Inlägg av Ibenaben

Inlägg som Ibenaben har skrivit i forumet

Skulle gärna se bättre kvalitet på kontrollerna. Har 4 ps5 kontroller där 2 st driftar. Av 4 Switch kontroller är det 3 som driftar. Kanske bara jag som haft otur men det är fan bedrövligt. Sedan tycker jag max taket gällande pris är nått, åtminstonne för Playstation.

Om man, gud förbjude, bara vill ha spelet, kommer det släppas en fysisk version utan allt skräp upptill?

Skrivet av Kleptoman:

Problemet med Starfall är ju att det är scifi. Väldigt få som gillar sånt till skillnad från fantasy eller postapokalyps

Tror snarare att sci-fi är bra mycket mer omtyckt än fantasy. Postapokalyps är nog bara en liten nishad genre jämfört med sci-fi.

Skrivet av Freeman79a:

Series S funkar hur bra som helst. Mindre upplösning. Men det är samma CPU som i Series X:en. Så det skulle gå hur bra som helst att optimera för den konsolen. Larian hittade ju ett sätt att få ut 30% mer av Series S:en. Dessutom så har ju mera köpt Series S än Series X. Så de skulle tjäna på det att de fokuserade på Series S:en.

Kan man optimera för SteamDeck kan man optimera för Series S.

Ja, Larian fick BG3 att funka på Seies S efter att Microsoft gick in och hjälpte till. Förmodar att dom stod för endel av kostanden för optimeringen. Sedan fick dom ju endå inte till splitscreen.

Skrivet av Freeman79a:

Fast 70% går till Arrowhead. Mer pengar för dem på kontot. Kanske en större bonus för arbetarna. Finns ju ändå möjlighet att sälja 30 miljoner ex på Xbox med.

Hur många av dom 30 miljonerna är potatiskonsollen då? Blir ju en extra kostnad att försöka optimera spelet till den.

Skrivet av lonian:

Såg någon youtuber prata om detta med vilka som var veckans top 10 spel på ps5 och typ 7st av dessa ägs av microsoft.
Kommer inte ihåg vilka titlar det var men de tjänar ju på det.

Så Microsoft har har 7 spel som petar bort 2 av dessa, Fortnite, Fifa, Roblox, Helldivers eller GTA 5 från top 10. Låter ganska osanolikt tycker jag.

RPG/Strategi/Simulator, blandningar av dom 3 elementen är min kopp kaffe. Föredrar även turordning över Realtid/Action. Ju långsammare spel desto bättre.

Släpptes det inte ett mmo spel nyligen där man kunde välja att auto grinda? Har för mig jag såg någon video eller stream där man kunde starta någon typ av inbyggd bot som sprang runt och döda skit åt en.

1 och 2 är klart bäst i mitt tycke där 2 är en klar 5:a och 1 en 4:a. När Fallout blev ett fps spel dog serien för min del och fick ett litet uppvaknande med Shelter. Som tur var tog ju Wasteland spelen över stafetpinnen och håller fanan högt.

Tror dom underskatta gamers vilja att grinda i spel. Dom tänkte säker att folk inte skulle orka spela tillräckligt för att för att tjäna ihop till battlepass och istället betala för det.

Lyssna på spelarnas feedback, vilket trams. Sedan när vet vi vad vi vill ha? Dom borde sälja sig själva till högstbjudande och låta kostymnissarna avgöra vad för spel dom ska göra.

The You Testament GOAT!

Med andra ord, dom släpper ett demo du kan prova på sedan får du betala för hela spelet.

Skrivet av Gogge:

Så de tog den svåra vägen genom att köra på en gammal motor som de inte fick stöd med, något de visste sex år innan spelet släpptes, vilket gjorde att de fick massiva problem med att spelet konstant krashar för folk.

Låter mer som de aktivt valde att skjuta sig själva i foten, inget man borde berömma dem för.

Står ju i twitter inlägget att motorn lades ner efter dom påbörja utvecklingen.

Älskade 1:an och har flera genomspelningar i det. 2:an var en klar besvikelse, det faktum att dom inte ens orkade designa unika grottor utan bara flytta lite väggar här och där säger väll en del om kvaliteten på spelet.

Skrivet av B-itta:

Fixade Gamepass PC och spelade ut Remnant 2 samt Ghost Wire på tre veckor och ville avbryta prenumerationen för kommande månad, men råkade istället avbeställa för månaden som gått. Fick då till min förvåning pengarna tillbaka o kände mig lagom guilty efter...

Lite väl schysst refund policy de har

Skulle också bara ha gamepass 1 månad så köpte en kod, trodde det skulle avbrytas när månaden tog slut men drogs en slant från kontot till nästa månad automatiskt. Blev lite irriterad och avbröt samma dag, fick pengarna tillbaka dagen efter utan att behöva ta kontakt, väldigt bra service. Räknas även sådana som bara testa GP i 14 dagar in som betalande premunanter tro?

Ja, samlar korten känns ju lite omoderna 2024. Skulle hellre se att man gjorde om dom ala Harry Potter style, högupplösta rörliga bilder hade vart perfekt.

Skrivet av trickeh2k:

Jag köper det i sak,men inte om man redan börjat använda ett ord och alla andra börjat avända ordet - oavsett om det är det engelska eller svenska. Det blir bara konstigt att börja använda ett nytt ord från ingenstans. Artikeln som postades innan så användes ordet Early Access i rubriken, det hade tett sig märkligt om man helt plötsligt började benämna det som Tidig Åtkomst.

Ser inget fel i att ändra om till Tidig Åtkomst. Spelutvecklarba ändra ju om Beta test till Early Access.

Skrivet av Sebastian Lind:

Jo, men du får ju inte hela upplevelsen om du inte hostar upp med en halvmiljon eller så. Men visst, 570 spänn kanske köper dig ett flygande kylskåp men vill man ratta runt the Millennium Falcon så kostar det därefter. Inga problem för mig dock, men klart det kan sticka i ögonen på folk.

Stämmer väll inte riktigt. Du får hela upplevelsen om du köper spelet men om du betalar en halv mille slipper du grinda ihop pengar till att köpa dom största skeppen. Skulle snarare se det som pay not to play, halva nöjet med sådana spel är ju att hela tiden byta upp sig i skepp storlek.

Skrivet av Ronzem:

Förutom att spelet innehåller multiplayer och inte har några laddningskärmar. Vad kan man göra i detta som man inte kan göra i Starfield?
Är världarna mer levande? Finns det innehåll som faktiskt ÄR intressant och betyder något?

Att det finns multiplayer är väll en otroligt stor skillnad. Att det finns andra att spela med/mot ger ju gameplay som du aldrig kan få i Starfield.
Nu vet jag inte exakt vad man kan göra i spelet, men kan du bygga saker så kommer det ju finnas någon form av ekonomi t ex.