Inlägg av hochas

Inlägg som hochas har skrivit i forumet

1

God of War var helt fantastiskt rakt igenom, inte ett enda fel i hela spelet. Fantastiska strider och aldrig känt mig så mäktig som en spelkaraktär. Ser fram emot mer!

Skrivet av KoP:

Idén är bra (eller inte) men det har prövats förut och varje gång jag testat det har det aldrig känts riktigt hundra. Har bara upplevt det meckigt och distraherande att behöva titta bort från tv'n och ned på telefonen. Som i Fallout 4 där man kunde använda appen för att t.ex ta stimpacks, skifta vapen eller kolla på kartan. Det gick för fasen snabbare att göra det med handkontrollen plus att man kunde fokusera bättre på vad som hände i spelet. :'D

Håller med till hundra procent, det är bara en gimmick. Jag är helt för färre HUD-element, men att flytta dessa till mobilen som blir ÄN mer distraherande. Tycker Horizon gjorde detta väldigt bra!

Skrivet av AplAy:

Kan ej rekommendera detta kort. Det Linus tar upp säger allt:
https://www.youtube.com/watch?v=o1DoG6uTYBg

Ej värt prestanda per krona, särskilt inte med tanke på bristande spel i dagsläget som stöder RT. RT är ju till och med huvudnumret i kortet men det finns inget att använda det till än så länge?

Ett GTX1080Ti är helt klart bättre att slå till på nu så får andra "pryljägare" som offrar stackars tunna plånböcker få plocka åt sig av dessa till synes icke-fulltestade Watt-slukande mojänger.

Det där stämmer ju dock inte? Många kommer antagligen strunta i allt vad raytracing heter pga prestandan, men faktum är att korten spöar andra kort rejält i 4k, vilket är precis vad många är ute efter. Linus säger väl att det presterar som ett Titan V? Sen kan man ju diskutera om det är värt den galna prisökningen utan att kunna använda rt dugligt, men det är en annan fråga.

Jag har hittills rackat ihop 20 timmar, men jag har fortfarande problem med bossarna i High Peak Castle. Alla fiender på vägen lyckas alltid nöta ner mig.

Angående spelstil så försöker jag hitta en balans mellan de olika träden, ibland balansera upp med lite mer % i hp och göra avkall på skadan. Upplever att det extra liv man får kan vara skillnaden mellan liv och död. Upplever dock nu att trösklarna till nästa nivå för till exempel health potion är väldigt höga, och det här nötandet är inte riktigt min grej. Samma anledning att jag inte pallade med platinum i Dad of War, orkade helt enkelt inte med Realm of Fog längre

Vapen och mutation-mässigt, definitivt svärdet som ger crit under 50% HP, 20% extra crit damage på det, isbågen, en trap och en turret och sedan minskad cool down på lila items. Då brukar det gå som smort!

1