Inlägg av Fanskap

Inlägg som Fanskap har skrivit i forumet

Gears of war med Dominics fru och när han till slut offrar sig själv för att rädda sina vänner. Enda gången jag blivit tårögd av ett spel.

10/10 Korrekta svar!
Du är ett jumpscare.

:>

Skrivet av Vercadi:

Human: Fall Flat

JA!

Tjejen och jag spelade tillsammans, ungarna tittade på. Riktigt roligt spel.

..What

Har inte spelat battlegrounds ännu. Men med denna trailer på deras nya så känns det som att jag börjar bli för gammal för spel med så mycket kaos.

@xtrem11: Har själv en skiva med Windows 7 Pro. Som jag har installerat på minst 5 datorer samtidigt, utan problem eller meddelanden om att nyckeln används av annan dator.

Däremot gäller inte det Windows 10, då dom tagit bort den möjligheten.

@xtrem11: Nu vet jag inte om vi pratar om samma sak.

Windows 7 vet jag att man kan installera på flera datorer utan problem. Köper jag Windows 10 så fungerar det endast på en dator, försöker jag med samma nyckel på en annan dator så kommer felmeddelandet att nyckeln redan används.

Anledningen till att jag nämnde windows 7 till trådskaparen är för att inte behöva lägga en extra tusenlapp på ett operativsystem om han redan har ett liggande som går att installera på fler datorer.

Men du får -gärna- dela med dig av källan som säger att man kan använda samma windows 10nyckel på flera datorer samtidigt.

@xtrem11: Windows 7 kan installeras på flera datorer samtidigt med samma nyckel. Windows 10 är strikt 1 dator per nyckel. Då spelar det ingen roll om han har windows 10skiva liggandes någonstans, han måste ändå ha en ny nyckel om han ska installera windows 10. Speciellt om han ska byta moderkort.

Eh.. Eh.. Kan någon para ihop Neil Blomkamp med Fromsoftware och göra någon postapokalyptisk Dark Souls? Det skulle göra mig lycklig.

Och ska du bygga en stationär dator själv - dvs byta hela innanmätet, så behöver du även köpa ett operativsystem också (om du inte har windows 7 på skiva)

@Morti skrev ett väldigt vettigt inlägg till dig.

Enda tipset förutom vad han skrev är att se dig omkring bland dina vänner och se om du kan få hjälp att välja ut och bygga ihop en komplett dator. Uppgraderingspaket är oftast lite dyrare än om man väljer sakerna själv, har man en kunnig vän så kan denne säkert plocka ihop en inköpslista åt dig och förhoppningsvis hjälpa dig att installera delarna också.

"Vi spontansläpper spelet nu"

@Makkapakka: Må hända att just det exemplet inte var det bästa av mig att ta.

Står fast vid att man kan försöka undvika sådant prat offentligt, oavsett om det handlar om företag vs företag eller inte.

Men jag förstår dig bättre nu iaf, olika åsikter bara.

@Makkapakka: Jo, så mycket förstod jag med. Problemet när folk säger exakt vad dom tycker kan drabba andra i samma företag just på grund av lättkränkta människor. Kika bara på Pewdiepie/Firewatchsmeten som är igång.

Tycker han får ha sin åsikt - absolut. men att vädra den så där direkt är inte speciellt konstruktivt för någon.

Vilket proffessionellt uttalande.

@Helene: Är det då helt okej att din sambo använder sådant språk inför barnen tycker du?

Är man kändis så får man ett visst ansvar att föregå med gott exempel inför andra, då många kommer ta efter en. Det är inte bara streamers det gäller, det är ju samtliga kändisar. Har man dessutom sponsorer osv som man ska vara ett ansikte utåt ör så får man rätta sig efter deras policy.

Det är som vilket jobb som helst, tar man på sig en sorts uniform så får man också tänka på att det inte bara är sig själv man sabbar för om man gör bort sig så här.

Bara för att många beter sig illa/säger klantiga saker så är det inte okej, sedan så har det en annan effekt om en person säger något med 50+ miljoner följare än om din sambo sitter i bara kallingarna och skriker på tolvåringar över internet.

Kerbal space program med alla moddar som finns ute. :>

Trodde KSP skulle vara med på ett hörn, men icke.

Men tack för den påminnelsen. >:I

Bra där.

Kan någon säga åt MS att börja kramas med Starbreeze också så dom får ut sitt jävla superVR på marknanden och gör det kompatibelt med sin nya krysslåda?

Jag är inte bitter..

kanske lite.

@Lard von Bacon: För att man ska få ett hum om hur spelet är, säger man att det lånar inspiration från Dark souls (som många av oss vet vad det är), så förstår man på en gång hur spelteknik osv fungerar.

Säger man istället att ett spel är inspirerat av Age of Empires så kan man nog vänta sig ett RTS med skumma mumlande toganissar.