Inlägg av Khorney

Inlägg som Khorney har skrivit i forumet

Skrivet av gottkaffe:

Är rätt säker på att jag inte gillar den här typen utav spel, men jag blir sugen på att skaffa det enbart på grund utav skavens.

Kan man avbryta ett uppdrag mitt i och återkomma senare, eller får man spela om allt?

Detta spelet, precis som ettan har inte uppdrag på det sättet.
Det är en sandbox-miljö med en väldigt stor karta/värld och du gör därför vad du vill, men självklart kan du spara kampanjen och återkomma vid ett senare tillfälle.
Det finns quests och missions och dyligt, men sparar du kampanjen så sparas det hur långt du kommit i dom också. Kan rekommendera att du tittar på valfri "lets play" för kampanjen innan köp kanske.

För dom som är intresserade finns det även en 1v1 mellan ZeRo4 och Syncerror att titta på för dom som gillar duel

https://youtu.be/LrfWtFPgVnw?t=6m20s

Skrivet av sweclockern:

Kan säkert bli kul! Men saknar den "gamla" typen av Total war, Empire är min favorit. Hade gärna sett något i den stilen igen.

Lär dröjja innan vi ser empire 2, nästa historiska TW kommer nästa år gissningsvis och det är en helt ny tidsålder då dom inte vill göra "samma spel" flera gånger.
Skulle gärna se 1800 talet personligen.

Har spelat alla Quake som kommit ut hittils. Även fast spelen varit totalt olika i multiplayer fattar jag varför ID vill göra något nytt med detta Quake. Man måste locka både nya spelare och få tillbaka f.d. Quakers.

Ranking kan ju vara intressant för klassiska spelläget också, så varför inte sätta en separat ranking där, men ändå fokusera på det normala läget för turneringar, ligor och liknande?

Denna video känns ju rätt aktuell i sammanhanget vad gäller kvinnliga karaktärer i spelet:

https://www.youtube.com/watch?v=v-0nCsE2zMA

Skrivet av Godofcheese:
Skrivet av Jinxswe:

64-bit, Bättre mod stöd, slippa slänga in ENB och det är gratis för pc... kan inte klaga^^

Va några år sedan man körde Skyrim så blir ett mycket bra tillfälle att köra genom det igen

"Bättre mod stöd"
Men det betyder fortfarande att ALLA mods som existerar till gamla skyrim måste skrivas om, speciellt dom som användes sig utav gamla Script Extender.
Jag håller mig till gamla tills alla essential mods har blivit omskrivna, om det någonsin händer

"Recently, Bethesda’s Pete Hines confirmed that old Skyrim mods will apparently be fully compatible with The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition. This is great news even for console players, as the Special Edition will come with mods support on PlayStation 4 and Xbox One, just like Fallout 4 did."

Bra idé tycker jag. Det finns mycket intressant historia och natur i vårt avlånga land. Kan det göra folk intresserade nog att gå ut och uppleva lite sånt ibland är det bara bra.

Folk säger att Hillary kan styra ett land innan hon ens blivit president. Hur vet man det? Känns inte helt bra heller att hon sagt hon är beredd på att sätta in militären mot Ryssland ifall hon misstänker dom hackar henne eller USA igen.

G2A är precis som lvlcap säger ett gäng rövare. Dom är fullt medvetna om att många av nycklarna dom säljer kommer från stula kreditkort och och att högvis av nycklarna dom säljer kommer blockeras efter att nån stackare blivit lurad att köpa den. Det säger ju sig själv att om man köper en produkt för en bråkdel av priset det kostar överallt annars så är det någon som blir lurad.

Brettonia kommer med största sannorlikhet som spelbar ras även i singleplayer senare i år.

Skrivet av Namm:

Jaha. Spelet är brutet. AI:n instant-stormar med sitt kavalleri långt, långt innan huvudarmén kommit fram. AI:n har ju katapulter... Om den inte vore totalt oduglig skulle den bombarderat med dom och tvingat spelaren att anfalla, och sen attackera med kavalleriet när spelarens armé inte står på en kulle och försvarar sig. Blä.

"...the remnants of the cavalry skirmishers, I guess" = borde vara undertiteln till spelet.

Dom sa i början att katapulterna är "out of range" eftersom orcs & goblin spelaren har ställt sig så långt bak.

Skrivet av oan:

Varför inte bara kalla det Total Warhammer?

Två olika varumärken får inte blandas.

Skrivet av BladeCrazy:

Så man kan alltså inte köra chaos utan att betala extra? eller har jag missförstått?

Chaos Warriors följer med spelet oavsett ifall du förbokar det. Däremot kommer dom som förbokar spelet kunna spela som faktionen också, istället för att bara AIn kan göra det. Dessutom så kommer denna DLC, om jag förstått det rätt, innehålla lite fler fler funktioner och enheter till själva spelet. Det sista är dock tolkningar från Steam-sidan.

Walker assault känns ju helt värdelöst. Har spelat det i flera timmar och sett rebellerna vinna en endaste gång. Den gången var det dessutom ren flyt att vi vann då deras piloter var totalt värdelösa och vi var 3-4 pers fler.
Spelet är ju rätt snyggt och låter bra annars.

Originellt gameplay, schyssta spelare och en bra inlärningskurva. Klart värt ett köp!

Skrivet av Sisyr:

Ska vi vara petiga så är alla svenska fotbollslandslag just det - svenska fotbollslandslag. Oavsett om det är damer, herrar, juniorer, seniorer eller veteraner.

Men nu ska vi inte vara petiga, utan människor som går att stå ut med.

Det kan vara bra att skilja på landslagen för att undvika missförstånd. Kalla dom bara för herrlandslaget och damlandslaget så vet man vilket som menas. Varför förvirra folk i onödan. Att lägga till "herr" eller "dam" innan -landslaget kräver ingen energi direkt.

Skrivet av faceslicer:

Ni som testat spelet. Är det nått att ha? Tyckte ettan va okej och tvåan va extremt dåligt så är väldigt tveksam till detta spel. Ni som spelat det, vad har ni för input?

Det är klart köpvärt tycker jag i varje fall. Det är väldigt stort, jag är rätt många timmar in och har inte behövt avancera mainstoryn sådär jättemycket än då det finns rikligt med quests. Det är betydligt större än 1:an och 2:an så om man gillar att utforska är det positivt. Bra "party members" tycker jag, då dom är rätt annorlunda och underhållande.
Klasserna ger en olika spelupplevelse så omspel är en klar möjlighet också.

Det negativa är ljudbuggen som nämns ovan och att spelet krashat ett par gånger för mig. Detta är dock rätt sällan det händer, kanske 3 gånger ljudbugg och ett par krashar på cirka 50-60 timmar.

Skrivet av monsterbenke:

konsoller är ju mer för såna som inte förstår sig på datorer. så har det alltid varit i min värld iaf. nästan alla jag vet som har konsoller, kan noll om dator och har bara inte valet ens. även om det inte stämmer för alla.

pc = avancerade användare
konsoll = simpel användare

förlåt

Det beror ju på hur man räknar. Det krävs ju inte sådär jättemycket engagemang rent tekniskt för att lära sig farmville eller the sims...
Om jag spelar både på PC och konsoll, är jag avancerad eller simpel?

Skulle gärna se Warhammer fantasy eller amerikanska inbördeskriget

Skrivet av KoP:

Vårdslöshet var säkert en bidragande faktor. Tyvärr.

Bör väl poängteras kanske att Walker var passagerare i bilen, och tidigare racerföraren Roger Rodas var förare.

Någon annan som inte läser ett ord av Arnroths krönikor men tycker det är väldigt underhållande att läsa kaoset bland kommentarerna?