Inlägg av Rickeboy

Inlägg som Rickeboy har skrivit i forumet

1

Jag testade det, men det verkar inte lösa mitt problem. Jag insåg nu att jag kanske inte var tillräckligt specifik när jag beskrev mitt problem. Ljudet från min bättre mikrofon kom från mitt headsets mikrofon fastän jag inte ens hade i den bättre mikrofonen kopplad i datorn.

Behöver hjälp med min mikrofon

Hejsan! Jag har ett litet problem med min mikrofon. Jag har både ett headset, som heter Trust Quasar Headset for PC and Laptop, och en mikrofon, son heter Trust GXT 211 Microphone. Den senare nämnda mikrofonen är bättre än den mikrofon som finns på headsetet. Av någon konstig anledning så har det blivit som att jag pratar i den senare nämnda mikrofonen trots att jag pratar i mikrofonen på mitt headset, dvs. kvaliteten är bättre. Nu har jag dock introducerat ett nytt headset, som jag testade häromdagen. Då återgick mikrofonen på headsetet till att fungera "som den ska". Eftersom kvaliteten är bättre med den senare nämnda mikrofonen så skulle jag gärna vilja ha det som det var innan, så att jag kan använda mig av den bättre mikrofonens ljud via mitt headset. Vet någon hur jag får tillbaka det?

Rickeboy - Både med och utan commentary

Hej, jag har en YouTube-kanal som jag har haft i cirka 3 och ett halvt år. Just nu har jag tagit en paus med YouTube, men jag ska snart börja spela in till YouTube igen. Nu skulle jag vilja ha eran åsikt om min kanal: Vad är bra? Vad kunde jag förbättra?
Länken till min YouTube-kanal: https://m.youtube.com/channel/UCNdeDyQPE-4M3_k4pzolhIA

@CliQue-SinneD: Jag har en BenQ 24'' LCD G2320HD-skärm. (1920x1080) Budgeten är cirka 5000 kr. Jag ska huvudsakligen ha datorn till att spela in och ladda upp videor till YouTube.

Byta grafikkort och processor

Hej, jag funderar på att köpa lite nya grejer till min dator. Jag började då fundera på om man kan byta processorer och grafikkort hur som helst. För att vara på den säkra sidan så skriver jag hit vad mina datorer heter och har för processorer och grafikkort just nu.

Min stationära dator:

Processor: AMD Athlon(tm) II X2 215 Processor 2.70 GHz.

Grafikkort: ATI Radeon HD 5450

Windows-version: Windows 7

Min Laptop (Lenovo):

Processor: Intel(R) Core(TM) i3-4030U CPU@ 1.90 GHz

Grafikkort: Intel(R) HD Graphics Family

Windows-version: Windows 10.

Jag funderar på att köpa ett GeForce GTX 970-grafikkort och en Intel i5 3550-processor. Fungerar de till båda datorerna eller är det någon skillnad vilken dator jag lägger in dem i? Vilken dator rekommenderas (stationär eller laptop) för den typen av processor och grafikkort som jag nämnde?

Steam

@Banjo: Hej, säkert går det att fixa fast du är äldre än 18 år. Kolla upp min YouTube-kanal och ta kontakt med mig på Steam, så kan vi prata mera (jag heter Rickeboy på Steam).

Söker spelare som vill spela/bli min Youtube-kompanjon

Hej! Jag kallas Rickeboy och har en YouTube-kanal där jag laddar upp gaming-videor. Sedan augusti 2017 så har jag paus från YouTube, men jag har planer på att komma tillbaka och börja ladda upp videor igen. Nu söker jag en pålitlig kille i åldern 15-18 år som har en YouTube-kanal och tycker om att göra YouTube-videor och som har tid att spela in videor, utan att det går ut över ditt skolarbete. Du får gå med i min YouTube-kanal, som efteråt kommer att byta namn till "Rickeboy & (ditt YouTube-namn)" om du lovar att du också kommer att ha en "Singleplayer-serie". Du (killen) ska också hemskt gärna tycka om att spela Minecraft, för jag funderar på att starta upp en Minecraft Let's Play tillsammans med dig. Planen ser ut som följande: 3 videor/vecka varav en gemensam (varannan vecka spelar jag in och varannan vecka spelar du in och sedan två singleplayer-serier (varsin). Du måste prata i videorna, både i våra gemensamma och i dina singleplayer-videor. Inspelning på kvällen (måndag-torsdag någon gång mellan 19.00-21.00 (svensk tid) för våra gemensamma videor). Är du intreserad? Uppfyller du kraven? Skicka då ett svar i den här tråden! Tack!

1