Inlägg av Belfry

Inlägg som Belfry har skrivit i forumet

Skönt. Ett komplett spel utan några vidriga mikrotransaktioner. 10/10 till Larian.

Skrivet av kaealy:

Larian har ju typ i veckovis sagt att det inte vara fallet och att man kan råka ut för massa skumma buggar och fel om man inte tar bor EA versionen samt rensar allt möjligt. De har ju till och med lagt ut instruktioner åt folk.

Jag vet, väldigt svårt att undgå. Men jag har valt att strunta i det.
Min DL är 105Gb, den andra skulle vara 122Gb.

Skrivet av Freakon:

Ni som spelar, försök slita er då och då och dela med er av lite intryck. Snälla 🥰

Sitter du och väntar med fingret på köpknappen?

Skrivet av Fulci:

Deras rekommendation var att avinstallera EA. Men funkar det så funkar det.

Det viktigaste verkar vara att man verkligen har tagit bort alla sparade filer och mods. Väljer att chansa, i värsta fall får jag väl spela om.

Uppdaterar min EA-version, bara 105 Gb... Trodde det skulle vara något mindre uppdatering med EA redan installerat.

Otroligt länge sedan jag var så taggad inför ett släpp. Har lagt en del timmar i EA under åren, från och till vid nya patcher. Om fullversionen fortsätter och även förbättrar likt det vi fått hittills, så är det en självklar 10 av 10, 5 av 5 etc. Definitivt given i toppen bland årets spel.

Samma system fanns i Divinity Original Sin 2, efter Act 1 och senare Act 2 fanns det möjlighet till respec utan kostnad. Förhoppningsvis ändrar de inte alltför mycket i det, utan låter det vara lika omfattande, i stort sett samma alternativ som när man skapar sin karaktär från första början. Låter spelare få en "ny chans" utan att behöva börja om eller vantrivas med sin karaktär.

Känns rimligt, det är ju AMD som sitter i konsolerna. Borde vara smidigt att använda AMD som partner för PC då också.

Spelet hade utan tvekan bäst combat, och jag hade verkligen en bra upplevelse båda gångerna jag spelade igenom. Dock får man ta det för vad det är, ett fristående spel från samma universum, inte en uppföljare till ME 1-3.
Hade gärna sett en uppföljare där de tar tag i alla lösa trådar och styr upp alla frågetecken från första, som till största del finns för att de verkligen ville skapa något större och mer långlivat från första början, spelet är fullt av cliffhangers.

Serien är riktigt bra, det enda negativa är att det stundtals känns lite stressat. De skulle nog gott kunna ha 12 avsnitt eller så, förutsatt att de tänker avsluta första spelet med sista avsnittet nästa vecka.

Tyvärr krävs det att man betalar för PS Plus, men där finns det i alla fall demos för väldigt många spel. Helst av allt skulle jag vilja se att spelutvecklare av i alla fall AAA-spel hade ett speldemo tillgängligt som standard, utan kostnad.

Jag är väldigt förtjust i Yakuza-serien, men just nu är både backlogg och "frontlogg" fulla med alldeles för många spel för att Ishin! ska få ligga med på den korta listan, får bli i framtiden istället.

Trots japanernas sjuka syn på övertid så känns det som ett väldigt rimligt, och tyvärr alldeles för ovanligt att företag gör något sånt här. Istället för att säga upp anställda och gnälla över företagets vinster i dåliga tider, så ser de till att anställda får en kompensation i linje med vardagens ökade kostnader, något som lönar sig i längden.

Hade hoppats på mer info angående deras fighting-spel i samma universum.

Skrivet av Mirage:

XCOM använder inte kort. Snarare ett kortspel med lite animationer.

"Det Xcom-lika spelet släpptes i december."

Första raden i artikeln. Även om korten avgör, så är det visuella i alla fall likt Xcom. Försökte bara ge en väldigt enkel och tydlig förklaring åt en person som undrade.

Skrivet av pazu:

Vad är detta för spel?

Typ XCOM fast med marvel-karaktärer.

Trevligt! Nu blev det ett köp, hoppas det dyker upp på fredag så är helgen räddad.

Skrivet av Sickan90:

Måste man ha ett ps5 för att få denna deal, eller kan jag ta ner dessa spel på ps4:an innan jag köpt en ps5:a? Planerar att köpa en ps5:a, men tänkte vänta ett tag till

Tror du måste ha en PS5, men om du känner någon med en PS5 så kan du logga in på deras konsol och lägga till alla på ditt konto, så finns de där när du själv köper en.

Skrivet av Fatmajk:

Jag är inte direkt något stort fan av Marvel direkt, men med tanke på att Miles Morales fick Ray-tracing, och detta släpps 2023 så tror jag detta kan blir MYCKET intressant. Grym grafik och roligt gameplay ser det ut att bli.

Bör man spela igenom Spiderman 1 på PS5an redan nu? Rekommenderar ni det? Är det värt det?

Definitivt! Både Spider-Man och Miles Morales är riktigt bra. De finns även på PS Plus, så du behöver inte köpa.