Inlägg av Redfield

Inlägg som Redfield har skrivit i forumet

1

Jag kan förstå att det finns folk som redan nu är kritisk till spelet p.g.a diverse buggar och långa laddningstider. Vilket jag även har stött på. Så den här nyheten välkomnar jag hjärtligt.
Det jag har svårt för är för dem som inte tycker att spelet är i grunden väldigt bra. Antingen är det såna typer som har spelat alldeles för MYCKET dataspel och bara bläddrar spel efter spel hela tiden så att de tills slut är avtrubbade.

Ser man Anthem till sin helhet som spel så bjuds det på väldigt fina open world - miljö och monster bossar. Storyn är väldigt spektakulärt och välgjord också.
Anthem har även en bra grund att bygga vidare som kan bli en guldkant.

/ Tack för mig

Jag gillar Neill Blomkamp skarpt. Efter hans stora genombrott med filmer som District 9 , Chappie och Elysium.

Vill se fler liknande filmer från honom. Den här korta Anthem trailer var riktigt snyggt gjort. Jag kan se en fortsättning på en biograf inom de närmsta åren. Men det lär väl aldrig hända.....

The Predator (Från 2018)

Den var varken bra eller dålig. En helt okej filmrulle att titta på under en tråkig hemmakväll.

Inte helt omöjligt.

Jag gillade betan skarpt, trots lite ljudbuggar och spelbuggar i spelet som jag hoppas att ME rättar till före lanseringen.

Jag har spelat ut ettan + DZ och i tvåan kände jag att de har fyllt i fler möjligheter att modifiera extra prylar (drönare, bärbar automat-kulspruta osv). Själva banan var riktigt snyggt (kommer nog ta en hel del bilder i spelet framöver) och ser fram emot att få utforska resten av Washington.

Fienderna har uppgraderat sig och blivit skarpare ( efter rank 300).

Det jag inte gillade är att man inte kan dra sig ur Squaden/gruppen när man vill. När vi har kört klart en mission så vill jag gärna dra mig ur från gruppen men det funkade inte. Vet inte om det beror på något fel eller om det är en bugg.

Chattfunktionen bör tilläggas tycker jag. Det är ganska viktigt ifall man spelar i Squad med random folk. Precis som i spelet Battlefield.

Kul och kreativt gjort av fortnite studion! Jag spelar inte Fortnite men jag gillar att såna här små ögonblick i stora spel kan väcka så mångas uppmärksamhet även för de som inte spelar spelet.

@johnssonhill:
Den här videon berättar om storleken på HELA kartan vid lanseringen. Bedöm själv:
https://www.youtube.com/watch?v=su46dbJLfxk

Jag tror på det här spelet faktiskt! Det kan bli riktigt bra, men det är fortfarande för tidigt att säga. Jag tycker att Anthem är mycket bättre än destiny-serien. Jag har längtat lite efter en destiny liknande spel fast i tredje person perspektiv och nu är den här - Anthem.

Vad skiljer den öppna betan från den VIP demo som har varit under helgen sist? Förutom att den är öppen för alla. Eller är det så att man fortfarande startar från level 10 och upp till max 15?

Trots stora problem med att komma in på servern och laddningsskärmar så tycker jag spelet är i överlag överraskande kul. Jag är fortfarande nyfiken på det här spelet så kanske blir det ett köp efter den öppna betan.

Kanske offtopic men gäller demot enbart för de som har förhandsbokat spelet eller får även de som Origin premier tillgång till demot imorgon?

1