Inlägg av Bannermen

Inlägg som Bannermen har skrivit i forumet

12

Alphan är lika mycket för spelarna som för oss

@conthox: Tack, Alphan kommer vara uppe nu under helgen så om du har anmält dig så är det ju bara ladda ner.

Vi behöver såklart de som bidrar mycket med feedback och testning men vi ser även gärna att folk bara går in och spelar lite för att det är kul.

// PlayZor

Nu är det sista chansen att vara med i denna Alpha!

Skaffa Steam key

I skrivande stund har vi 1532 medlemmar på Discord.

Så här gör du

  1. Gå med i Discord, här arrangeras testerna.

  2. Fyll i detta Google form dokument

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tittar hellre?

Om ni inte är så spelsugna med ändå vill hänga med så rekommenderar jag att hålla ett utkik på Twitch. Bannermen på Twitch

Folk som streamade förra Alphan

ArtosisTV (professionell caster)
Grimy Gamer
iwanPlays
Nakamura RTS

Och massa fler... Vi förväntar oss dock ett ännu bättre tryck denna Alpha, så det blir nog mycket material att titta på för den som vill det. Var inte blyga med att self promota era streams i vår Discord, vi älskar allt som är Bannermen.

// PlayZor

Bannermen (klassiskt RTS) – Släpps 21 februari

Hej igen,

Nu var det nästan ett år sedan Bannermen viftades här sist, så det har hänt otroligt mycket sedan dess. Vi har planerat att släppa spelet nu i höst på Steam och erbjuder därmed de som vill testa spelet att göra det nu. Spelet har kommit en lång bit men det finns fortfarande möjligheter till förändringar om ni har några grymma förslag. För att ge en bra förstadagsupplevelse så ska vi ha minst två öppna tester som vi gärna har med er på. Det behövs för att hitta buggar, få servrarna att gå fint och dessutom nöta ut lite ”meta” för att balansera spelet.

Vi har en Alpha (ansök) som börjar den 30:e Juni och en Beta (gå med) som kommer lite senare.

Vill ni läsa på lite om Bannermen eller oss så kan ni kolla in tidigare tråden här eller besöka vår hemsida som vi nyligen har uppdaterat. Vi är nu fyra heltidsanställda på Pathos och vi har anlitat ett par konsulter därtill för musik, konst och modellering.

Detta är gubbarna och byggnaderna som kommer testas i Alphan. Fler kommer vara tillgängliga i Betan, men vi börjar med detta så det blir enklare att ta emot era synpunkter.

Med vänliga hälsningar,
Accel
Alexander
Christoffer
Jonathan

12