Inlägg av Oddman

Inlägg som Oddman har skrivit i forumet

Så jag kan använda Skype när jag kollar på film eller surfa runt på nätet och kolla på trailers samtidigt. Men vad gör jag om jag vill spela något istället för att göra saker som min dator garanterat gör bättre?

Alternativt kan du ju dra ihop ett gäng vänner och länsa Systemet? Visst, du får inte den äkta pub-känslan men öl får du ju...

Hallands Nation har en hygglig ölpub, men några 300 olika sorter har de nog inte.

CoD: Black Ops 2 härnäst

Amazon har läckt Black Ops 2 och Activision har i vanlig översittarordning utpressat flera sidor att inte rapportera nyheten. Franska Gameblog verkar inte vika sig än så länge dock (se länken, varning för franska!)

http://www.gameblog.fr/news/27499-activision-blackliste-gameb...

Undrar vad de ska hitta på den här gången för att det inte bara ska vara en karbon-kopia av föregående del i serien?

Nytt Ultima. Ni hörde det här först.

Spelade originalet med en kompis och insåg att det var väldigt länge sen jag spelade en shooter med en analog spak. Utan auto-aim (för det var det ju verkligen!) är det ju helt omöjligt att sikta...

Eller så har jag bara glömt bort hur man gjorde på den tiden.

Skrivet av ingen aning:
Skrivet av robineng:
Skrivet av RobbazSweC:

Riktigt dumt tycker jag, tänk så mycket pengar det kunnat tjäna! Typ Prestige edition så får man en soft air gun. Barnen skulle blivit helt vild.

Nåt sånt hade ju dock aldrig fått säljas i sverige, då soft air gun räknas som ett effektbegränsat skjutvapen och inte får innehas av någon under 18 år utan tillstånd.

Det är 18 års åldergräns på modern warfare 3, ingen under 18 får köpa det

Fel. Åldersgränsen är en rekommendation, inget annat.

Koder till Call of Duty: Black Ops

Tog den. Danke!

Detta får du från CoD: Elite - utan att betala

Det låter ungefär som Combat Record i BLOPS. Inte imponerad.

Skrivet av zhrooms:

Hm, kollade på videon som länkades, riktigt bra faktiskt.. detta system = stat-hor system = dom bättre spelarna kommer synas mer, vilket är SKIT BRA.. äntligen kommer CoD kanske gå ur noob kid träsket, jag är sugen på att köpa det endast för att äga alla äckel konsolnoobs, är grym på CoD men kan inte bevisa det på något sätt, inför dom detta super stat systemet så kan jag det.. epic win imo

MW3 blev just intressant, för 5minuter sen var det världens största careface.

Battlefield 3 vilken sekund som helst dock över MW3, men vem vet kanske det blir något vid sidan om ändå.

Jag tror du har lite fel prioriteringar när du spelar spel.

Skrivet av StrongBad:

Jag både tror och hoppas att MW3 fortsätter på stil och känsla som både 1:an och 2:an har byggt. Det vore väldigt dumt och kontraproduktivt att börja ändra på grundförutsättningarna och göra ett "nytt" spel.
Spekulation:

SP-delen kommer vara "Michael Bay-upplevelse" med hisnande men stundtals uttjatade strider där man ibland får köra något fordon eller flygplan. En stabil spelupplevelse med ungefär lika lång livslängd som MW2 hade.

Multiplayerdelen kommer fortsätta samma vinnande koncept. Blandning mellan små och medelstora kartor med varierande komplexitet. De kommer sikta på sin vanliga design med "sten-sax-påse" där perks och attachments kompletterar och tar ut varandra, men jag tror de kommer sänka mängden eldkraft jämfört med MW2. Shotguns kommer bli secondary, inga fler dual G18 som secondary och killstreks kommer nog sänkas lite i betydelsen. Men precis som både BO och MW2 så kommer de att ha ett "Barebone" där alla gnällspikar kan köra utan killstreak rewards. På PC kommer de med stor sannolikhet att ha dedikerade servrar, eftersom de i efterhand har medgivit att IWnet var ett sent tillägg för att de inte hann med att göra exakt det de ville. Det kommer INTE bli förstörbar omgivning (det är inte CoD), de kommer ha samma starkt modifierade grafikmotor (ett ord som är så överanvänt av människor som inte ens förstår vad de pratar om) och PC-plattformen kommer att ha stöd för hotfixar.

Slut på spekuationer.

Jag kommer nog att köpa både BF3 och MW3, men jag tvivlar på att BF3 ens kommer i närheten av lika många speltimmar som MW3. Jag föredrar snabb och intensiv action.

Glöm inte att det kommer vara obalanserat så in i helvete också.

Skrivet av oscarstegland:
Skrivet av angelcs:

bah om du blir lurad på pengar så är det bara ditt eget fel, man undersöker alltid noga innan man köper :=)

Och hur undersöker man ett spel som inte har något demo? Jo, läs recensioner. Vad bra då att Activision bjuder varenda recensent på en resa till någon lyx-resort i vinregionerna i norra Kalifornien och erbjuder spelet i en helt kontrollerad miljö där felen ej skall upptäckas. De kan ju knappast vilja påverka betygen. Sedan att ingen recenserar spel på PC nu för tiden gör det ännu svårare.

Att CoD:BLOPS fick 89 i snittbetyg säger ju bara att det går inte att undersöka ett spel utan att spela det själv. Spelet var ofärdigt, trasigt, och hade förmodligen den mest oinspirerade bandesignen MP har sett på ett tag. Det enda Activision har övertalat mig om, genom att fuska sig fram höga betyg, är att inte betala för deras produkter för att det är jag som lider av det i slutändan. Därför tänker jag glatt LADDA NER MW3 för singler player. Med tanke på sådana pungsparkar konsumenterna får av Activision, tycker jag det är helt rättfärdigat och ärligt talat hoppas jag att mer folk laddar ner det så att Activision får känna på lite motgång. Det är ju trots allt konsumenterna som styr över företagen.

Sedan skall jag nog skicka ett mail till Bobby Kotick och be honom dra åt helvete, han ser ju som han kommer därifrån redan.

Du påstår alltså att kartorna i BLOPS är sämre än de i MW2? MW2 hade ju sämst kartor någonsin i princip, spawnsnipes och spawntubes på varenda en...

Dessutom verkar det sop att du är en sån människa som gör att vi andra får lida av DRM. Oavsett om du gillar något eller inte så ger det dig inte automatisk rätt att (typ) stjäla företagets övriga produkter. Det rätta i det läget är att ignorera spelet, inte ladda ner det. Allt du gör är att få Activision att tro att du är en missad kund pga piratande, alltså behövs mer DRM.

Skrivet av PaLL3:

Jag gissar, som alla andra, på att nästa CoD kommer bli "likadant" som de tidigare versionerna.
Och om Treyarch misslyckas lika katastrofalt i år igen med att släppa en halvfärdig produkt, hoppas jag att det kommer svida riktigt ordentligt i plånboken.
I år släpps det åtminstone ytterligare ett spel som kan kämpa om våra pengar och vilket jag tror kommer leverera på ett högre plan än Treyarchs framstressade bakslag.

Du är väl medveten om att det är IW, studion som gjorde katastrofen som var MW2, som utvecklar den här gången. Att IW dessutom knappt finns längre och utvecklar med 2 andra studior gör inte saken bättre. Kommer bli ytterst förvånad om MW3 inte blir en opolerad hög med skit, så BF3 är med all säkerhet ett bättre spel.

Dubbelpost.

Skrivet av Traveller in time:
Skrivet av Oddman:

På somrarna blir det frisbeegolf. Massor av frisbeegolf.

Har funderat på att pröva, vad behöver man egentligen för att spela, regler etc?

Du behöver en bana först och främst. Sedan behövs en lämplig frisbee (finns bland annat i sportaffärer) och goda vänner med lämpliga frisbees för maximalt nöje. Kasta frisbeen mot korgen, räkna antal kast tills du träffar i den. Par brukar vara 3, så 4 kast blir då +1 poäng. Minst poäng vinner. Simple enough. Hockeytacklingar är med 90% säkerhet förbjudna.

På somrarna blir det frisbeegolf. Massor av frisbeegolf.

Skrivet av laxan96:
Skrivet av Soulless:

grafiken duger ju mer än väl med tanke på att spelet är extremt originellt och helt ensam i sin genre.

Men halloj där godmorron på dig då. Det måste la ändå finnas bättre grafikmotorer som fungerar smidigt och bra sedan inte tar allt för lång tid att konvertera det nuvarande till en ny. Förstår inte riktigt varför dom inte tog en ny grafikmotor från början igenkligen.

För att det kostar pengar?

Skrivet av Zymac:

Vill du ha ett spel med klyshig men ganska bra story och ett gäng emopolare som HELA tiden vill hitta på skit o göra (jädrigt irriterande) med bilar som väger AS och kränger som pråmar i kurvorna, Ja då köper du GTA.

Vill du däremot ha ett ROLIGT underhållande spel som är som GTAIV BORDE varit om dom inte gått på den (stentråkiga)realistiska linjen, ja då skaffar du SR2..

Enligt mig är valet busenkelt, ignorera GTAhypen och skaffa SR2 ist.

De störande vännerna/släktingarna i spelet irriterade mig så sabla mycket att jag aldrig klarade GTA4. Seriöst, vem kom på idén att man skulle bli uppringd var 5:e minut av någon som ville spela bowling, i spelet? SR2 är så galet mycket bättre (åtminstone på Xbox, PC-versionen ska vara buggig) att det är löjligt.

Skrivet av ForrestFox:

Vore det inte bättre de gör uppgraderingsbara konsoler? Fucks sake, billigare med en PC plus spel än att behöva köpa en ny konsol vart fjärde år och sedan punga ut allt för högt pris för spelen. :/

Hela poängen med en konsol är ju att den ska vara enkel att använda, både för användaren och för spelutvecklarna. Tror du att konsolspelen hade kunnat bli så snygga som de är om folk hade olika hårdvara i sina konsoler?

Tror att Nintendo kommer släppa sin nya under 2012 alternativt tidiga 2013, vilket förhoppningsvis tvingar fram aktion från de andra. Och den här gången vill jag ha en Xbox som håller. -_-

50 miljoner PS3 skeppade

Varje användare har alltså ett och ett halvt PSN-konto.