Inlägg av Rolle

Inlägg som Rolle har skrivit i forumet

Too little, too late.

Hoppades på nyheter kring anti-fusk faktiskt, då det är ospelbart i nuläget IMO. Det hade varit bra om spelet krävde att det körs i krypterad och signerat version av SteamOS 3 så det blir lite mer som konsoler där fusk förekommer i mycket mindre utsträckning.

Jaha, No Mans Starfield med Bugthesda touch? Nej tack.

RimWorld, Factorio, Tropico 6, Hunter: Call of the Wild, ibland bara grinda mats med min hunter i WoW WotLK.

Helt klart den sämsta reveal och trailer i WoWs historia IMO, känner ingen hype alls. Och det är faktiskt bra, för min skull.

Klassiker, dom har kommit långt på 20 år.

Skrivet av FortuN:

Fast jag och många vill nog kunna se fpsen utan att strula med 3eparts program. Att ha en funktion att inaktivera overlay ska väll inte vara svårt. Alternativt utan overlay med bara en fps mätare i spelen.

Om du har ett Nvidia kort och installerat Nvidia Experience -> Alt + R

Spelade den första timmen eller så och plockade upp det aldrig igen. Kanske ger det en ny chans med denna uppdatering.

Skrivet av Freeman79a:

Som Gabriel "Fluffy" Iglesias säger om tjocka.

DAMN.

PS5 liknar "OH HELL NO"

Hoppas på AI DLC, då det verkligen saknas!

Jag förstår fortfarande inte hur spelet kunde få en femma här.

Visst, det är snyggt. Men den snygga staden känns som en distrahering från alla buggar och features som utlovades men saknas. Det är inget som en prestanda eller buggfix patch kommer fixa i någorlunda snar framtid, spelet är från grund och botten ofärdigt!

Länk till en lista av utlovade features som inte finns eller fungerar inte korrekt i spelet: https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kcve8s/promis...

Det värsta för mig är att spelet har lite till ingen AI alls. Folk på gatorna ignorerar spelaren och det som händer runt omkring, man kan inte interagera med världen utanför scriptade uppdrag, man kan inte prata med någon på gatorna förutom att få tillbaka en "fuck off" one liner. Bilar på gator kör på räls och har ingen möjlighet att köra om ett hinder på vägen. Eftersom det saknas bilkörnings AI så finns polisbilar endast som parkerade varianter, det finns ingen möjlighet att ha en biljakt. Hur tar sig poliserna dit när man begått ett brott? Ju, dom spawnar bakom din rygg efter några sekunder, oavsett var du befinner dig - på gatan eller skyskrapans tak. Poliser skjuter dig om du står och tittar på dom för länge på gatan. RPG elementen är begränsade till att välja skill poäng och perks där dom flesta är något som liknar "x% bättre grej". Gear progression är begränsat till att byta till samma typ av vapen eller kläder, bara med mer armor/DPS. Legendary och unique vapen är samma vapen som common, bara med mer dps. Hacking är bara peka på något och välj action så sköts resten automagiskt. Storyn? Dom tog bort den viktigaste delen av storyn där man möter alla karaktärer och ersatte det med en film som ska förklara för spelaren 6 månader av progression. Action sekvenser i storyn är en on rails shooter där man inte kan avvika från det utvecklare vill att du ska göra. I vissa scener vill man bara skrika "LÅT MIG TA KONTROLL!". Otroligt frustrerande.

Visst att smaken är som baken och vi alla gillar olika saker med spel men hur man man rent ut ignorera alla dessa grundläggande saker som är kärnupplevelsen i ett RPG open world spel med fokus på kriminalitet. Att poliser helt enkelt inte fungerar borde vara ett stort minus hur än man tittar på det.

Som ett linjärt "on rails" Quantic Dream liknande story spel - 3/5
Som ett open world, GTA liknande spel som vi har blivit lovade - 1/5
Som en snygg screensaver - 5/5

Ingen chans jag köper ett spel för 800kr. Till PS4 köpte jag endast ett spel till fullt pris (600kr) och det var Red Dead Redemption 2. Något som jag sedan ångrade då spelet släpptes med mycket bättre grafik till PC ett år senare. Väntar hellre ett år tills det blir patchad och säljs på rea eller köper/laddar ner på PC.

Om allt reklam är bra reklam så tycker jag att alla borde tillåtas att streama hela filmer och musik utan tillstånd eller ersättning så länge men har en liten ruta i hörnet där man "reagerar". Det gynnar ju film och skivbolagen och skapar flera köpare. Jag tycker samma regler ska gälla för allt innehåll.

1. Vanilla launch, jag hade ingen aning vad jag gjorde. Spelade human och råkade springa som låg level till Westfall. Jag träffade två spelare med högre level och dom gav mig ett grönt vapen, några silver och visade vägen tillbaka till Elwynn.
2. Leveling i TBC i Hellfire Peninsula, Zangarmarsh, Terokkar och Nagrand och farming av primals på min hunter.
3. Raid med min guild i WotLK och när jag äntligen fick Solace of the Defeated trinket som var då BiS för healer på min holy priest som är sedan dess min main.

Skrivet av anon_119148:

Trist att jag ska komma hit som den snubben nu men hur empatiskt är det egentligen om man måste spela in det för att plocka internetpoäng? Lite samma sak som att ge en tiggare pengar sen skriva ett A4 på FB om vilket god människa man är.

Dock ser spelet ganska kul ut, kanske är något man ska börja tjata på polarna att införskaffa

PS4 spelar väl in hela tiden, så det är bara att trycka på share knappen efteråt för att dela klippet.

För mycket handhållning, när spelet tar kontrollen ifrån mig för att visa mig något som jag absolut inte får missa enligt utvecklare.

Ah, så besviken. Trodde jag skulle äntligen få hjälp och motivation att levla i classic till 60. Jag tröttnade runt level 40 för att saker tog för lång tid och har inte rört det sedan release.

Eternal out of ammo.

Testade "no DRM" versionen. Exakt som Calle sa - jag borde verkligen gilla det här, men konstant tänkande på ammo, dussintal upgrades med mods/alt fire at hålla koll på och byte av vapen för varje fiende tar ifrån det roliga för mig. Parkour moment är extra frustrerande också.

Jag vill bara springa runt med en super shotgun och skapa helvete på jorden