaaN:

Beställde PS5 från MM 17/10, standardmodellen, givetvis inte hört något men fick tag i en Xbox Series X via Webhallen ett par veckor före jul.

Hade tänkt köra med den under tiden tills PS5 levereras, men börjar mer och mer fundera på att avbeställa PS5. Tycker Gamepass är toppen och då ja hoppade Xbox förra generationen så har ja hur mycket som helst att spela, hmm 🤔

Avboka inte, hjälp en bättre behövande fz-medlem istället
Jag köper gärna ps5an av dig om du skulle få din från MM innan jag får tag på en.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Någon ska köra inatt?

Givetvis!

Tänker mig en commlink i sann Shadowrun-anda i lagom timing till Cuberpunk. Skulle lätt ge tusentals Nuyen för en sådan kreation 🙂

1