Inlägg av Svunnig

Inlägg som Svunnig har skrivit i forumet

1

Spelade Kingmaker efter det var färdigpatchat, det var då i mycket bättre skick än detta spel vid släpp. För mig som gammal pappersrollspelare, som inte behöver några regelförklaringar, är detta ett väldigt välkommet tillskott till spelbiblioteket. Några fighter känns som att de testats med fokus på turbaserat läge. Även fast jag vägrat använda det hittills, så kan det hända att den inställningen aktiveras innan spelets slut.

Skrivet av SorbP:

cook teases!

Fantastiskt

Hearty truffle och Hylian Shroom ger full recovery + extrahjärtan.
Går att byta ut tryffeln mot "big"-versionen för extra extrahjärtan.

Hädelsen man känner i bröstet när man hör den totalt felaktiga användningen av ljudeffekter.

Hoppas de skräpar det där projektet.

Skrivet av Tamazin:
Skrivet av Decubal:

I mitt anställningskontrakt står det ganska klart skriver att all kod som jag skapar under mitt arbetspass tillhör företaget. Skulle jag byta jobb får jag givetvis inte ta det med mig.

Vilket också är ganska självklart då det är dem som betalar min tid och det arbetet jag lägger ner.

Därför man ska skriva kod hemma utanför arbetstid om man kommer på något litet som kan effektivisera ens arbete om man vill återanvända det alternativt sälja in det till företaget man jobbar på. Utvecklar du det på arbetstid och/eller på en arbetsdator etc., så tillfaller det företaget i sig per automatik.

De företag jag jobbat för skiljer inte på kod producerad efter eller under arbetstid i sina avtal. All kod, alla patent, tillhör arbetsgivaren. Sedan får man lön därefter.

Stavning. Hört talas om det rubriksättarn?

Hobo with a shotgun

1