Inlägg av Hansen88a

Inlägg som Hansen88a har skrivit i forumet

1

Tack för det! Vi tänkte lägga till det i settings så att du kan själv välja layout på ditt nyhetsflöde.

Vad tyckte du generellt om appen? Något som du tror att du kommer använda?

VR kommer inte att "floppa". Det är möjligt att det inte blir nästa stora plattform som till exempel smartphones blev, men det finns redan och kommer att växa fram en stor marknad för VR. VR är fortfarande en omogen teknik så utifrån det vi ser idag kan vi inte avgöra dess verkliga potential. På 90 talet hade många mobiltelefoner, men det var inte många som kunde förutspå att smartphones skulle bli så stort som det är idag och den nya stora plattformen sedan PCn. Samma sak kan hända med VR dvs. att de första 10 åren når tekniken eller plattformen inte sin fulla potential.

Det är inte många som känner till att AR (Augmented Reality. Google Glass och Microsoft Hololens tex.) marknaden kommer att vara mycket större än VR marknaden så det kan vara intressant att känna till.

http://www.digi-capital.com/news/wp-content/uploads/2015/04/A...

Vi har skapat en ny typ av app för gamers (Android), feedback uppskattas!

Hejsan

Vi är ett team här i Sverige som under 1 års tid har utvecklat en Android app som heter Upcomer. Vi har precis lanserat och skulle väldigt gärna vilja få feedback från er gamers här på FZ. Förhoppningsvis är det en app som kan gynna många här!

Så vad gör appen?
Upcomer är det bästa och enklaste sättet för gamers att hålla sig uppdaterade på alla spel man är intresserad av, både släppta och kommande spel samt spel från alla plattformar. Sedan skapas ett personligt nyhetsflöde där du får dom mest intressanta nyheterna, recensioner, videos och esport från världens 50+ största medier inom gaming. Du kan exempelvis följa spel som LoL, Dota2, CS:GO, Uncharted 4, Dark Souls 3, Minecraft, WoW, Overwatch, The Division, BDO etc.

Nästa vecka integreras även Twitter så att alla intressanta tweets från officiella spelutvecklarkonton hamnar i ditt personliga nyhetsflöde. Twitch, Facebook och podcast integration kommer om några månader. Vi använder avancerade algoritmer för att filtrera bort irrelevant information så att du bara får det mest intressanta, och allt skickas i realtid så att du får nyheterna först!

Tanken med Upcomer är att du har allt intressant om dina favoritspel samlat på ett ställe. Vårt mål är att skapa den ultimate appen för gamers men vi behöver feedback från gamers som er för att lyckas med det!

Tanka appen här:
[https://play.google.com/store/apps/details?id=com.upcomer]

Hemsida: http://www.upcomer.com

Det finns bara Engelskt content just nu, men i framtiden ska vi integrera lokala medier så som FZ. Svarar gärna på frågor här i forumet!

Tack för oss!

Kollade på innehållet och nu förstår jag vad det är. Det är en SEO/Leads sajt för casinon. Den är till för att få en huvudsajt att ranka bättre i Google och för att driva direkttrafik till huvudsajten.

Visste inte att dom fanns kvar! Nostalgiskt! Brukade följa WC3 esport på den siten på tiden när SK.HeMaN och SK.MaDFroG spelade. Måste vart 12-14 år sen?

Svårt att förstå vad den handlar om. Det borde ni förmedla så att så fort man kommer in förstår man det. Exempelvis genom namn, logga, slogan, intro text eller grafik.

Spelade WoW sedan stängda betan och absolut var många saker bättre med WoW förr. Det är sant att spelet blivit för enkelt och för osocialt.

Men, folk glömmer en viktig sak. WoW var det första MMORPG som många spelade och många spelade det för förta gången i en ung ålder. Jag och mina kompisar var bara 16 då och gick i skolan. Det var helt annorlunda att gamea då, man hade inga åttaganden och bättre fantasi mm.

Många personer som säger "WoW suger" är precis samma sak som alltid när folk säger att "Det var bättre förr". Det är nostalgiskt tänkande. Även fast blizzard släpper en vanilla server så kommer det inte bli samma som förr på grund av att dom som spelar spelen förändras. Jag och mina kompisar är inte samma personer som vi var för 10 år sen och det som funkade då funkar inte nu. Samt att MMORPG är inget nytt längre, känslan man hade då går inte att få tillbaka.

1