Inlägg av CommandoNinja

Inlägg som CommandoNinja har skrivit i forumet

@Sisyr:

Ja precis, det där knepet är ju iofs lite gjort. Faller ej i fällan, I practically invented it.
Du gjorde en jämförelse, Som jag tyckte var helt random. För att förtydliga varför, så tog jag de två filmerna som exempel.

Och det förstod du ju

Såg Monster 2ggr när den kom. Förstår fortfarande inte vad den har att göra i en tråd som handlar om star wars. Och dessutom ett ej ännu inte släppt star wars spel.
Det var det jag menade med fria associationer och lösryckta exempel.
Monster var bra.
The Last Jedi var bra.
Punkt.

@Sisyr:
Tycker det är som att jämföra Alien Covenant med Bridget Jones dagbok.
"förminska"? Jag har tyvärr inga sådana superkrafter, jag kan inte påverka andra människor.

Skrivet av Makkapakka:

@CommandoNinja: Slakta licensen betyder inte nödvändigtvis dålig försäljning. Det kan betyda att de pissar på allt som har med SW universumet att göra. Du vet, lite som de gjorde i "The Last Jedi".

Tycker vissa. Vissa andra tycker det är en fantastisk film.
Finns så otroligt många glada nöjda Star Wars Battlefront 2 kunder som njuter av spelupplevelsen varje dag De fansen tycker raka motsatsen mot det där med "pissa på". De har roligt med star wars, medan vissa andra pissar på den franchise de själva titulerar sig som fans av.
Fascinerande...

Man kan resonera helt objektivt om vissa saker utan att ens tilltala någon, men det kan ändå uppfattas som subjektiv targeting. Otroligt fascinerande. Handlar enbart om projektioner och feltolkningar. Har för mig att det var någon som faktiskt postade att hen gillar TLJ, men eftersom agendan var att försöka "bevisa" att den är dålig så reagerade man inte ens på den posten. Skygglapparna och hörselkåporna på, så skriker vi. Pretty much what the internet is about.

@airprofile:

Jag använder en mobil och zoomar in fönstrena så att texten inte klipper, men så att jag kan läsa, och då försvinner namn på de som postar. Jag gör inte skillnad på posts och posts, på mitt fönster är alla samma user. Svårt att förklara men jag för inte PvP konversationer så ofta, bara ibland. När det känns relevant. Det gör inte en star wars diskussion, så mycket....

@Sisyr:

Åsikter är subjektiva, det är det som gör dem till just, åsikter.

Spider-Man och Thor var helt amazing. Otroligt feta. Välregisserade, roliga, grymma effekter och populärkulturellt unika just eftersom det är en TV serie på bio. Älskar MCU <3
Monster var en bra indierulle, men den har ingenting att göra med TLJ. Känns som en otroligt random jämförelse. Överlag, att "jämföra" filmer med varandra är enligt mig nybörjarmisstag, ett desperat sätt att försöka "förstå" världen, och internt "gradera" vad man tycker är 'bäst" eller "sämst" i någon linjär skala. Det är (vissa) hjärnors redskap för att kunna förhålla sig till det öronbedövande bruset utan att få panik.
En annan surfar ovanpå bruset, som Morpheus. Kan se alla filmer helt åsidosatta från de andra, och då klämmer jag ca 300 filmer per år, och har så gjort de senaste 20 åren. men det är min metod. Vissa andra gör ju som de vill.

@Zimpan:

Har du postat PC specs i tråden? Jag tror inte min PC pallar att köra allt på settings som skulle göra det snyggare än på PS4 Pro. Har ett 1060 kort, 16Gb Ram, i5-7600K cpu. Antar att man skulle landa på High i 1080 kanske, med nån enstaka setting på very high. och då lär PS4Pro kunna leverera likvärdigt. (I guess!)

https://www.pcgamer.com/far-cry-5-system-requirements/

@Sisyr:

Stabilt. Ja alltså den var ju i nedre hälften iallafall, kom ruggigt många bra filmer i fjol. På bio var den nog sämst iallafall, tävla med spiderman, thor ragnarok, Bladerunner 2049 och de är inte lätt. T.o.m. den där finska WW2 filmen var faktiskt bättre. Men nerladdat och på Netflix såg man ju en uppsjö sämre rullar. Jigsaw var nog bland det sämsta jag såg 2017.

Skrivet av Sisyr:

The Last Jedi var nog den sämsta filmen jag såg förra året. Parodiskt usel.

Hur många filmer såg du 2017?

@airprofile:

Du tycker så, men du har helt fel. Mina påståenden är helt korrekta. visst finns det folk som gnäller, det finns det ju alltid. Det roliga är att det finns typ "star wars hipsters" som bara tycker Empire är bra, och resten skit. Dessa kallar sig "riktiga fans", medan det samtidigt finns otroligt mycket fans som gillar andra filmer mer.
De är llte som såna som är "fans" av en grupp, men bara gillar första skivan. Trots att gruppen har släppt 10 album MEN, de köper ändå alla skivor. Men liksom, törs inte erkänna att de gillar dem, för det är mer äkta att bara gilla första.
Lite högstadiefasoner ja.

The Last Jedi är en film, älskad av många. Dessa är precis lika mycket star wars fans som konservatisterna som föredrog plastleksakerna man såg i filmerna på 80-talet. Detta är ett faktum, men såklart svårt att acceptera för "star wars hipsters"
Frågor på det?

Agree to disagree

@airprofile:

Svar: Nej

@Hajfena:

Ja alltså, jag är fullt medveten om TLJ, vad som är bra, mindre bra osv.
Jag föraktar pewdiebajs och lyssnar/tittar inte på en sekund på den odågan, men man kan väl vara överens om att ingenting blir perfekt. Men nu är ju TLJ så som den är, så egentligen, vad är det för vits med att sitta och tycka att den "borde varit annorlunda"?
Det är nåt jag inte förstår mig på. Men det kanske är en hobby för vissa.

Jag hade tydligen fel ang LCD och det, internet providade en tydlig redogörelse ovan ^^^

Skrivet av Zimpan:

Tänkte att jag skulle leverera något intressant inom tråden. Tror nämligen att Joseph Seed är inspirerad utefter någon som kallas för Jim Jones. En man som startade en egen sekt som spårade totalt ut i slutet.

Länk att läsa kring personen här
https://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Jones

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4b/Rev...

Sen finns det även en film kring det hela som är riktigt bra. Lite underhållning med fakta baserat på den verkliga historien.

http://www.imdb.com/title/tt3156020/

https://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTk2MjU1NzU3MV5BMl5Ban...

Sen har vi även en sektledare som fick folk att begå ruggiga mord. Tror alla har hört talas om Charles Manson.

Länk till mer info.
https://en.wikipedia.org/wiki/Manson_Family

http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/large/publ...

Grymt! Jonestown fanns på tuben

Tror jag har en jäkla massa ubisoft pengar efter ass creed origins och watch dogs 2, här ska kittas ordentligt

@Zimpan:

M ä k t i g t <3

@TheConsul:

Jag borde spela Fallout 2 någon gång, det är en universell sanning

Kollade lite på character creation videon, kan man vara kvinna? syntes inte så bra i menyn. Skulle vilja göra nån cool filmkaraktär.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

@bamseponny är i full färd med att rensa Amerikat från sektledare. Recension på måndag!

Nejje, sekterna vill man ju behålla. Det är ju regeringen och alla otrogna man vill döda

Skrivet av ChalleT:

@CommandoNinja: Håller inte med om mycket Barkbiten skrev men att det fanns stora likheter i story på A new hope och Force awakens är det många som tycker. Ex vis hela grejen med att spränga en stor rymdstation, att "hjälten" bör i en avkrok och sedan visar sig vara stark i the force osv osv.

Så internet tycker att de är karbonkopior för att:
A) Skurken även har force krafter... (i en filmserie som baseras på said force)
B) En rymdstation ska sprängas (i en filmserie som utspelar sig, i rymden)
C) Att hjälten bor i en "avkrok" (?) (hen borde kanske bott granne med skurken så vi slapp hela resan dit, karaktärsbyggandet och kunde som i porr gått pang på rödbetan och börjat vifta med lasersvärden direkt)

Ger inte mycket för dessa konspiratoriska nybörjarjämförelser. Sorry, men Nä. De två filmerna har fortfarande ingenting att göra med varandra, förutom att de båda är del i samma serie.