Inlägg av fromis

Inlägg som fromis har skrivit i forumet

1

Sen när blev scenen för indie spel med fokus på konst snarare än handling och gameplay så stort?

Missförstå mig inte, klart det är trevligt med den här typen av spel då och då. Men jag har lite svårt att förstå vilken marknad de vänder sig till.

Har själv lagt Octopath Traveler på is efter att jag upptäckte att handlingen inte fortsätter efter chapter 4. Vilket är lite synd, väntade mig en main story efter alla karaktärer gjort upp med sina individuella handlingar.

Hade varit intressant att se lite mer dynamik mellan karaktärerna, tex. varför umgås en översteprästinna och en nobel svärdsman med en tjuv och en prostituerad?

Övrigt är spelet riktigt fint!

@Vectuvius: aa, förstår, fast det är inte vad du skrev

@Vectuvius: vad har smink med saken att göra?

@Rasmous: Alltså, jag vette fan hur det står sig idag. Väldigt mycket nostalgi givetvis men även jag blir lite smått sugen. Om inte annat så testa! Men förvänta dig inte guld och gröna skogar helt enkelt

@duked: Samtidigt så ignorerar du min första mening. Inte riktigt mitt problem att du inte läser det jag skriver eller har lässvårigheter. Kvalitativa titlar till VR är en bristvara, punkt.

@duked: Ja, oj vilken uppsjö av titlar Mr.beyondme! Sex spel varav endast två är intressanta (Doom och Fallout 4) i mitt tycke. Inte riktigt värt att lägga ut vad, 7000? För att spela spel man redan spelat. Inte direkt någon nyhet att det är brist på spel när det kommer till VR.

För lite AAA-speltitlar enligt mig, annars hade jag investerat i ett VR-headset direkt. De spel som finns för tillfället är mer en gimmick.

1