Inlägg av normalniklas

Inlägg som normalniklas har skrivit i forumet

Trevlig nyhet även om det idag redan går att göra om man äger en Xbox iom att man kan streama sin Xbox via molnet så allt man har installerat på den kan man spela (och ladda ned etc).. kräver förvisso att ens Xbox har internetuppkoppling och står i standby.

Men ju smidigare desto bättre 🙂

Sedan jag skaffade och modifierade en gamesir g8 så den funkar med en 9" surfplatta så föredrar jag nästan spela så även om teven står precis bredvid

Alltså..

Vad de glömmer att berätta är att de registrerade sitt spelföretag i Singapore. Landets är känt för att ge statsbidrag och skattelättnader till spelutvecklare i landet.

Så även om bröderna betalade tillbaka allt till köpare på Steam så finns ju fortfarande möjligheten att de med sina kampanjer och trailers lurat åt sig massor av skattepengar.

Snart stämmer väl take two alla rockstjärnor därute för de finna bara ett Rockstar! 😅

Vem hade kunnat ana att team ninja blivit en del av Microsoft och dessutom tagit över utvecklingen av hellblade 2 från Ninja Theory 😘

Alltså.

Tror det är dags att uppdatera det här med snyggaste spel som om mest grafiska imponerande. Alternativt ha olika kategorier. Bästa grafik/bästa stil eller dylikt.

Snyggast som i grafiskt är ju Avatar. Riktigt imponerande men snyggast och härligaste stil tycker jag thirsty suitors har 🙂

Det här spelet är verkligen ett favoritspel. Antar att det beror lite på hur man spelar såklart men jag somnar spelar långsamt och vill utforska varje hörn hade riktigt roligt med det.

Jag får nog svara WitchSpring R här också faktiskt. Hade ingen koll alls på vad det var eller studion bakom spelet. Men det tog inte många minuter innan jag tryckte spelet var riktigt charmigt. Några timmar in så tyckte jag att spelet var riktigt bra. Efter ännu längre tid förvånade spelet mig med att ha en mycket större mörker än jag hade trott.

Gillade allt

WitchSpring R - vilket kändes lite otippat från min egna sida då finns det så otroligt mycket bra spel från i år

Snygg trailer. För min del kommer det några år för sent få jag hunnit tröttna på gta-upplägget nu. Kommer antagligen spela det för eller senare.

Däremot väldigt glad för alla som längtar 🙂

Ganska trevligt spel men alldeles för okoncentrerat för den sortens berättelse de försöker berätta här. Ägnade väl ca 30 timmar till spelet och det var först mot slutet som storyn blev intressant.

Känns lite som en blandning av gamla och nya Assassins creed, det som saknas är väl rpg inslagen. Jag tillhör väl dem som spelade även de nya spelen genom att smyga och lönnmörda men.. Bagdad är väldigt trevlig stad att besöka. Mitt största minus är 1. Stelt gameplay. Så mycket konstiga hopp och klättra upp på murar när man smyger i buskar. Etc. 2. Spelet kraxade säkert 10-15 gånger under speltiden vilket känns mycket. 3. Storyn kändes under mestadels av spelet helt onärvarade och blev först intressant mot slutet.

Alltså. Känns mest fantastiska som Microsoft kunde köpt upp några bra studior istället för dessa pengar? Som flitig Xbox spelar och gamepass etc är jag inte ett dugg imponerad.

Skrivet av OAKTHYR:

Vänta nu. 1,2 miljoner kattklappningar? Har jag missat att jag kan gosa med katter i spelet?
Nu vet jag vad jag ska göra i eftermiddag.

Det kan man. Men eftersom det var exakt samma animering som i Valhalla så tröttnade jag fort 🙂

Ja alltså. Spelet känns gammalt på vissa sätt men just grafiken är inte så mycket att klaga på. Det handlar mer om att japp, du fastnar på samman ställen som du gjort sedan första spelet så blir inget flyt i rörelserna. Väldigt ofta som Basim försöker springa upp på sidan av en stege när jag bara vill springa förbi. Sådant där som stört i varje spel. Jag är däremot väldigt imponerad av npc karaktärerna i spelet.. i alla fall i stillbild. De har en del onaturliga rörelser för sig dock

Postade några på mastodon igår
https://mastodon.nu/@normalniklas/111201067153789335

Vilken nyhet dagen efter att nyheten om Netflix fått betala tillbaka till sina annonsörer pga noll intresse. Blev tydligen ganska dyrt för Netflix.

Dessutom. Kan man kräva noll reklam vid dyrare modell? För redan nu visas det ju reklam i Xbox-användergränssnitt i form av sponsrat innehåll. Visserligen inte så illa som rullande reklam men likväl reklam

Det låter som de inte räknade med något av alla 15kr spel som spammas på ps store.

Även om jag är helt ointresserad av ett spel som Postal 4 så känns sådana här listor meningslösa om inte alla spel som släpps faktiskt räknas

https://youtu.be/-cQXUCC_T7Q

Riktigt bra spel. Ett få av moderna spel jag faktiskt fick 100 procent achievements i eftersom det var så roligt att spela. De 2 första dlc var också riktigt bra.

Far Cry 6 spelet var helt ok. Men samtidigt så känns det klart efter att man är klar. Expansioner till sådana här spel är för mig helt ointressanta. Men jag gillar vad de gjorde med New Dawn eftersom det också funkade som ett nytt spel

Ser ut som spelet finns. I alla fall för min del.

Beror på utbudet. Som det ser ut idag så kanske en tia till. Alltid trevligt med spelen som kommer men hellre kvalitet över kvantitet och även om det finns många guldkorn så finns det ännu mer jag är helt ointresserad av. Skulle kunna tänka mig betala lite mer om streamingen blev bättre också. Idag har gamepass långt kvar att gå på den delen

Köpte det. Tappade sugen direkt. Men ska väl ta itu med det men inte direkt brist på spel just nu 🙂