Inlägg av Joca03

Inlägg som Joca03 har skrivit i forumet

1

STEEP online?

Hej. Jag köpte STEEP till PS4 igår och det fungerade att spela. Men idag när jag ska spela så står det att jag är offline så jag kan inte köra tävlingar mm. Hur gör jag för att ändra till online mood i spelet? Själva PS4 konsolen är uppkopplad till internet, så den är inte offline.

Rayman Legends, hur spelar man två stycken?

Hej.

Vi har köpt Rayman Legends till playstation 4. Det står att man kan spela två stycken tillsammans samtidigt men hur bär man sig åt för att göra det? Vi har två trådlösa handkontroller men när vi har startat Rayman legends och sätter på den andra handkontrollen så stängs den första handkontrollen av. Så båda handkontrollerna kan inte vara påslagna samtidigt. Vad gör vi för fel? Snälla hjälp!!

Snälla hjälp - Just dance unlimited PS4

Hej.

Vi har köpt Just dance 2019 till Playstation 4. Det stod att det ingick 1 månads gratis tillgång till Just dance unlimited med 400 låtar. Så jag skaffade ett log-in konto till Playstation.com och till UBISOFT och fick därmed tillgång till unlimited och alla extra låtar. 

Nu förstår jag dock inte hur jag ska gå tillväga när jag vill avsluta Unlimited-versionen? Det stod att det är gratis i 1 månad och därefter går över till betalprenumeration om man inte avslutat gratismånaden. 

Jag vill inte fortsätta med betalversionen efter gratismånaden. Så snälla, jag är jättetacksam om ni kan berätta hur jag ska gå tillväga för att avsluta och inte gå över till betalversionen. 

Tack så mkt på förhand!
Mvh Jos

Skrivet av Belfry:

Överlag är det "skitspel", det är mestadels PS+ som har bra spel att erbjuda. Det är bara att ta del av det där erbjudandet de har med 14 dagar PS+ för nya spelare.

Tack föt tipset! Det sks jag kika på. Blir man per automatik betalande medlem sen efter 14 dagar?

Skrivet av Belfry:

Om du lämnar din konsol i "sleep" istället för att stänga av den så kommer uppdateringar kunna installeras när den är "avstängd". Du kan även ändra inställningar så att du kan sätta igång nedladdningar och uppdateringar via telefon eller ditt konto på deras hemsida.

Tack så mycket för alla svar!! Ja det verkar vara lite saker att behöva sätta sig in i. Jag har nu iallafall öppnat ett sånt där konto för att kunna komma in i själva web-shoppen. Så en sak avklarad iallafall 😊. Tyckte det stod någonstans att man kan ladda ner vissa gratisspel från webshoppen oxå. Stämmer det? Eller är det bara skitspel?

Skrivet av Joca03:

Ok så varje gång man köper ett spel på skiva så måste man alltså ladda ner det (installera det) innan man kan ladda ner det? Så det är inte som med gamla Playstation 2 att man bara stoppar in skivan och kör?

Kom på en till fråga... Om man skaffar sånt där månadsabonnemang så att man kan spela online med vänner, ingår det då även vissa spel gratis eller måste man ändå köpa spelen till ordinarie pris online?

Skrivet av Bussovic:

Spelet behöver installeras först innan du kan spela det. Sedan måste du ha i skivan för att kunna spela det.

Om du köper digitalt så laddas det ner och du behöver då ingen skiva.

Ok så varje gång man köper ett spel på skiva så måste man alltså ladda ner det (installera det) innan man kan ladda ner det? Så det är inte som med gamla Playstation 2 att man bara stoppar in skivan och kör?

Nybörjare ps4

Hej.

Vi har idag köpt PS4 inkl spelet Spiderman. Vi är helt nybörjare på detta. Jag har installerat själva konsollen. Sen när jag sätter in skivan så kommer det upp en ruta där det står "Kopierar program" och sen börjar det ladda ner typ 55 minuter. Men är det så det ska vara, att man alltid måste ladda ner spelen för att kunna spela? Jag trode att man bara kunde sätta i skivan och spela direkt utan att behöva ladda ner. Går inte det? Jättetacksam för hjälp!

1