Inlägg av Redsolo

Inlägg som Redsolo har skrivit i forumet

1

Bah

Vilken woke patch

Häxare? Häxkarl FTW

Skrivet av Pretorian24:

Jag fattar inte vilket spel jag har. Jag vet att det är det senaste COD. Kommer en ny kampanj till ”mitt” spel?
Faan vad gammal jag är.

You and me both

Det var helt ok. Hade tänkt att vänta med spelet tills jag kan söka det på PS5an ändå så nu blir väntan bara mindre.

The Witcher 3 definitivt, alla expansioner, njutning av en värld som är levande gjorde att jag aldrig ville gå till slutbossen. Att jag sedan lade ner fööör många timmar gjorde att det både var ledsamt och skönt att klara det. Men nu sitter jag här igen och är sugen på ng+, för at uppleva allt igen.. drömmen vore en re-release till ps5.

Det kommer bli svårt att vänta med tvåan tills PS5 kommer. Lyckades göra det med ettan och bara spelade det på PS4, och det var värt väntan...

W3 fick mig att tro på RPG-spel igen. Ett bra RPG handlar delvis om att påverka karaktären i dennes utveckling men framförallt storyn och världen är de viktigaste bitarna. W3 har en värld som inga andra RPG-spel lyckats komma i närheten samt berättelser som inte bara kan lösas med att man håller upp-för-god och ned-för-ond. De val man fick göra var inte lätta och det var inte alltid att det blev som man ville eller hade tänkt sig. De 200+ timmarna som jag lade i W3 ångrar jag inte, men det finns flertalet andra RPG som jag ångrar att jag spelat så mycket. (DA:Inquisition jag tittar på dig)

Har bara en ps4 och en 1080p tv, finns det någon mening att uppdatera till PS4 pro utan att byta ut TVn? Är hypad men vill inte riktigt lägga ut 15+kkr för ett spel....

Skrivet av Red_warning:

Hoppas att han duktig på att göra kullerbyttor.

Tack, du gjorde precis min kväll!

Skall man köra en realistiskt spelomgång så skall man bränna spelet varje gång man dör, för det är ju väldigt realistiskt att spawna om o om om igen. Varje gång dessa diskussioner dyker upp så tappar jag hopp om mänskligheten.... Sad.

1