Inlägg av Blaze_sw

Inlägg som Blaze_sw har skrivit i forumet

1

Måste vara Aces of Thunder har väntat på en ww2 flygare sen PSVR.

Första spelet var med största säkerhet Giana Sisters
Tycker fortfarande musiken i det är riktigt bra..

Skrivet av Ankh:

Mitt första jag spelade var monokrom version av Breakout arkadet...tror det var 1978 eller så. Första datorspelet var Spyhunter på C64. Sen efter det har jag väl spelat en 20-30 tusen olika spel typ (nej, jag överdriver faktiskt inte)

Edit: Har väldans många olika retroplattformar, men är vansinnigt fäst vid allt som har med Commodore att göra. Många original till både Amiga och 64:an

Ahh, spyhunter det var var grejet det. Var dock lite för liten för att fatta exakt hur man skulle klara sig😂

Hade velat ha mer VR i AC7 den delen är ju sjukt bra. Men blir lite antiklimax när man får känna på hur bra det kunde vara sen för att bara få tre uppdrag. Hade nöjt mig med fler plan i VR läget. Lyfta från ett hangarfartyg i en f-14… blir inte mer top gun än så.

Brukar komma ut samtidigt som trailern inte startat ps4an så vet inte. Helt klart värt att testa. Var en av dom som blev besvikna när spelet släpptes men nu är det nog det spel jag plöjt ner mest tid i. Sjuk vändning på detta spelet..

Jag tror att det var inte riktigt så illa som det blev. Om dom planerade att ta in försäljning av bilar kan jag förstå att man tar ner prispengar. Var det bara jag som reagerade i storyn när dom pratade om car library. ”Alla bilar som du ägt finns med” men det gick inte att sälja bilar. Men hela hanteringen har ju varit katastrof! Skönt att dom kryper till korset då jag gillar spelet.

Jag förstår inte riktigt egentligen. Alltså vem köper till dessa priser?! Är själv sjukt sugen på PS5a men vad spelar det för roll om man väntar nån månad? Har kanske med åldern att göra.

Jag tänker 1-2 värdar på en ganska stor scen. (Green screen kanske) tänk de lite mindre e3 scenerna. 2 stora monitorer där ni visar lite trailers för att sedan prata med utveklare på länk. Kanske 2 utveklare/utgivare samtidigt ibland så det skapas diskussion? Själva innehållet tycker jag ska vara spel. Men nu med ps5 och xbox x runt hörnet absolut lite prat om hårvara. Gärna detta med i intervju form. Här lär ju inte ms och sony lätta på locket jättemycket, men ni har ju andra hårdvarunördar att bjuda in. Gärna konsoll och pc i samma inslag så vi kan få en lite kreativ diskution

Kanske lite konstigt då detta är ett spel jag älskar NU!
Men på releasedagen 2016 när jag startade No mans sky. Taggad till tändern. Helt golvad av den enorma storleken av spelet. Lite "hur i hela har dom lyckats med detta?!" men för att sedan inse vad spelar det för roll att tekniken är häftig och världen enorm när det inte finns något att göra!

Playstation store

Hej, är det allmänt eller är svenska psn store väldigt "seg" just nu?
Saints & Sinners var senare än resten av eu nu likadant med Final Assault. Och prissänkningen på Pixel ripped tog nästan 3 veckor?? Innan det skedde i sverige. Är det bara jag spm tänkt på detta?

Saknar Final Assault på psvr, inget nysläpp då det finns på pc. Men är det spel jag ser mest fram emot.

Skrivet av anon_646:

Tror helt klart att Stadia kommer att ta en del av den kakan inom några år nu när den är fri för alla att testa och där var en själva kan se vad den kan leverera på den utrustning och uppkoppling man har. Jag har själv redan börjat lägga konsolerna åt sidan för att helt gå mot Stadia för att det är så bekvämt att både bara köpa och starta spel samt slippa tänka på att uppgradera.

Det intressanta är att det går rykten om att utvecklare redan har fått tillgång till nästa generation hårdvara för Stadia. Så skulle jag gissa lär Xbox och Stadia ligga bra till då de redan börjat investera i cloud gaming. Nintendo lär även de ligga bra till pga sina exklusiva spel och vågar satsa på nya och innovativa saker med sin hårdvara.

Sony kan ha svårt framöver om de bara satsar på snabb hårdvara då molnet kommer kunna erbjuda bättre för billigare och Amazon har inget att visa upp än och är inte alls vana vid spelmarknaden så de lär ha det kämpigt att slå sig in tror jag.

Jag kanske jar fel här men är inte psnow cloud gaming i allra högsta grad. Funkar på både pc och ps4. Köpte inte sony nått företag enbart i detta syfte? Så helt akterseglade är inte sony här. 😉

Hmm, efter att sett 4 avsnitt har jag blivit sugen att spela witcher 3. Har faktiskt hoppat denna tidigare då det helt enkelt inte funnits i tid. Kan man hoppa in i 3an utan att spelat 1 och 2?

Jag var tokhypad när NMS kom hade nog väntat sen första trailern. Efter några timmar insåg man ju att "nämen jaha!?" Skitball teknik att dom lyckats bygga denna gigantiska värld, men den är ju helt tom. Kan ju säga att jag var besviken. Har följt NMS lite på håll sett uppdateringarna men inte plockat upp kontrollen. Sen kom beyond å nu hade jag ju även skaffat PSVR. Kan bara säga wow!! Nu finna det ju massor att göra å i VR! Barndoms drömmen att vara astronaut har aldrig känts så verklig. Jag är helt såld på detta. Kan inte förstå att det inte skrivits mer om NMS beyond. Visst det finns lite buggar och jag hade önskat mer av rymdstriderna. Men som spelet är i dag så är det mitt goto spel. Känns som jag kommer spela NMS länge. (Även bokstavligt då NMS är ett ganska långsamt spel.)

1