Inlägg av KaffeLatte

Inlägg som KaffeLatte har skrivit i forumet

1
Skrivet av jeppe109:

Så välförtjänt för Elden Ring.
Det enda spelet jag lagt över 250 timmar på i år 😀

Samma här! Närmar mig 300 tror jag.

Skrivet av Dex:

Kör också alltid 60 FPS om man kan. Dock spelar jag ofta "3d person adventure games" och det tar inte lång tid innan man vänjer sig vid 30 FPS igen om man går ner till det.

Det beror väldigt mycket på vad det är för spel, men visst, finns det 60 FPS så väljer jag det ändå då jag knappt märker någon skillnad på 4k eller 1080 ändå

Jo, precis. Man körde ju större delen av spelet till PS4 i 30 fps. Alla Uncharted, Bloodborne, Batman etc. Däremot är det helt omöjligt för mig att spela t ex Control i 30 fps igen efter man har spelat det i 60 fps på PS5

Håller med om att upplösningen spelar mindre roll i dag. Spelar mycket hellre i lägre upplösning och högre fps.

Skrivet av lars_kongo:

Skulle vara intressant att se vilket spelläge som används mest. Själv kör jag alltid max ögongodis och 30 fps, ser ingen skillnad på 60 fps ändå.

Jag är tvärtom. Kör alltid med 60 fps när det är möjligt. För mig är det verkligen natt och dag och har extremt svårt att gå tillbaka till 30 fps i de flesta spelen.

Ah, ett 3D-Bloodborne. Till skillnad mot det 2D-Bloodborne som finns i dag 😅

Förvirrande rubriksättning

Skrivet av Nyhet:

Breath of the Wild-expansionerna var bara början.

#nintendo, #switch


En mer korrekt rubrik hade varit "Nintendo ska stötta upp stortitlar med kommande DLC." Som det står skrivet nu kan en naiv, hoppfull människa tro att Nintendo har kommande stortitlar på gång.

1