Inlägg av GhostfaceMain

Inlägg som GhostfaceMain har skrivit i forumet

Suverän text! Längtar till nästa fredag

Köp det från denna sida: https://www.spelochsant.se. Dom skickar samma dag skitsnabbt om du beställer innan kl 4 på eftermiddagen. Leveransen tar 2-3 dagar med postnord.

Varför håller alla på att jämföra Last of Us med allt SJW-svammel. Ellie är lesbisk. So what? Nog om saken. Jesus Christ.

Jag har undvikit spoilers och inte en enda jävel ska förstöra denna upplevelse för mig. Blir ett direkt köp på release-dagen.

Top 5 Switch-titlar

Nintendo har ända sedan lanseringen av Switch/Lite-konsolerna utgivit en hel drös av både bra och dåliga spel. Men för er som jämt letar efter något att införskaffa till switch så har jag några top 5 till er här nere:

5: Animal Crossing: New Horizon

Om jag kan beskriva detta spel med ett ord så skulle jag välja det mest självklara: Avslappnande. I denna förjävliga tid som vi lever i nu så är Animal Crossing: New Horizon ett rätt alternativ för dig som vill komma bort från den traumatiska verkligheten. Här kan du bygga ditt eget lilla paradis på en egen ö och skräddarsy din egna figur att spela med. Detta spel är lika avslappnande och hjärtevärmande som en varm kram. Rekommenderas starkt.

4. GRIS

Ett av de snyggaste 2D-spelen till Switch enligt mig. Man följer en flicka vid namn Gris på en resa genom en förunderlig men också färgrik och snyggt ritad värld. Detaljrikedomen här ger mig en ordentlig käftsmäll. Spelets design är så vackert och när man väl kommer till slutet så kan det hända att man känner sig en aning deprimerad eller tom inuti. Detta är en titel som jag starkt rekommenderar för er som vill kunna uppleva ett spel som känns som ett konstverk. Plus, spelets bakgrunder funkar perfekt som wallpapers.

3. Hollow Knight

Ett vackert 2D-äventyr där man får utforska enorma grottsystem och upptäcka massor av hemligheter och ta dig till nya platser ju längre du spelar. Alla utmaningar som medföljer har också en del gemensamt med Dark Souls-serien, så förvänta dig inte att det färden blir en dans på rosor.

2. Super Smash Bros Ultimate

Ett karaktärsgalleri på nästan 80 karaktärer. Musik från gamla klassiker som kommer få dig att nostalgi-gråta. Snabba fighter. Oändligt med nya banor. Vad finns det inte att gilla? Om du letar efter ett Switch-spel som är roligt för alla så kan du definitivt inte göra fel genom att satsa på Smash.

1. Super Mario Odyssey

Bowser har kidnappat Peach för miljonte gången och då får Mario återigen slänga på sig hatten och försöka rädda henne. Denna gång i sällskap av Cappy. Han är en självmedveten hatt som är Marios vapen och vän, och kan dessutom användas för att ta över fiender och föremål för att lösa pussel och besegra fiender.

Älskar du Mario-universumet så borde du verkligen satsa på detta. I min bok så är det tillsammans med Ultimate ett av de bästa Nintendo Switch-spelen som finns.

Vad tycker ni om listan? Känner ni till några titlar ni kan tipsa om? Kommentera gärna!

Eller så är man smart och ställer inte in sina betalningsuppgifter så kommer inget hända.

Tillsammans med film och anime så är spel den största underhållningsglädjen som jag känner till. Spel tillåter mig att fly ifrån verkligheten och det är ganska skönt med tanke på all jävla skit som händer idag. Spel är något jag aldrig kommer sluta med.

Manga/lightnovel-tråden

Anime är en av de saker jag verkligen älskar, men manga och såna här kallade lightnovels har verkligen fångat mitt intresse. Läser ni något eller har ni några rekommendationer? Dom jag läser eller som jag själv rekommenderar finns här nere:

Vad jag läser:

Kaguya-Sama Love is War
Overlord
Goblin Slayer
Kakegurui: Compulsive Gambler
Reincarnated as a Slime
Girlfriends
Ancient' Magus Bride
Death Note Black Edition
Another

Vad jag rekommenderar:

Goblin Slayer (Varning: detta bör läsas av dom som kan hantera extremt våldsamma ämnen)

Neon Genesis Evangelion (Mecha-story för dom som älskar robotar)

Say I Love You (Fantastisk kärleksberättelse och anime om en tjej som hatar att skaffa vänner då hon blir förrådd hela tiden)
Promised Neverland (Skräckstory för den som älskar sådant)

Gabriel Dropout (komedimanga om en lat och oförskämd ängel som latar sig och spelar spel hela tiden)

Maid-Sama (komedimanga om en tjej som hatar män över allt annat och styr sin skola med järnhand som skolordförande men extraknäcker som hushållsbiträde på ett cafè)

Konosuba (Satirkomedi om en kille vid namn Kazuma som dör i en pinsam olycka men återföds i en fantasy-värld och hamnar i grupp med den värdelösa vattengudinnan Aqua, den explosionsbesatta magikern Megumin och den masochista riddaren Darkness. Ett recept för storslagen katastrof)

Saga of Tanya The Evil (krigsmanga om en elak säljsman som dör i en tågolycka och återföds i en WW2-liknande värld som en 14-årig tjej vid namn Tanya)

Nisekoi: False Love (kärlekskomedi om killen Raku och tjejen Chitoge som i början tvingas in i ett förhållande av sina familjer, trots att båda två hatar varandra, men blir med tiden kära i varandra)

Har så många rekommendationer men orkar inte lista alla. Läser ni någon manga eller lightnovels? Kommentera gärna och skriv gärna några rekommendationer om ni har några.

Och precis när 2020 inte kunde bli värre. Fuck you Corona.

Mr X är ingenting i jämförelse med Nemesis.

De där jävla doberman-zombiehundarna gav mig sån panik i remaken av 2:an

Top 5 spel om pest och virus

I dessa tider som vi lever i nu så kan det vara bra att glömma bort verkligheten ett tag och sätta sig framför tv:n. Men om man vill sätta sig in i ämnet om virus och pester så har jag några titlar här åt er:

5: A Plague Tale: Innocence

Denna utspelar sig nära 1800-talet och följer två närstående syskon som måste ge sig ut på en farlig resa i början på digerdödens era. Samtidigt så kryllar det av blodtörstiga råttor överallt.

Spelet fångar verkligen känslan om att vara på den gamla tiden. 1800-talets miljöer känns otroligt realistiska samt så bidrar råttorna till ett stort skräckelement. Det var som ett tag innan jag blev äcklad av pestsmittade gnagare. Handlingen utgör också grunden för spelet, vilket är ett sådant element som verkligen briljerar. Trots sin linjära kampanj så är Plague Tale ett spel man verkligen kan relatera till i denna kristid. Tja, förutom råttorna såklart.

4: Telltales The Walking Dead Season 1-4

Ett av spelvärldens mest älskade storyspel. Vi följer huvudkaraktären Clementine från sin unga ålder till tonåren då hon överlever i en värld där ett virus har smittat folk till levande döda regerar som ständigt letar efter levande kött. Samtidigt stöter hon på fientliga överlevare men också riktigt goda vänner på vägen. Samt, en orsak att fortsätta leva.

Storyn i denna franchise är ALLT. Bättre story finns det nästan inte. Alla val du gör får konsekvenser. Vem som helst kan dö om du väljer fel. Alla du bryr dig om kan dö. Det svider i hjärtat, likt en dolk som nyligen har tryckts in i det, varje gång när en speciell karaktär man bryr sig blir levande uppäten eller ihjälskjuten. Clementine är en symbol för styrka och mod samt viljestyrka om inget annat. Så just därför är Walking Dead en serie man inte får missa. Men dock en varning. Du kommer börja storböla om du är ny med serien.

3: Plague Inc. Evolved

Skämt åsido, denna simulator är faktiskt rätt skrämmande om man tänker efter. Du ska skapa ditt eget dödliga virus och försöka ta kål på mänskligheten på så kortast möjliga tid. Och man förstår ju att spelet är populärt med tanke på vad som händer nu.

Seriöst, jag har aldrig varit rädd för ett simulatorspel tidigare. Men Plague Inc. med sin realism skrämmer mig på ofantliga nivåer. Nu vet jag att allt är ju påhittat men jag blir riktigt oroad då och då. Jag kan egentligen inte säga så mycket mer då jag inte vill skämta om Covid-19. Men vill ni prova utrota mänskligheten så är detta spel ni ska vända er till.

2: Resident Evil 2

Remake som lyckas sätta de mesta rätt. Handlingen tar början i Racoon City där T-viruset, utvecklat av Umbrella Company, har förvandlat människorna till slöa men stryktåliga köttätande zombier. Du axlar rollen som rookien Leon Kennedy som försöker ta reda på hur allting har hänt och samtidigt komma därifrån. Men akta dig för Mr X.

Zombier skrämmer mig oftast om dom springer skitsnabbt, men här gör dom mig ännu räddare då det inte räcker med den gamla vanliga metoden som inkluderar att ett skott i huvudet har ihjäl dom. Efter kanske tre gånger med pistolen så faller det vandrande liket. Men trots det så kan zombien fortfarande ge dig en hjärtinfarkt genom att grabba tag i ditt ben trots att den föll tidigare. Mr X är inget att skoja om heller. Men att möta Nemesis i trean nästa vecka blir nog en ännu värre mardröm än tidigare...

1: The Last of Us

Kronjuvelen bland zombiespel. Mästerverket med alla rätt på. Vi följer som bekant Joel och Ellie på en farlig resa genom en apokalyptisk värld där ett virus har haft ihjäl den största delen av mänskligheten och förvandlat de flesta till köttätande varelser.

Återigen så har jag hyllat Last of Us till brädden redan, men jag kan inte låta bli att fortsätta. Den djupa storyn är den drivande kraften samt dom fantastiska röstskådespelarna bidrar otroligt mycket till karaktärsutvecklingen. Ellie och Joel känns mänskliga som bara den och inte som två påhittade karaktärer. Vi relaterar med dom och sympatiserar med dom. Vi kan känna deras smärta av att förlora någon som man håller kär. Med Part 2 bara 2 månader bort så är detta spel ett måste för dom som inte har fått chansen att köra det.

Vad tycker ni om listan? Kommentera gärna om ni känner till spel i denna kategori! PS: Hoppas ni som är tvungna att vara hemma den största delen eller har hamnat i karantän har det bra och mår gott. Vi ska klara oss genom denna kristid. Ha det bra, alla här på FZ!

Människors hälsa ska inte pressas till gränsen när det gäller jobb, men denna slags situation hos Naughty Dog har varit länge känt. Man ska inte gnälla om man är medveten om vad man har gett sig in i. Att utveckla ett spel är ingen dans på rosor, utan det kräver hårt arbete samt exemplariskt teamwork. Att jobba övertid gör att processen framgår fortare och mycket smidigare. Jag själv har inget emot att jobba övertid. Det händer att jag måste extraknäcka på helgerna också. Ett jobb ska man inte lämna halvklart, så att säga. Men som sagt, personalen går först och det finns ju något som heter kompromissa. Men det verkar inte de här gubbarna känna till.

Top 5 skräckfilmer

Skräckfilmer görs numera idag på löpande band och brukar oftast leda till katastrof, men som tur kan vi titta tillbaka på kultklassiker eller remakes som faktiskt gjorde bra ifrån sig. Här är några personliga favoriter.

5. Scream (1996)

Kultfilmen som återupplivade den utdöda slashergenren tillsammans med Halloween och Fredagen den 13:e. Skräckmästaren Wes Craven tar fram en massa referenser och blod i den här filmen. Vi får följa ett gäng ungdomar i småstaden Woodsboro som blir terroriserade av en psykopatisk mördare i spökmask som har en snedvriden kärlek till skräckfilmer. Allt mer personer faller offer för mördaren och då inser alla att det kommer bli ett rent blodbad för att avslöja mördarens identitet.

Manuset i filmen är helt suveränt. Det finns ett slags budskap om vad filmvåldet kan påverka hos en individ eller flera och vilka konsekvenser det kan leda till. Förutom manuset så finns en stark skådespelarensemble som gör största intrycket hos tittaren. Barrymores solospel i öppningsscenen är än i dag otroligt nervpirrande som den var då.

Scream är en odödlig kultfilm som jag alltid kommer älska. TV-serien är också riktigt bra.

4. Alien (1979)

Rymdklassikern med alla rätt på. Besättningen på fraktskeppet Nostromo är på väg till jorden men snappar upp en nödsignal från en okänd planet. Dom landar där och stöter på ett livsfarligt rymdmonster som förökar sig i människovärdar. Nu inser besättningen att dom inte bara slåss för sin överlevnad utan också för mänsklighetens.

Rymden har nog aldrig känt så kall och ödslig som i denna pärla som är regisserad av Ridley Scott. Skeppets design känns som likt i Isolation klumpig och de gamla DOS-gränssnitten känns så klart igen. Sätt i Sigourney Weaver som huvudrollsinnehavare så har du en kanonrulle. Givetvis får vi inte glömma xenomorphen, H.R Gigers kärleksbarn själv, hans mest kända skapelse. Döden och sexualiteten förkroppsligad. Eller som roboten Ash säger: "I admire its purity. A survivor, unclouded by conscience, remorse, or delusions of morality".

Denna skräckklassiker är något som ingen får missa!

3. Child's Play (1988)

Den här kultfilmen bör nog alla känna igen. Den unge pojken Andy önskar sig mest av allt en Good Guy-docka av sin mamma Karen i födelsedagspresent. Hon skaffar en sådan till honom och får namnet Chucky. Men vad dom inte vet att dockan bär på den avlidne seriemördaren Charles Lee Rays själ och snart väller offren fram och Andy står misstänkt. Ingen tror på det han säger om att Chucky är mördaren, förrän det är för sent.

Ingen hade någonsin kunnat ana att denna rödhåriga mördardocka med hängslen kunde nå en sådan spridning bland filmälskare och skräckfanatiker runt om i världen. Filmen är så legendarisk att den har ynglat av sig nästan sex filmer. Men originalets storhet kommer aldrig överträffas. Atmosfären samt de duktiga skådespelarna bidrar mycket till spänningen. Chuckys debut håller än idag med andra ord. Don't fuck with the Chuck!

2. Hajen (1975)

Alla kan melodislingan om man vill göra en person till en permanent badkruka. Några få noter som kom att representera världens mest kända rovfisk. Filmen tar plats på semesterorten Amity Island som förbereder sig för den stora turistankomsten. Men när en flicka blir hittad på stranden död, söndersliten och delvis uppäten så misstänker polischefen Brody att det rör sig om ett hajanfall. Fler attacker sker och Brody ger sig då ut med hajbiologen Matt Hooper och hajjägaren Quint på havet för att döda den tre ton tunga vithaj som är ansvarig.

Spielberg är den sanne mästaren när det kommer till att skapa en riktigt bra film. De första minuterna så skrämmer han oss med att vi inte kan se vad som anfaller den otursamma flickan. Sedan drar han med oss i ett blodbad och sen i en kamp mot klockan för att hindra den monstruösa hajen att skörda nya offer. Kameravinklarna och koreografin är oslagbar. John Williams legendariska soundtrack bidrar till obehag men också spänning som bara den. Hajen är en klassiker som håller än idag och kan göra vem som helst rädd att gå i vattnet igen...

1. DET (2017)

Stephen Kings mastodontverk har filmatiserats två gånger nu men denna är hittills den bästa. Den lilla staden Derry i Maine lamslås av skräck när flera barn försvinner eller hittas brutalt lemlästade. En grupp med barn förda av den gemensamma kraften av att vara utstötta och misslyckade trotsar faran och märker att mördaren inte är mänsklig. Istället är den skyldige ett monster som kan ta formen av ens största rädsla och skrämma vettet ur ungdomar och för några av dom mot en för tidig död. Monstret antar oftast skepnaden av en demonisk ond clown vid namn Pennywise som med sin säckiga dräkt och röda ballonger lurar barn i fördärvet.

Miniserien från 90-talet har satt sina spår hos många, men den har inte åldrats med värdighet. Tim Currys clown ser ut som en sådan som har gått vilse ifrån barnkalaset. Bill Skarsgårds dreglande monsterclown med putläpp och huggtänder är tillräckligt för att ge clownfobi långt framöver. Andy Muschiettis registil här är ett genidrag. Barnens vänskap sätts främst här och man får verkligen utveckla sympati för dom och man vädjar för deras överlevnad när clownen hemsöker dom en efter en. Filmen har ett visst budskap att gå emot rädslan och inte titta tillbaka på tidigare händelser. Skådespelarna, i synnerhet Skarsgård och ungarna gör ett uppträdande med bravur. Jag har aldrig haft så roligt eller läskigt med en skräckfilm på länge.
DET är enligt mig redan en kultklassiker och jag hoppas den får lika mycket kärlek i framtiden som nu.

Har ni några läskiga favoriter? Kommentera gärna!

Top 10 animekaraktärer

Anime har en speciell förmåga att få oss att bli fast vid dom karaktärer som finns med. Vi sympatiserar med dom på något sätt. Våra hjärtan krossas när en älskad karaktär blir brutalt dödad. Jo, så därför har jag listat mina absoluta favoritkaraktärer.Var så goda:

10: Ryuk (Death Note)

En uttråkad shinigami (dödsgud) som släpper ner sitt magiska dödshäfte på jorden för att se vad som händer med den som plockar upp häftet och börjar använda den. Den personen blir ju givetvis Light Yagami som vi senare får följa genom olika händelser i form av blod och död.

Ryuk i sig är en frisk fläkt i den annars så gråa och gravallvarliga anime-serien. Han är som en comic-relief, men en bra sådan. Vad jag gillar mest med Ryuk är att han egentligen inte är på någons sida i striden om Death Note. Han finns bara där för att observera och skratta åt människornas dumhet. För att citera: "Humans are so interesting". Men utöver allt så är Ryuk helt klart en favorit hos mig.

9: Albedo (Overlord)

Ledaren över alla Guardians of Nazarick under Ainz Ooal Gowns befäl. Hon är också Ainz högra hand. En succuba som faktiskt är oskuld (sjukt, eller hur?) som är tokförälskad i Ainz och hatar alla som vågar sätta sig emot henne eller Ainz sätt att styra. Albedo ser sig själv som hustru till Ainz som styr själva Nazarick i hans frånvaro. Något Ainz känner till men inte bryr sig mycket om. Hon är, tillsammans med dom andra Guardians den mest lojala och trognaste tjänaren till Ainz. Med andra ord, hon älskar Ainz mest av allt. Hennes rival om Ainz kärlek är vampyren Shalltear Bloodfallen.

Vad jag gillar med Albedo är att hon är helt enkelt för jävla rolig. Jag ser henne som en tokig yandere (tjej förälskad i kille som dödar alla tjejer som tittar på killen) som gör allt för att Ainz ska bli den mest respekterade härskaren av alla. Och så får vi ju inte glömma en grej till: Att hon fortfarande är oskuld kom som en chock till mig men jag skrattade nästan ihjäl då jag fick reda på det. För att vara kort: Albedo is the Ultimate Waifu.

8: Zero Two (Darling in the Franxx)

Code 002 eller förkortat Zero Two är en kvinna som är till hälften klaxosaur och den andra hälften människa. Hon möter protagonisten Hiro och blir tillsammans med honom. Zero Two tål inte andra som stör henne eller sina närmaste. När hon blir arg så blottar hon sina huggtänder och ögonen blir blodröda. Men annars så är hon god rakt igenom och bryr sig verkligen om dom hon håller kära.

Jag har inte så mycket att säga om Zero Two. Bara att hon är helt enkelt för pure så att säga. Man kan se att hon har genomgått ett helvete men har sinnet som en tolvåring ibland. Man blir helt enkelt på bra humör när hon kommer in i bilden. Hennes leende är värt tusen av allt.

7: Chise Hatori (The Ancient Magus' Bride)

En 17-årig flicka som säljer sig själv på en slavmarknad då hon tappar lusten att leva efter att ha blivit utstött av samhället och sett hennes mor ta livet av sig själv. Chise köps då för en helsjuk summa av magikern Elias Heinsworth som vill göra henne till sin lärling men också brud.

Chise är en av de mest välutvecklade karaktärer jag någonsin har fått lära känna. Jag lider med henne. Jag sympatiserar med henne på otroliga nivåer. När hon hamnar hos Elias så tänker jag mig att detta kan vara hennes chans att laga sin redan så trasiga själ. Hon har genomgått ett helvete. Därför är jag glad för hennes skull att hon äntligen har funnit någon som behandlar henne med den kärlek hon förtjänar.

6: Akame (Akame Ga Kill)

En tjej som är medlem i elitlönnmördartruppen Night Raid, en slags organisation som vill rensa världen från ondskan som bland kommer ifrån giriga lorder eller pompösa översittare som ser alla andra människor som värdelöst avskum. Akame är beväpnad med ett svärd vars egg är så vasst att man kan skära sig genom bara nudda den. Bladet på svärdet har också ett starkt nervgift som genom beröring dödar sitt offer på bara några sekunder.

Akame är egentligen inte så komplicerad karaktär men hennes origin-story är mycket djupare än vad folk kan tro. Tvingades att träna ihjäl sig till en kall och okänslig mördarmaskin. Fick utstå en massa skit och blev slagen då hon inte lydde sina överordnade. Därför gick hon med i Night Raid för att få sin hämnd mot dom som plågade henne i hela sitt liv. I det yttre är hon kall och stänger ute de flesta, men är egentligen snäll och vill beskydda sina närmaste.

5: Light Yagami (Death Note)

Protagonisten och senare antagonisten i serien. Light är till en början en 17-årig student med höga betyg men är också uttråkad. Men när han kommer åt Ryuks Death Note och han upptäcker dess krafter så skapar han sitt alias Kira, börjar döda brottslingar och kriminella på löpande band och bestämmer sig för att bli denna världs Gud och frälsare.

Till en början förstod jag Lights motiv till att använda Death Note, men senare gick han för långt då han började snabbt döda oskyldiga människor som kan råka avslöja honom. Visst fattar jag varför, men det är väldigt överdrivet. Jag hatälskar Light kan man säga. Jag har fortfarande inte förlåtit honom efter att han dödade Naomi Misora. Men med sin otroliga intelligens så är Light en karaktär jag håller hårt om bland mina favoriter.

4: Revy Twohands (Black Lagoon)

Revy är en av huvudkaraktärera i den brutalt grova anime-serien Black Lagoon. Hon jobbar för Lagoon Company tillsammans med Dutch, Rock och Benny. Hon är otålig, lättirriterad och grymt oförskämd och spyr en hel del svordomar ur käften. Men utöver det så är hon en perfekt i strider, både slagsmål eller i eldstrid. Hon är beväpnad med två speciella pistoler som hon har skräddarsytt efter sina egna behov. Därav namnet Twohands.

Revy är som en kvinnlig version av Deadpool. Svär, gormar åt alla idioter, skjuter först och tänker sen. Men det är helt förståeligt om man tar hennes bakgrund i åtanke. Hon blev övergiven av sina närmaste och blev våldtagen av en korrumperad polis. Hennes sätt att tänka på världen är faktiskt inte så dumt. Världen är förstörd och styrs av giriga skitstövlar som ser på andra människor. Så hon är helt klart en karaktär jag kan relatera med. Dessutom är hon för jävla cool.

3: Raphtalia (Rising of the Shield Hero)

En kvinna som är till hälften tvättbjörn och människa. Hennes familj blev brutalt mördad och hon blev senare såld till en slavmarknad som liten. En tid senare köptes hon av Naofumi även kallad Shield och började bli fäst vid honom. Naofumi är vänlig mot henne och behandlar henne med den kärlek och omsorg hon har längtat efter i hela sitt liv.

Okej, vad kan jag säga om Raphtalia? Jo, en grej: PLEDGE TO PROTECT! TOO PURE FOR THIS WORLD!

2: Ryuko Matoi (Kill La Kill)

En tuff tjej på 17 år som vill hämnas sin fars död och beger sig därför av på en resa fylld av massiva fighter och blod för att ta reda på vem som mördare honom.

Jag diggar verkligen Ryuko. Hon är helskön. Smått korkad ibland och gör drastiska val men tillsammans med hennes stridsdräkt Senketsu så är hon på sätt och vis oslagbar i strid. Plus, hennes japanska VA gör ett helsjukt bra jobb att ge liv i denna karaktär.

1: Ainz Ooal Gown/Momonga (Overlord)

Den mäktiga envåldshärskaren i Nazarick. Han var en gång en instängd gamer som stannade kvar i spelet som sin avatar efter att han blev fast när spelets servrar stängdes ner. Nu fokuserar han på att bli denna världs mest respekterade lord och härskare. Tillsammans med Albedo och de andra Guardians så är han otroligt stark, mäktig och intill ostoppbar.

Ainz är tillsammans med Light en av de smartaste karaktärerna inom anime. Han inser nog inte hur smart han egentligen är. Men vad jag verkligen gillar är hur han kan besegra allting och alla genom att bara vinka med handen men väljer att låta bli bara för att ge sina fiender en gnutta hopp om seger. Men ack så fel dom kan ha. Ainz Ooal Gown har officiellt tagit första platsen oss mig. Long Live the Supreme One! All Hail the Great Ainz Ooal Gown!

Känner ni till några karaktärer ni verkligen tycker om? Kommentera nedan.

@Devan: Det var ju ändå en nice bild. 😏

Några rekommendationer. Overlord är ett guldkorn inom anime. Sen finns ju också Black Lagoon. Lagoon har en helvetes jävla bra engelsk dubbning. Sen finns ju också Violet Evergarden. Ancient Magus Bride är också ett sant mästerverk. Konosuba är skitrolig. Aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.

Skrivet av bent toe:

Du behöver inte förstå mitt resonemang.
Folk fungerar, tycker, tänker och prioriterar olika.
Jag ha 1.300 timmar i Dayz, ett trasigt, buggit och ibland horribelt spel som aldrig skulle lämnat beta, men har jag fått valuta för pengarna? Många gånger om.. Och med vänner som också spelat. Hade jag lagt 1.300 timmar i ett single player spel... Nja.. Skulle inte tro det.

För mig är kravet Coop eller mp i ett spel som kostar 700sek. Då och först då, kan jag få tillbaka dem pengarna i underhållning och med vänner. Så enkelt är det.

Ditt resonemang är fullständigt förståeligt.

Jag ser mest anime-serier nuförtiden men dom jag slutade kolla på var The Walking Dead. Blev långtrist och utdragen. Game of Thrones var den sista tv-serien jag faktiskt gillade

Spelomslag som lovade för mycket

Jag tänker mig att en omslag för ett spel kan se helfräck ut men slutresultatet man får kan vara något helt annat än vad man egentligen har förväntat sig. Spelomslag lockar våra plånböcker och vi ångrar oss sen i slutet. Här är ett exempell:

Aliens: Colonial Marines

Vad omslaget lovade: Jag, som är ett inbitet Alien-fan såg verkligen fram emot detta då det verkade helschysst att få känna av skräcken av att jagas av intelligenta rymdmonster med utskjutande tungor och dolksvansar. På omslaget ser vi marinsoldaterna gå tufft och xenomorphens dreglande käft inkluderas också. Riktigt coolt.

Vad vi fick: Stela och rentav usla bifigurer, dum och menlös handling, hackiga och fula fiender, xenomorpher som inte är mer tåligare än ett Marie-kex, och rentav fula miljöer och bakgrunder samt usel röstskådespeleri. Med andra ord. Riktigt besviken är något som jag är på med än hundra nivåer. Tursamt nog har vi Alien: Isolation som tröst.

Känner ni till något omslag eller trailer som lovade för mycket som man bara fick skit av i slutet? Kommentera gärna!