Inlägg av Belfry

Inlägg som Belfry har skrivit i forumet

Skrivet av Jonny Myrén:

Jag som uttrycker mig lite luddigt. Med "de sista två" menar jag de två (av totalt fem) som inte nämns i punktlistan.

Ja, då känns det helt plötsligt väldigt rimligt!

Ljussabel likt den Darth Maul använder fanns redan i första spelet. Dubbla ljussablar innebär här att vi kan spela med en i varje hand, alltså Dual wield. Fanns en liten variant på det i första spelet där Cal vid en viss attack delade på sin ljussabel och slog med en i vardera hand, dock gick det inte spela med två enskilda i övrigt.

Blir att lägga några timmar på nya patchen när det finns tid. Roligt att se hur klasserna utvecklas!

Taggad till tusen!

Första spelet må ha haft sina brister med ponchos och försiktig handling, men i övrigt var det en välbehövlig och frisk fläkt i världen av Star Wars-spel.

Har fortfarande Blood & Wine samt Hearts of Stone, blir kanske att göra en helt färsk genomspelning i samband med uppdateringen. Dock har spelet redan varit riktigt trevligt med de mods som finns tillgängliga, spelet får ligga i backloggen tills andra spel är klara. Ingen prio.

NPCer och dialog är verkligen själslöst och undermåligt, men atmosfären tycks de verkligen ha lyckats med. Andas dubbel-A, vilket inte måste vara något dåligt, så länge förväntningarna på spelet håller en rimlig nivå.

Ser onekligen ut som ett nybyggt Mass Effect Relay, återuppbyggnad efter ME3, eller är det kanske nybyggnation på annan/ny plats där spelet ska utspela sig? Spännande!

Någon som har avkrypterat ljudspåret i klippet: https://soundcloud.com/mosaichorse/n7-22-intersept-decoded?re...

Det tar ju emot att betala mer för ett PSVR2 än vad PS5 kostade... Samtidigt som jag väldigt gärna vill ha ett, så inväntar jag nog betyg på några av deras spel som ska släppas i samma veva. Förhandsbokar nog, och i värsta fall avbokar jag om spelsläppen är mellanmjölk.

Skrivet av Margy:

Miles Morales och det senaste Ratchet & Clank släpptes sådär ett halvår från varandra.

Insomniac är en effektiv studio.

Jag misstänker att de arbetar på ett PSVR2-spel också.

De är absolut effektiva och kompetenta, studion växer väl också skulle jag tro. Min tanke är att beroende på när Spider-Man 2 släppa, så vill de kanske inte släppa Wolverine också.
Miles Morales släpptes 12:e november 2020 och Ratchet & Clank 11:e Juni 2021, så ett drygt halvår vore inte orimligt.

Får de ut Spider-Man strax innan sommaren/under sommaren, så kanske Wolverine vore lagom till vintern/jul. Playstation har ju ett intresse av att lansera spel med "lagom" mycket tid mellan, så att intresset bibehålls för konsolen.

2023 känns lite väl snart i tiden. Tror definitivt att Spider-Man 2 släpps först, och likt andra inlägg så har jag svårt att se två släpp från Insomniac samma år.

Ska bli kul med lite nytt FF! Sommaren 2023 känns dock långt bort, tur att det finns mängder med annat att spela tills dess.

Har PS5 och en 77" OLED, så det mesta spelas där. Kostade tillräckligt. Vad gäller PC så byggde jag nytt 2018, så jag kan inte riktigt motivera en uppgradering för att få några fler fps, speciellt inte med tanke på de hutlösa priserna som gäller för hårdvara just nu.
Jag lägger pengarna på börsen och låter datorn vara som den är tills den börjar bli märkbart trött och slö, så kanske ett par år till.

Löjligt att lägga lika mycket pengar på en dator som en bra begagnad bil... (Om man inte veeerkligen behöver prestandan dvs. )

Försökte verkligen gilla P4G, men det är fan gammalt alltså. Förmodligen en annan sak om spelen har funnits där genom uppväxten, för egen del är det som att spela FFVI eller något. Har ingen anknytning till det och spelet ser då helt enkelt alldeles för daterat ut.

Kan det vara så att EA/Dice ser detta som en möjlighet att gå ifrån "battlefield-modellen" med storskaliga krig, och istället satsa på en CoD-klon? Givetvis fylld med microtransaktioner eftersom det är EA.

Äntligen! Som jag älskade första spelet när det begav sig.

Så länge jag får fler högkvalitativa spel från Ryu Ga Gotoku så är jag nöjd.
Yakuza: Like a dragon hette nog bara så i västvärlden för att rida lite på just namnet Yakuza. Hade kanske inte fått samma genomslag annars. Roligt att de fortsätter på denna vägen, kände mig mätt och belåten efter 7 Yakuza-spel + Judgment 1 & 2. Skönt att komma bort från fighting.

Ångrar verkligen att jag tittade på trailern, så mycket visades som istället borde upplevas utan föraningar. Att jag aldrig lär mig.

Amazon har bara köpt rättigheterna till Sagan om ringen-trilogin samt Hobbit. De har alltså inte rätt att använda något material från The Silmarillion, Unfinished Tales, The History of Middle-earth. De måste därför skapa väldigt mycket nytt, samtidigt som de håller sig inom ramen för vad som skrivs om den andra åldern i de böckerna som rättigheterna har köpts till.

Jag är själv ingen extremt insatt fantast, utan jag gillar ett bra fantasy-äventyr, tycker det har potential än så länge. Får helt enkelt se vad jag tycker efter säsongen är slut.

Nja, hade det varit deras remake så hade jag varit intresserad. Men old game is old.

Switch är ju redan väldigt dyr sett till prestanda i förhållande till PS5 och Series-konsolerna. Steam Deck är relativt sett väldigt billig med tanke på prestanda. Givetvis är inte prestanda allt, det är ju spelen som avgör vad som är mer värt.