Inlägg av Nikosaurus

Inlägg som Nikosaurus har skrivit i forumet

1

Med tanke på att det nämnts flertalet gånger att communityt är toxic så önskar jag lämna den här, vår guild har alltid strävat efter att hålla en god miljö med högt i tak i guildchatten och lyckats väl med detta sedan 2015.

Saxar in!

Regementet rekryterar inför classic! Vi är en horde-guild som startade 2015 på Nostalrius och vi har spelat tillsammans sedan dess på Elysium, Kronos och Northdale. Vår ambition är att ha två raidgrupper: en som kommer ställa högre krav och cleara content i hög takt samt en för mer casual raiding och alts. Guilden har kollektivt clearat all content som finns och har mycket erfarna raidleaders, officers och core-members. Vi grundade guilden i syfte att skapa ett community som inte längre fanns, med sammanbitna och hjälpsamma spelare som inte enbart dök upp för raids och sedan försvann. Allting började med rekryteringsmeddelanden i Barrens, Ashenvale och Stranglethorn, sakta men säkert växte gruppen av främmande lowbies till en communityguild som nu hållit ihop i flera år för endgame content på flertalet realms och tills nyligen Kel'Thuzad på Northdale (18 Juli, 2019). Nu letar vi fler medlemmar att möta classic med! Vi kan garantera er den bästa stämningen ni haft sedan tidiga åren av Wow, inget kantigt och opersonligt som det tycks vara på retail. Vi är blandade spelare, precis som ni, allt från helgkrigare till de som tagit ut semester för att levla första releaseveckan! Vi kommer att raida high end, vi kommer ranka high warlord och vi kommer tillsammans att hacka ihjäl Stratholme tills ögonen blöder. Vi kommer finnas där, hjälpa varandra och ta oss i mål. Finns inte en person som varit oberörd i vår guild. Vår snittålder har legat på kring 27-30 år, men särskiljer självklart inte utan lägger vikt vid personlig mognad.

Välkomna att titta in i vår discord, vi har i skrivande stund över 60 guildies som är redo att sluta upp! Vi har flertalet på väg efter semestern och vi söker givetvis fler likasinnade! https://discord.gg/SwpxYtm

Skicka gärna meddelanden och ställ frågor, högt som lågt! Med vänlig hälsning, Niko & Regementet.

1