Inlägg av ZenZGTandG

Inlägg som ZenZGTandG har skrivit i forumet

1

Rent spontant så lutar jag mer år Xbox, alltid gjort faktiskt. Men nu med Game Pass som är så otroligt prisvärt så känns det bättre än någonsin!

Men beslutet kommer ju att omprövas om Sony lyckas med att locka över mig med deras exklusiviteter

Helgens målbild består av att slutföra Marvel Ultimate Alliance 3, tror jag har ungefär 1 timme kvar av det rent storymässigt och sedan kanske jag behöver grinda lite för att inte få pisk på sista bossen

Förutom det så tänker jag fortsätta på Ori and the will of the wisps och eftersom Planetside 2 kör dubbel xp så måste jag ju bara logga in där och lira lite!

Sedan får jag se om en polare får till dennes Uplay konto så vi kan spela lite The DIvision 2, hoppas hoppas!

Stay safe fellow gamers!

Ojojoj, fantastisk genre detta! Favoriterna för mig personligen är What Remains of Edith Finch & Firewatch. Dear Esther, Tacoma, Gone Home och Everybody´s Gone to the Rapture är andra som är varmt rekommenderade!

Kan tipsa om ett lite mindre känt, Layers of Fear som även får en uppföljare ganska snart, atmosfären är så sprängfylld att man kan ta på den!

Det är jag faktiskt, mestadels pga det oerhört låga priset. Använder knappt själva applikationen själv utan det är nästan enbart för att spela Mario Kart 8 Deluxe online. Har stora förhoppningar inför framtiden och tror att detta kan komma att inkludera spel från, för min del, mer intressanta konsoler.

Trevligt trevligt! Ett av de absolut bästa spelen till Switch i mitt tycke, visst har jag lite små problem med storyn, men combaten är så fantastisk så bara det gjorde det värt att plöja ned timmarna!

Huvudfokus på att göra klart Yoshi´s Crafted World samt att spela Hob på Switchen. Lär också dyka ned i Borderlands 2 igen. Om nu inte Football Manager kräver min totala uppmärksamhet ännu en helg...

Även om jag instämmer i att det är otroligt tråkigt att Level lägger ned så må jag säga att jag inte är speciellt förvånad. Det är så det ser ut, tyvärr, för jag är en sådan själ som gärna bläddrar i en fysisk tidning eller en bra bok innan man slocknar för kvällen.

Asså detta är ju sinnessjukt svårt. Mina favorit spel ändras varje gång jag ens funderar kring detta haha.

Men en topplista skulle i dagsläget se ut något så här:
1. Mass Effect 2
2. Age of Empires II
3. Super Mario Bros 3
4. Dragon Age Origins
5. Zelda: Breath of the Wild

Personliga favoriten är Tales from the Borderlands bara för att det är ett av väldigt få spel som verkligen fått mig att skratta. Andra höjdare är, som många redan nämnt, The Wolf Among Us.

Men jag vill även slå ett slag för deras Batman serie. De gjorde en del intressanta grejer som jag verkligen uppskattade med några av karaktärerna.

Huvudsaken, som jag ser det, är fortfarande kvalité framför kvantitet. Med den mängden av spel varje vecka kommer det ställas hårda krav på Nintendo att se till att de bra spelen får en chans att lysa och inte drunkna av mängden spel. För ärligt, det kommer att släppas väldigt mycket "skit".

Jag vill slå ett slag för OPUS serien. Det är två relativt korta spel som fokuserar mycket på berättande och karaktärer. Det första OPUS: The day we found earth är ett väldigt trevligt spel där man scannar universumet efter en planet som ska likna jorden. Medan OPUS: Rocket of Whispers låter dig spela som en manlig karaktär som har levt ensam under många år innan han träffar en kvinna. Tillsammans behöver de bygga en rymdraket för att skicka upp vilsna själar.

Båda spelen tar väl ungefär en kväll att dra igenom

Alltid tråkigt när detta händer. Han var den första "gaming" kanalen som jag verkligen började följa, och det i sin tur öppnar ju upp en helt ny värld. Så för det är jag evigt tacksam

Chrome,
Google Docs/ Google Drive
Spotify
Steam

Kan inte tänka mig en dag utan att samtliga av dessa används, rätt så flitigt dessutom

1