Inlägg av Ashcroft

Inlägg som Ashcroft har skrivit i forumet

Ingen som nämnt vare sig The Elder Scrolls IV: Oblivion eller Fallout 3 än? Jag slår ett slag för dem i så fall. Med dem kommer du har ca 500 timmar spelhimmel att se fram emot.

Sedan är Portal väldigt underhållande (har inte spelat tvåan däremot)

Absolut, det är hittills bara Bethesdas Fallout-koncept som mig veterligen kan erbjuda en liknande upplevelse.

Nej, det finns redan studior som utvecklar MMORPG'er...men extremt få som gör välgjorda single player-rollspel!

Jag tror inte att de kommer satsa på något online-äventyr. Att skapa ett sandlådespel där de inte tvingar dig till att göra något särskilt enligt en bestämd tidsplan där det helt enkelt är DITT äventyr känns som ett alldeles för bra koncept för att skrotas.

De skulle nog aldrig kunna göra ett onlinespel utan att göra alla sina fans oändligt besvikna.

Har ingen särskild favvpizza. Jag beställer alltid något med köttfärssås på, helst i kombination med tomat, ost, basilika och piripiri eller annan stark krydda/ingrediens som inte helt tar över smakupplevelsen. ^^

Jag vet inte om man borde nämna filmer man inte sett klart, eftersom de kan ha tagit en drastisk vändning i andra halvan.

Men, jag tycker att Crash är skitdålig jämfört med vad resencenter och vänner sade. I den bit av filmen jag över huvud taget stod ut med att se såg jag verkligen ingenting som var nytt.

Shit, det känns som om det var igår jag först lirade det demot. Sitter fortfarande och spelar fullversionen som vilket annat spel som helst, detta underbara FPS.

Anticimex känns ju lite overkill...och räknar med att du redan kontaktat dom.

Enda tipset jag har är att alltid vara beredd med ett elrack samt slänga ALLA matrester någonstans utanför huset.

Arvika. Speciellt med den väldigt fina parken.

När de säger dagar är det arbetsdagar som gäller.

Marocko
Relativt billigt, bara runt 6 timmars flygplansfärd, mycket god och speciell mat (mkt söta smaker och köttet kretsar ofta kring lamm).
Nackdelarna är de ihärdiga säljarna men det är inget som man inte kan stå ut med. En annan nackdel är att deras bartenders inte vet mycket om drinkblandning då det mesta bara smakar läsk, men man kan alltid köpa eget och blanda själv om man så vill

Skulle tippa på att det var antingen ett stridsvagnsspel eller ett fotbollsspel till NES när jag var kanske 4 eller 5. önskar jag kunde komma ihåg namnen

Fick vår första dator runt 96-97, internet skaffades väl 97-98 nångång. Allt vi "visste" om internet var att altavista var den största sökmotorn, och att man alltid skulle skriva http://www.------.se när man sökte, även om det var en altavista-sökning ^^
Tror det hann bli ett nytt millennium innan jag hittade sökfältet längst upp i Internet Explorer!

Tycker det är fel att jämföra filmer med filmer ur andra genres, som att ställa Die Hard mot American Beauty. Men kan ändå inte låta bli att göra det ganska ofta, tyvärr. Antagligen därför jag har svårt för action, om man bara kunde se saker för vad de är skulle man kunna bedöma filmer mer rättvist.

Six Feet Under
The Simpsons
Futurama
Scrubs
Vänner

Gameboy
Gameboy Color
PSP
SNES
Nintendo 64
Playstation
PS2

Försöker undvika McDonald's så gott det bara går, men när jag äter där blir det oftast bara en vanlig hamburgare utan några extravaganser whatsoever.

Nån som vet ett ställe man kan ladda ned trailern från så man kan få med ljudet? (alternativt någon som kan förklara varför mitt ljud på internetvideor inte fungerar...)

Jag förstår fortfarande inte varför ljudet på Youtube inte funkar för mig. :'(