Inlägg av Valpon

Inlägg som Valpon har skrivit i forumet

Har inte spelat sen Tekken 3, körde det som fan när det va nytt. Maina Jin, lätt skönaste karaktären

Bästa spelet ever

Microtransaktioner

Skrivet av Rh3nium:

Haha, han är 60 (påstås mestadels själv utan stöd), jag är 3 gubbar som inte alls har nått 10 (bl.a. - ingen tid att lira så mycket). Men jag fattar vad jag tyckte vår tråkigt då som nu - man springer runt så jävla mycket så jävla långsamt.
I retail Wow gör man det i för sig också, men man blir lurat av att saker och ting sker snabbare (snabbare combat, snabbare mounts, mera täta quest-områden).
Med andra ord - psykologi är allt...

Ok

Skrivet av naess91:

Märkligt att så många säger att Legion var så bra... Tyckte verkligen de var den sämsta expansionen utan tvekan följt av MoP och Draenor....

Hur kan du inte tycka Cataclysm va den absolut sämsta expansionen? Den expansionen var skräp rakt igenom.

Skrivet av Mirage:

WoW var som bäst när det inte existerade. När det släpptes krossades många mindre, men bra, MMOer.

Bara bra det, om dom va så bra varför krossades dom då? Hade dom varit bra hade dom överlevt, men nu var dom skit så dom dog ut.

Skrivet av NiceAsBice:

Flying mounts förstörde spelet nåt enormt.

Vad mer än worldpvp förstörde det?

Skrivet av gorm:

Fram tills TBC släpptes, bl.a. flygande mounts förstörde så mycket.

Vad men än worldpvp förstörde det?

Skrivet av Esri:

Problemet med raids är att det finns extremt lite gear som hjälper dig. All druid gear är healing. Random leather items går sällan till druider heller. Druider är healers i vanilla, man ska inte förvänta sig något annat. Det är som enhancement shamaner, de fungerar inte, deras gear är för healing. Blizzard designade inte spelet efter specs i vanilla, varje klass har en roll i raids, de andra kan fungera men man ska inte tro att "ÖöÖÖööÖ Jag SkA kÖRa RET PaLA". Ingen kommer vilja ha med dig i raids.

Visst deras tier gear är för healing, men då är ju inte tier gear bis på långa vägar för någon klass i stort sett. Det är som att säga att all warrior gear är för tanking när warriors gör överlägset högst dps endgame. Man kan garanterat få en plats i en raid som något som inte är optimalt, beroende på vad det är för huild man är med i.

Skrivet av Esri:

Inte i raids däremot.

Majoriteten av specs går inte att raida med i vanilla wow, antingen så är de alldeles för dåliga eller så tillför de inget. Paladiner, shamaner, präster och druider är ingenting annat än healers.

Funkar att köra dom som annat i raid också om du vet vad du håller på med, visst du kommer inte upp i samma dps som rogue/mage/warrior gör i dps och liknande, men om du vet hur du ska göra så kan definitivt göra nytta. T.ex kan du tanka i stort sett alla bossar i vanilla som druid förutom dom som har tankbusters, du kan även göra hög dps som feral om du har wolfshead helm och mcp från gnomeregan.

Med tanke på att det är flera tusen personer som spelar på privatservrar så finns det gott om folk som vill spela classic och som vet vad det handlar om, sen att folk vill spela det wow som finns idag kan jag för mitt liv inte förstå, dom gjorde det från ett bra spel till ett barnspel som vem som helst kan klara bara man kan andas för egen maskin. Nej tacka gud för att classic kommer, ska bli så underbart att få komma tillbaka och det faktiskt är en utmaning att spela och när man va tvungen använda taktiker i dungeons.

Skrivet av miffot:

@LARRYLUKE: Känns att det kommer ta ett tag innan man kommer upp i content som destiny2, men är ju så för varje spel idag desvärre

Men Anthem har något destiny2 ej har, och det är djup i items, builds.

Ja för Destiny 2 har ju så mycket content, fan varenda spel som släpps har mer content vid release än vad Destiny 2 har med flera DLC och en expansion.

Skrivet av kebbe:

Fallout: New Vegas utvecklades på 18 månader, att Starbreeze inte kunde få ihop ett vettigt linjärt actionspel på den tiden de hade säger mer om deras inkompetens än någonting annat. Bra att spelet floppade.

Varför tycker du det är bra?

Skrivet av kalle.lindestrom:

känns som dom rippat av desteny 2 rakt av

Hur har dom rippat destiny 2 rakt av? Kan inte alls se hur dom ens liknar varandra.

Skrivet av anon_176162:

Köpte en Switch, Pro controller, extra laddare och Zelda Breath of the Wild och insåg att jag tyckte det var det sämsta Zelda någonsin. 5-6 papp för ett spel man grovt ogillade.

Håller med dig, jag ville verkligen tycka om det eftersom jag gillar Zelda annars, men Breath of the wild var enligt mig skräp.

Skrivet av Traveller in time:

Kan bara hålla med punkterna om Dead Space 3.

Personligen kan jag inte ens tolerera Mass effect 3, the witcher 3 eller Fallout76.
Kommer de tre spelen på tal så föredrar jag att sjunka in i de mörka delarna av hjärnan och ha tea time med mardrömsdemonen urlhogoth, åh han har så roliga anekdoter och bakar en grym saffranskaka.

Men ärligt talat. Mass Effect 3 gick emot flera av önskningarna som jag hoppades att serien skulle utvecklas till men i stället fick jag förutsägbara scenarion, onödiga självuppoffringar som fick mig att skrika bullshit linjära nivåer och ett slut jag aldrig kommer acceptera.

The witcher blev sjukt, galet sjukt överhypat, jag är inte ett Geralt fan och hade hellre velat skapa min egen witcher men var fast med den vandrande klyschan. Sen var spelet alldeles för glad i att bada i mörker och sorg och depression till den grad att jag inte kände för att spela mer. Har hört att det blev bättre med ett DLC men jag kommer inte prova det själv.

Fallout76... ... ... har man koll på Bethesda game studios release schema till den grad att man räknar månaderna tills det borde komma någon nyhet, älskar man singleplayer äventyren till döds på grund av singleplayer äventyren, med tusentals timmar på vardera spel och som i detta fall då det var 10 års jubileum för fallout 3, då de officiella forumen har tislat och taslat om möjliga remaster versioner eller spinn off som New Vegas. Och efter åratal av att vid varje tillfälle ha varit med i debatter och diskussioner om varför multiplayer skulle vara en negativ påverkan i spelens grundläggande design och framförallt magiska känsla... så kom den fruktansvärda nyheten att nästa spel blir always online forced down your throat multiplayer only. Då dog hypen, mitt hjärta och mitt förstånd, min tillit, min glädje och jag fick en ny vän i mardrömsdemonen urlhogoth.
Jag ger blanka fan i buggarna, det är den urbota dåliga iden av spelet i sin design som tog kål på min personliga gaming tid i kanske 3-4 år framöver. Så för nu och för alltid FUCK76. from the heart!

Tycker man att the witcher är dåligt så har man ingen talan i spelkretsar.

Tycker det är tråkigt att folk ska prata skit och trasha ett spel som inte släppts än, hälften av alla som kommenterat nått om det här spelet har ingen aning om nått gällande spelet, dom har bara bestämt sig för att det är skit för att det är EA och för att Bioware inte gör ett singleplayer RPG, ge det en chans.

Skrivet av Umi:

Anthem ser så ofärdigt ut...bra att ha en vip demo/beta innan release så att man kan beta av buggar/fixes. Sen att man inte lär sig att ha serverkapacitet när väl spelet blir tillgängligt är för mig helt ofattbart 2019

Hur vet du att dom inte kommer ha serverkapacitet när det blir tillgängligt?

Skrivet av kalle.lindestrom:

känns som dom rippat av desteny 2 rakt av

På vilket sätt?

Jävla gnäll det är på folk