Inlägg av Cjnilsson22

Inlägg som Cjnilsson22 har skrivit i forumet

1

School of the Cat tillåter kvinnliga karaktärer. Och orsaken till att det inte tilläts i The Order of Witchers eller de flesta skolorna var väl egentligen bara för att dödligheten för flickor var för hög.

Skrivet av Ducci:

Är det nån här på FZ som äger maskinen?

Jag fick min i fredags. Än så länge hunnit spela 3H Control och 2H Witcher 3.

Skrivet av Runner55:

Vad har du för källa på det?

Det finns en "Boby Kotic" från Activision i boken, så visst är det han. Men att insinuera att han är pedofil eller liknande för att en sexbrottsling hade ens telefonnummer och mailadress är lite väl extremt.

200 dagar /played i WoW (Vanilla) + 40 dagar i WoW Classic. Mindre än 20h på var och en av de andra expansionerna.

Schack kommer nog på andraplats med ungefär 20h i månaden i 10 år i diverse former (app/Steam/chess.com)

edit; Frågan var i timmar så 4 800h WoW Vanilla och 960h Classic

I vattenpölsscenen är det supertydligt. I bergspasscenen trodde jag att det var tvärt om.

En negativ effekt kan bli att man trycker in en massa vattenpöar och speglar i alla spel bara för att visa upp grafiken.

@rewoX: Nja, överdrev inte men jag kanske fick några enstaka fall att låta som om det vore regel. Jag använde Nvidias FPS räknare och vet att den pekat så lågt åtminstonde ett par gånger. Det märks iallafall varje gång det är eldstrid att det är låg frame rate.
Sen har du ju då en rätt mycket vassare prolle än mig. Min i5a ligger på 100% från att jag öppnar PUBG tills jag stänger det. 1080Tin ligger på 10-20%.

Nu har jag inte testat PUBG på Xbox, men när jag lirar på min PC med i5-7500 och 1080 Ti så varierar min FPS mellan 12 och 144. 144 när jag lootar en tom stad och 12 så fort en muzzle flash går av. Jag kan inte förstå hur man skulle vilja köra det på konsoll, men grafiken kanske är nedgraderad?

Diablo 2
Horizon Zero Dawn
God of War
The Last of Us
Assassin's Creed IV: Black Flag
GTA: San Andreas
GTA5
Fable
Klonoa 2
Ratchet & Clank (PS2)
Need For Speed: Underground
Borderlands
Grim Fandango
Black & White
Portal 2
Dishonored
Mario 64
Mario Kart 64
GoldenEye
Warcraft 3

Listan skulle nog se annorlunda ut ifall jag hunnit spela fler spel. När tiden inte räcker till så blir det mest AAA-titlar och spel som fått bra recensioner och mediauppmärksamhet.

1