Inlägg av stribb

Inlägg som stribb har skrivit i forumet

1

Igårkväll kom den äntligen och astrobot är nu igenomspelat.
Bokade strax efter 13 den 19e Nov. med ekonomi frakt till ombud från EG. Tack för all hjälp i denna tråden och hype byggandet har varit totalt här.!
Lycka till alla som fortfarande väntar, annulerade just min MM order.. (den skulle iofs inte kommit fram förräns i April så hjälper väl inte "kön" så mycket)

Skrivet av krs_kristoffer:

Nu blev jag nervös på riktigt. Tidigare idag stod det att paketet var lastat för utkörning till ombud. Nu får jag ingen träff när jag söker på Bring på mitt paketnummer.

Samma problem här, får upp att något gick fel när jag söker på mitt nummer.. Började nästan tro att jag buggat ur systemet efter att uppdatera sidan lite väl mycket idag.!

Skrivet av Chicobello:

Nu har min PS5 precis lastats för utkörning till utlämningsställe. Måste ge Bring credit för hur oerhört snabbt de jobbar. Igår kväll lämnade det terminalen i Jönköping 20 mil härifrån och nu är det på väg ut

Hur vet du att det är påväg ut? Har du hemleverans?
I fredags var min status ankommit till terminalen och skickats vidare, Jönköping.

Imorse var statusen uppdaterad ankommit till terminalen och skickats vidare, Linköping. Linköping är bara 40 min ifrån mig så hoppats det går därifrån till ombud men tänker om den har en terminal till att gå till nu?

Skrivet av anon_327736:

Kan verifiera att det inte spelar någon som helst roll, tog vanlig gratis frakt och fick den exakt samma dag som andra med expressfrakt

Jag tog vanlig frakt och när jag söker på mitt unik id så står det 8:e december med leverans ifrån EG den fjärde.! Hoppas det stämmer

Ops insåg att jag citerade fel.. Orkar inte ändra på mobilen

Skrivet av Supermanbatman:

Tänkte att jag skulle beställa ett par Pulse hörlurar medans jag väntar på mitt PS5... Kan jag åtminstone sitta och, jag vet inte, lukta på dem 😅 Men vart tror ni man kan beställa dem för att ha störst möjlighet att få den så snabbt som möjligt. För dem har väl inte dykt upp i butiker än?

Jag beställde mina från Amazon för nån vecka sedan. De dök upp efter bara några dagar. Sitter här med, laddstation, extra handkontroll, pulse headset, spiderman miles morales deluxe edition.
Nu väntar jag bara på ps5an, har en förbeställning på media markt, sedan 20 oktober den ska jag tydligen inte få förräns i tidigast april.
19:e november strax efter 13:00 fick jag in en förbeställning hos elgiganten som ska in i deras lager 4:e november, kundtjänst sa att den borde anlända till mig senast den 8:e december så hoppas på nästa vecka.

Vågar inte avboka media markt innan jag har en ps5a I handen.

Skrivet av Chrizkillah:

Tyckte jag såg de på Amazon, kolla där!

Mycket riktigt, glömde bort Amazon.! Tack
Leverans på tisdag. Det kommer 2 veckor innan ps5an då.

Sitter med extra kontroll, charging station och nu då headset. December 12 kan inte komma snart nog. Sjukt nog ser jag nästan mest fram emot astrobot. Rescue mission står som mitt favorit vr spel och detta verkar göra något liknande för dualsense kontrollen. Tycker också det är rätt skönt att det är en kortare upplevelse.!

Nu vet jag att denna tråden handlar om ps5 men hoppas detta är okay, någon som sett något ställe man kan få tag på playstation pulse headsetet? Kollat runt på netonnet, inet, mediamarkt och elgiganten men de verkar alla få in olika månader q1 2021.

Jag fick tag i en från elgiganten nu vid 13:39 kom orderbekräftelsen. Ringde supporten för att ändra mitt telefonnummer som blev fel och hon grattade mig som fick tag i en ps5a, inte många som fick det sa hon.. Den skulle skickas från dem 8:e december och eftersom jag missade att välja Express frakt ska den vara framme 12:e.. Riktigt nöjd över det.!

Har en förbokning hos MM sedan oktober men enligt dem får jag den tidigast april. Vågar dock inte avboka innan jag har ps5an från elgiganten i handen!

Tackar för all information i den här tråden som gjorde att jag gick in på elgiganten vid 13... Har inte blivit mycket jobb gjort idag 😂

Någon som hört nåt från mediamarkt? Jag beställde 14 oktober 2020 och inte hört nåt annat än mailet jag fick 5:e november där de skrev att min leverans är obekräftad och alla ps5or är bokade som de kommer få in mellan november till mars. Antar att det innebär att jag får min efter mars nångång.. Sitter och hoppas på att bli överraskad.. Kommer bli en lång vinter om jag ska sitta och uppdatera inkorgen lika mycket som jag gjort de senaste 2 dagarna..

Jag bokade på mediamarkt 14 okt 2020 och fick detta mailet 5 november:
"För tillfället är din leverans obekräftad eftersom den uppskattade volymen för november – mars är fullbokad."
Som jag förstår det kommer jag få min ps5 tidigast april 2021. Så de som blir fördröja 2 dagar måste vara de som egentligen borde fått sina på release.?

God of War till ps4 är ett måste att spela igenom... Köpte ett ps4 pro endast för det spelet (hade ps4 original innan). Sedan är ju the last of us det bästa spelet som någonsin gjorts, story mässigt. Snart kommer part 2 och blir inte det det bästa spelet jag spelat blir jag besviken, så höga är mina förväntningar på det spelet... Men av någon anledning tror jag inte jag kommer bli besviken ens med de höga förhoppningarna.

Håller inte alls med om ovanstående kommer.! Ser riktigt intressant ut. Kommer hålla ögonen på detta

1