Inlägg av Starwarsmannen

Inlägg som Starwarsmannen har skrivit i forumet

Enda anledningen jag köpte mig en xbox360, var för att lira Forza-spelen. Och enda anledningen för att jag äger Ps4 är för The Last of Us-spelet. Vad gör jag med konsollerna som bara står och samlar damm nu när man ändå bara spelar på PC? Har ju lite digitala spel på båda sidorna.

Önskade man var liten nu. Precis som man önskade att man var stor när man var mindre. ^^

Kommer säkert lagom när mitt steamkonto fyller 20år. (3e april 2004)

Känner mig som en gammal gubbe nu när man intw köpt nfs sen ProStreet. Most wanted är ju såklart det bästa men måste ändå ge plus till Porsche U. Pilla på piltangenterna och bråka med storebror om vem som skulle få spela hade man gärna velat uppleva igen. Vi bråkar än idag men nu spelar man ju tillsammans med två kontroller

Tror jag blir kvar i Wreckfest en ganska lång tid då bra bilspel inte växer på träd. Det här tar jag inte ens med en tång.

Lär inte spela det ens om jag fick 649kr (pris PC).
Vilket jäkla skämt dem har blivit. Dice är lika med bajs idag.

Namnamnam pewpewpew

Jag snubblar ibland in på JWE när jag har som mest tråkigt hemma eller när 4årige brorsonen ringer på facetime och kräver att få se ”dinosarjer på dåtan”.

Men efter sett folk lira JWE2 på twitch så tvekar jag att köpa uppföljaren. Vill ha det där lugna, mysiga spelet som jag kan bygga och bara ta det i min takt i. Sandlådeläget är guld värt när jag ska bara visa hur roligt T-rex har tillsammans med min jeep medans man hör ungen skrika ”Inte köööra på DinosarjieRex” i mobilen 😂.

Ingen fara då jag ändå sätter in henke larsson jämte Pele

Njaa. Så roligt var det inte. Håller mig till retro aoe2 istället.

Gav betan 10min innan jag avinstallerade det och sa till mig att aldrig köpa det. Serien dog för mig efter BC-Vietnam. Kommer inte sponsra EA något mer. Kan vara för gammal inte vet jag. Blir jag stridslysten så finns det Csgo där jag iaf är bra.

Skrivet av Cenorida:

AOE 4 är betydligt mer likt 2:an än 3:an.

Om du jämför dessa bilder så tycker jag ändå att 2an är långt ifrån det enkla, rena och visuella stilen som jag saknar mest i 4an. Kanske mitt öga inte tycker om det bruna gräset eller den tråkiga skogen, konstiga hus som i 3an. Springande och galopperande salta pinnar, konstiga bonusar som gör att man får mer wood än normalt. Självlysande villages, Sacred site? -hmm vad för nått?

Jag är nog inte redo för det här än Lilla 12åriga jag skulle säkert varit glad över det nya då men har väl för många härliga minnen som sitter i näthinnan som tycker mer om det gamla enkla retroaktiga i det.
Men men... Smaken är som baken, wooloo

4an
age4

3an
age3

2
age2

Fick en dålig känsla av aoe4 gameplayet. Ser alldeles för likt ut 3:an,
De får ju mina pengar oavsett för testa måste jag ju göra.. Annars är det bara avinstallera och fortsätta med aoe2 som man spelat nu i 23år. För finns inget mysigare spel än dra igång Blackforest och njuta av Dark Ages.

Bara jag som ser en orm?

Men fyfasiken vad mysigt spel! 200h loggade redan, (åkte på feber så skjutaspel gick inte alls att lira då).
Igår tog jag mina 8st vänner ut med långbåten för åka till Elder. Väl ute på öppet hav så buggade det till lite och vi fastnade på en levande ö, Båten slutade fungera, En drunknade. Åkte runt runt runt i cirklar och ingen som kunde styra. Men tur var så var jag så höglevlad och bra mat med mig så kunde simma iland (det var knappt att jag överlevde) men tillslut kunde jag bygga mig en liten flotte för åka och hämta mina små vikingar som skrek efter mig i en buggande båten. Sen var alla bin glada.

Skrivet av Freakon:

Kommer du ihåg namnet på bossen? Vissa bossar kan man skippa, samt vissa går att "skjuta på" och ta vid ett senare tillfälle. Ofta finns det alternativa vägar att vandra.

Det var nog vanliga monster. Första ”bossen” (vargen med spindelbenen) tog säkert 1h att dräpa. 😂.

Ska nog hålla mig till andra spel

Bloodborne.

Försökte minst 200 gånger med att komma vidare 3e monstret men gav upp, avinstallerade det och har inte rört det sen dess.

Rdr2 gav mig många episka stunder. Även i Online delen där jag spenderade oerhört många timmar bara på rida runt och jaga griefers. Kände mig lite sheriffig då. Levde mig in i rollen och man tog god tid på sig att njuta av atmosfären. Cp2077 kommer jag nog spela om 56år när det är färdigpatchat..

Mount & Blade II: Bannerlord.
(Jaaa jag vet att det är Early Access

Skrivet av Snake Plissken:

Har inte sagt att du har fel, e inte upp till mej att bestämma vilket spel du själv anser är årets spel.. bara påpekade varför Mount and Blade ej e med på deras i år även det e mer färdigt än Cyberpunk

Jaja.. god jul

Skrivet av Snake Plissken:

Du gjorde inte bara det, för du påpekade att Cyberpunk var med på deras lista.. och på Fz lista är inte Early access med

Stod inget om att de behövde vara "Officiella" titlar. Så är inte regeln skriven så har jag ju inte fel heller...