Inlägg av Elakekocken

Inlägg som Elakekocken har skrivit i forumet

1
Skrivet av Slimebeast:

Jag fattar att det täcktes av garantin.

Men coil whine är till stor del en smaksak.

Bara för att du är kinkig och returnerar fullt fungerande, jävligt dyra grafikkort så får vi andra stackare betala genom högre priser.

Ett 4:e kort som låter störande, då är det fakiskt den specifika modellens benägenhet att låta. Det ska du kunna acceptera, alternativt köpa någon annan grafikkortsmodell som inte stör dina känsliga öron. Världen och tillvaron är nämligen inte perfekt.

Vi andra tvingas subventionera din överkänslighet och självgodhet.

Jag förstår inte hur man kan vara så fräck!

Avskyr folk son skickar tillbaka fullt fungerande grejer fast det inte är pga produktens fel utan deras egna orealistiska, egoistiska krav.

Såja, lugna ner sig lite. Du pratar om priser på grafikkort som om det vore en rättighet att priserna är lägre.
Det är ju knappast reklamationer som drar upp priserna - det var ju som alla vet först pandemin och kretsbristen som följde samtidigt som kryptominers dammsög hela marknaden - räkna därtill alla scalpers som drog nytta av situationen och nu som grädden på moset så fick vi inflation delvis på grund av att Ryssland invaderat Ukraina, bland annat.
Att skylla det på reklamerade produkter låter ju snarare som svepskäl från dig att få någon person att ta emot din skit och frustration?

Klart att man ska returnera kort som har för mycket spoltjut - fram tills tillverkarna tydligt specificerar att det finns hos deras kort.

Utan tvekan Radeon 9800 Pro

Kena- Bridge of spirits, jäkligt vackert och tilltalande. Ratchet and Clank vet man ju på förhand att det kommer vara roligt liksom. Insomniac brukar veta hur man tar hand om sina gamers:)

En optisk och en digital version blir det här.
Alla spel kommer laddas ner oavsett men ungarna vill ju spela med varandra och det finns inte många spel med split screen idag tyvärr.
Den optiska för 4K Blu-Ray. Vägrar streamad låtsas 4K och kasst ljud. Har en LG BD360 som ska bli skönt att bli av med.

Jag tror man får en mycket ofriskare hjärna av att sitta med en surfplatta och glo på youtube-klipp hela dagarna. Jag tror också att bloggare har mer ofriska hjärnor än andra människor då de måste ta emot hatiska kommentarer i princip varje gång de gör ett inlägg.
Skulle människor eller barn öht bli våldsamma av TV-/datorspel så hade världen sett MYCKET värre ut än vad den gör idag och jag och flera med mig hade varit jordens största gangsters, men se på fan, det är vi inte. De som är gangsters och våldsamma föds in i det för att det är vardag i familjen eller att man växer upp med dåliga relationer, inte för att man spelar spel. Tycker det Zytomierska gör är farligt och visar tydliga tecken på okunnighet och ett förstadie på klimakteriet.

1