Inlägg av Deekar

Inlägg som Deekar har skrivit i forumet

Kommer inte spela något av spelen. Det som ser mest intressant ut är att mästerverket Ghost of Tsushima släpps på PC. Grattis till er som inte lirat detta pangspel och väntar på PC!

Tibia är världens genom tiderna bästa spel, punkt.

Red Dead Redemption 2 bästa singleplayerspel.

Vem ens spelar D4 längre? Blev ju pisstråkigt i endgame.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Om du läst mina tidigare recensioner så är även jag less på den, men just i detta fall så tröttar jag inte. Svårt och säga varför dock?

Skrivet av Andy_dee:

Samma här!

Tror jag älskar Samurai-spel hahaha.

Ghost var ju också helt otroligt beroendeframkallande! Maxade det 100%

Tror det blir samma med Ronin!

Haft riktigt roligt!

Samma här! Tror grejen med detta och Ghost är att det är snabbare tempo! Alla pluppar och bandit camps har ett bra tempo i sig. I typ Assassin's Creed kan jag känna att det är jobbigt att göra vissa sides. (Jaga flygande papper till exempel zzZzZz) Ronin har inte alls det problemet! Alla pluppar känns på något sätt alltid att dem är nära och inte alls jobbiga att springa och göra. Sen är ju setting och combat magiskt I både Ghost of Tsushima och Rise of the Ronin 👌🏼

Skrivet av jeppe109:

Ja det ser helt klart bättre ut när man springer runt själv än vad som visats i trailers.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Ja det är här jag tycker spelet är lite märkligt. När jag kollar på trailers och liknande (även mina egna bilder jag tog) så ser spelet långt värre ut än vad det gör när man spelar själv. Spelet känns framförallt mer levande ut.

Det är ju lite knackig grafik på vissa cutscenes och sånt. Sen är miljöerna riktigt vackra! De väger typ upp varandra! Men som sagt, svårt att få bra videos och screenshots på spelet.
Det är grafikmässigt inte ens i närheten av Ghost of Tsushima men städer och byar känns 10x mer levande! Har inte spelat så långt men än så länge är det ett pangspel. Kommer det vara lika bra som Ghost of Tsushima? Troligtvis inte. Men är det hälften så bra så är det fortfarande ett pangspel!!

Skrivet av Gaara:

Önska jag köpte detta istället för Dragons dogma 2, dock synd det är Ps4 exklusivt

Hehe PS4. Kul! Grafiskt kanske inte helt polerat men settingen och vyer är magiska!! Riktigt kul spel med! Combat👌🏼 Inte stött på en ända bugg eller framedrop!

Skrivet av Bro Exotic:

Att de har 1/10 av den budgeten styrker bara mitt argument för grafiska underlägsenheten.

Grafik är inte allt, håller med. Men RoR ser chockerande dåligt ut (tekniskt) för ett PS5-exklusivt spel bara, speciellt då de tar ett AAA-pris på $69.99 och inte $39.99 som t.ex. AA Helldiver's 2.

Det är ju tur settingen är magisk och spelet jävligt roligt då, och vad tillfredsställande det är att hugga av lemmar!:)

Skrivet av Johan Lorentzon:

Haha ja, jag satt och spelade och yngsta kom förbi "Vad spelar du?"...råkade precis få in ett finish move så huvudet flög.

Haha, räcker att ungarna springer runt och leker Fortnite🤣 Men man sitter ju och väntar på att skitungarna ska gå och lägga sig!😝

Satt och justerade och joxade med karaktärsläget igår i säkert 30min innan jag började spela. Är det bara jag eller är färdigställda karaktärerna de som ser bäst ut? I slutändan så tog jag de förinställda. Det ända jag ändrade var hästsvansen på tjejen😝

En annan sak, jäklar vad oroväckande tillfredsställande det är att skjuta folk i huvudet eller hugga av lemmar och huvuden i detta spel😅 Helt livsfarligt att försöka spela detta när barnen är vakna🤣

Blir nog inget svårt val på Elgiganten imorgon. Rise of the Ronin - Japan och Shogun tilltalar mig mer atm! Plus att prestandan och buggarna i Dragons Dogma 2 är jag mindre sugen på när Ronin verkar rulla bra.

Skrivet av McRaoul:

Ja men typ som skyrim då. 10/10 från de allra flesta och de va ju bugg fritt👍

Men vad har det med saken att göra 14 år senare?

Skrivet av Johan Lorentzon:

För mig blir det Dragons Dogma, men då har jag ju haft turen och få haft detta några veckor i förväg 😁

Haha ja då är de inget svårt val😅

Åååh detta är precis vad jag ville höra!!! Var lite orolig ett tag men nu blev valet enkelt! De blir Ronin före Dragons Dogma!!!

Skrivet av Slimebeast:

Det var för övrigt också synd om Björklöven igår.

Synd bara att Wiklund inte fick mer än 1 match avstängning! Borde varit hela säsongen. Vilken idiot.

Skrivet av Slimebeast:

Det var skrivet "snålt" med glimten i ögat.

Så mycket som jag gillade ettan vet jag att jag kommer tycka Dragon's Dogma 2 är 5/5 och GOTY. Och det fanns andra recensioner ute innan FZ:s.

Buggar och prestanda hindrade inte Cyberpunk från att få 5/5 av FZ. Som du skriver, "mästerverk".

Det är sant med Cyberpunk men det finns "buggar i alla system", även hos recensenter🤣 Tycker dock det är värre när man ger full pott till ett ooptimerat spel än tvärt om.

Skrivet av Budha:

Kul med en 4:a trots tekniska problem.

Avvaktar recensionerna på Rise of the Ronin innan helgens detaljplanering spikas.

Haha samma här. Ledig imorgon, så när man läst Ronin-recensionerna så blir det raka vägen till Elgiganten och köpa något av dem. Lutar väl mest åt Ronin nu med tanke på Dragons dogmas prestanda!

Skrivet av noreason:

Lol fick inte botw och totk 5/5 på fz? Spelet kommer knappt över 30 fps och är bland det mest mellanmjölk spel någonsin.

Jo och det kan man ju tycka var fel. Det tyckte även jag. (Tror dock inte totk ens var hälften så dåligt optimerat som detta verkar vara. Det känns också värre när man ger full pott till spel som är dåligt optimerade.) Men och andra sidan att ge ett mindre betyg och sen klaga på att det inte får 5/5 utan att ens ha spelat är väl lite konstigt minst sagt. Precis som 5/5 ska vara standard idag på hypeade spel.

Sen är ju recensioner baserat på personliga upplevelser.

Skrivet av Slimebeast:

4/5 var lite snålt men spelar ingen större roll.

GOTY 2024.

Vadå snålt? Har du spelat det? Läste du inte att det är buggig, rullar dåligt och har stora prestanda problem?

Med tanke på hur viktigt buggar och prestanda är i vanliga fall så tycker jag 4/5 låter väldigt generöst!

Jag vet inte vad det är med detta spelet men, det är ganska kul att varje recension jag sett som gett 4/5 eller 8/10 så har folk i kommentarerna skrivit att det är fel betyg men de flesta har inte ens spelat det än😅
Fattar inte folk längre att 4/5 eller 8/10 är ett riktigt bra betyg? Full pott= mästerverk

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Jag litar på SkillUps recension. Kanske blir det bättre med tiden?

SkillUps recension? De har väl bara släppt en hands-on där de provar 3h?

Får väl ta dessa betyg med en nypa salt men hoppas hoppas hoppas det är så bra!!!