Inlägg av MrZteevee

Inlägg som MrZteevee har skrivit i forumet

Skrivet av Tinardirith:

Jag tycker det är ett bra upplägg att anpassa servicen efter längd på sträckorna. Att det varierar lite som du gjort nu gör det bara mer intressant.

Håller helt med! Denna veckan fick man verkligen tänka lite mer taktiskt när det kom till val av däck och körstil. En liten mer utmaning men jag gillar det 👍😊

Ja denna veckan gick det åt h-vete. Hade ändå ett hyfsat tempo fram till S5...men där tog det slut..

Ett litet klipp på eländet nedan 😅

Skrivet av KuShO:

Gott folk, om det är någon här som rattar rally med en Fanatec CSL DD skulle jag bli oerhört tacksam för att ta del av inställningar, jag har precis uppgraderat till en sådan och har lite svårt att få till en bra setup.

Jag kör efter dessa inställningar och tycker det funkar helt ok.

https://forum.fanatec.com/discussion/643/dirt-rally-2-0-ps4-f...

Skrivet av lerb:

Tjena folket, det börjar dra ihop sig. Idag är det väl i princip exakt en månad kvar tills vi har ett nytt rallyspel, inte varje dag det händer!

Jag har funderat lite på FZDZ framöver, och tanken slog mig att istället för att ha ett mästerskap, varför inte ha två? Jag tänker såhär:

FZDZ Classic Championship - Det här är det gamla vanliga upplägget med olika bilar varje vecka etc, det alla har koll på och så vi kört innan. Tanken är att ändra så lite som möjligt på formatet, helst ingenting.

FZDZ Hybrid Challenge - Nytt format där man kör enbart hybridbil hela säsongen. Jag tänker mig lite längre rallyn, kanske 10-12 sträckor varje rally istället för strikt 6 (men under längre tid), och med lite mer "löst" eller "rörligt" format - exempelvis ibland 2 sträckor mellan service och ibland 4. Tanken helt klart att det ska vara lite svårare, lite mer överlevnad än time attack. Lite mer planering än att bara byta till nya softs efter tre sträckor.

Min tanke då är att FZDZ Classic löper som vanligt, 1 rally varje vecka i 8 veckor. FZDZ Hybrid löper samtidigt, men har istället 2 veckor per rally, i 8 veckor. Således består en säsong FZDZ Classic av 8 olika rallyn och FZDZ Hybrid består av 4.

Skulle alltså se ut såhär:

i.imgur.com/UUhovlz.png

Snacka mellan er själva i mindre grupper Jag kanske är helt ute och cyklar? Eller låter det som ett kul upplägg? Feedback!

En annan som har begränsat med speltid kommer i detta fallet nog att välja ett av mästerskapen. Risken finns kanske att vi är fler som inte har tiden och blir tvungna att välja. Resultatet kan bli att vi blir två läger med få deltagare i varje mästerskap vilket jag tycker vore synd.

Man kanske skulle köra varannan vecka med hybrid och classic? Eller köra första säsongen med bara hybrid för att verkligen känna på bilarna? Ha ett litet classic rally under helgen för de som orkar 😊.

Annars köra en omröstning och se vad alla tycker?

Horizon Zero Dawn. Kan inte komma på något annat spel som har påverkat mig så mycket med sin story och spelmekanik. Ett helt fantastiskt spel.

Skrivet av Arete:

Yikes, det var både högt och lågt i Argentina. Bestämde mig för att köra ikväll, för jag visste inte om jag skulle ha tid annars.
SS1 gick rätt OK, in helt cleant men under 6 min vilket var mitt mål. SS2 kändes som det gick riktigt bra... tills jag råkade smeka en vägg lite för tajt i låg hastighet. Tappade knappt nån fart, men vad säger min kära kartläsare? "Rear right puncture"....
FAAAAAAN!
Som tur är går det att hålla lite tempo ändå med R2:orna, så håller ned förlusten till ca 6-7 sekunder.
Men dum som man är så har man inget reservdäck i... Så SS3 blir hela sträckan på tre hjul. Kämpade som ett as för att hålla kärran på vägen, och lyckades på nåt sätt inte förlora mer än 16 sekunder

Efter det var det bara att sätta fullt fokus, och ge sig fan på att 16 sekunder går att ta in på nåt sätt.
SS4 - tog in 11s.
SS5 - tog in 3 till...
Diffen är 2,2 sekunder mot Zteeve inför SS6. Och där, i mörkret, med slitna däck som understyr, ordnar det sig ändå! Lyckas plocka 10 sekunder på sista sträckan, och ledningen är för tillfället min!

Aaah...grymt kört! 😊 En annan hade fullt upp med att ta sig i mål utan punktering 😅. Imponerande 💪

Skrivet av Baklastarn:

vilken kamp det blev med zteevee
hade en halvrisig sista sträcka tydligen, ack
snyggt kört!

Tack detsamma 😁

Det var sjukt jämt innan sista sträckan. Mest tur att man ens kom i mål på sträckan, den var ju snorhal 😅

Skrivet av Tinardirith:

Hur många timmar har ni?

<Uppladdad bildlänk>

Dirt 2.0 = 288 h
Dirt = 64 h

Skrivet av scienta:

I found the värmlänning!

Haha...stämmer bra det 👍😁

Totalt hjärnsläpp å lyckas såklart blanda ihop sista bilarna...dret 🙈😅

Efter en riktigt medioker start på säsongen som har gått i punkteringens tecken så var det en befrielse att komma i mål i Tyskland på en hyfsad tid. Frontade med en sten på första sträckan och hälsade på buskarna på sista sträckan. Men en boost för självförtroendet ändå när man fightas med tabellettan...ett litet klipp på det här nedan☺️

Jag skulle starkt rekommendera Horizon Zero Dawn och sedan Horizon Forbidden West. Klart några av de bästa spelen jag spelat sedan man började spela Nintendo 8-bit på 80-talet

Hade verkligen inga förhoppningar alls över detta rallyt...lutade länge åt DNS. Haft en tuff vecka med både vaccination samt legat däckad av covid. Fick ändå till några timmar bakom ratten innan det blev skarpt läge ikväll 😊. Får väl ändå vara nöjd...men den satans björken på ss4 kunde ju ha stått lite mer till höger 🙈😆. Det blev två jobbiga sista sträckor utan kylare, motor och belysning...men kom till slut i mål. Är riktigt imponerad av hur snabbt ni i toppen kör, helt sjukt! 😁

Skrivet av MrZteevee:

Var extra taggad nu efter att ha sett på Rallye Monte-Carlo på SVT 😊. Tänkte träna lite i heavy rain och möter det här...

https://youtu.be/mab47NgNkvY

Det är helt omöjligt att se något 🙈. Någon som har något tips på vad man kan göra, eller är det så här för alla??

Efter lite googlande... Tydligen en slumpmässig bugg som har hängt med spelet rätt så länge. Bara hoppas att den inte är där när man ska köra skarpt.

Var extra taggad nu efter att ha sett på Rallye Monte-Carlo på SVT 😊. Tänkte träna lite i heavy rain och möter det här...

Det är helt omöjligt att se något 🙈. Någon som har något tips på vad man kan göra, eller är det så här för alla??

Det blev DNF i Sverige...nu är man glad bara över att ha tagit sig igenom Monte Carlo utan punktering 😅