Inlägg av fersking

Inlägg som fersking har skrivit i forumet

Så här löste jag det i ACC för något år sedan (när det bara fanns 1 Ferrari, 488:an alltså).
Körde XX varv med varje bil och ställde dom mot varandra och fick till slut fram ett resultat 😂

Går det laga verktygen man bär runt på? Scrapper t.ex. Eller måste man crafta en ny varje gång den blir dålig?

Vill ni spela som dinosaurie istället rekommenderar jag The Isle Evrima (egen beta branch i Steam).
Mål: överlev.

Skrivet av Molotov:

Vet inte ens vem det är.
Men då lyssnar jag inte på generic musik för vita medelinkomsttagare.

Tack för info. Alltid undrat vilken musik du inte lyssnar på som baserar på hudfärg samt inkomst.
Nu kan jag gå vidare med min dag, skönt.

Som en vän av simulatorer hade jag önskat ett mer "verkligt" bankrånarspel. Typ Zero Hour fast i omvänd tappning. Jag gav Payday 2 ett nytt försök för bara någon vecka sedan men jag insåg ganska omgående att det inte var något för mig, tyvärr.

Skrivet av Tomas Helenius:

Såg den här nyheten och tänkte att det väl inte är nån idé att skriva nyhet pga @Mortaigne. Och... ja, snabb som alltid, så tack Mortaigne! Jag lyfter ditt inlägg på framsidan sen.

Du kan skriva en nyhet om Fanatec's fantastiska pris på sin nya CSL DD Ready2Race Bundle dom kör med just nu. Som man kan använda till NFS Unbound...för att vara någorlunda ontopic

Skrivet av SuBOnez:

Tack för svar. Är det typ kval på tisdagar och race torsdagar då?

Nej vi kör båda. 1 Short qualify (18 min) sen Medium race (25%) direkt efter det

Skrivet av SuBOnez:

Pappa till två, så man skulle passa in. Varit med några säsonger på FZDZ, är det liknande upplägg som där att man kör den dagen som funkar eller är det fasta dagar för race? Får nog med mig en kille till.

Från början körde vi när det passade flest men nu senaste säsongen har tisdagar och torsdagar 21.00 blivit inarbetat.

Skrivet av suvvey:

Hej, har letat efter en sånhär tråd! Är också pappa till småbarn och har letat efter ett gäng som vill spela f1 i liga men inte är Esportare. Tar ni fortfarande in nya hakar jag gärna på?, har 0 timmar spelade i f1 22 men 100+ genom f1 18-21. Låter superkul. Kikar in på discord och skriver Hej lite senare.

Absolut, alla får vara med!
Just nu har vi dock ett uppehåll och det är lite oklart när vi sätter igång igen. Alla på Discord kommer notifieras innan det är dags

Skrivet av Gaara:

Ja vill idioter betala för en techdemo som de har en illusion av att det kommer resultera i ett färdigt spel så låt de göra det. Folk får lägga sina pengar på vad de vill.

Tack. Skönt att du låter mig spela vidare

Skrivet av Force:

Det missade jag inte, ser kul ut!
Alltid gillat Flight Simulator, men saknat att ha ett "uppdrag", så detta är välkommet

Jag rekommenderar att du testar NeoFly isåfall, om du kör på PC dvs.
"NeoFly is a free career add-on for MFS 2020"

Skrivet av socialarbetaren:

Sant

Jag är torsk på Minecraft med dottern just nu, men stolen står där och lockar... och detta låter onekligen intressant, har ni planer på att "uppgradera" till F1 23 framöver? Det ska också ha crossplay såvitt jag förstått det.

Så med det sagt, jag kommer nog haka på framöver

Det låter bra. Det kan nog dröja ett tag innan vi går över till 23. Ingen var jättesugen att lägga 70€ direkt när det släpps

Skrivet av ichnusa:

Jag hade lätt kunnat tänka mig vara med! Om det är aktuellt och något ni fortfarande gör så hade det varit riktigt skoj. Roligare än en kaosig onlinelobby där ingen bryr sig haha!

Kul! Vi kör säsong 2 just nu och har 6-7 banor kvar innan vi börjar om igen men det går utmärkt att hoppa in mitt i en säsong. Tisdagar och torsdagar klockan 21.00 har blivit inarbetat nu så vi kör alltså ikväll (Singapore).

Skrivet av socialarbetaren:

Fan hade ju varit kul men alla assists off är ju inget för en noob som mig även om jag har ratt med stol o grejer

Klart du ska vara med ändå! ABS och automatlåda är godkänt

Kom in på Discorden om ni vill hänga på! PM:a mig.
Går att kika på tidigare race här: https://www.youtube.com/@SVENracing/streams

Skrivet av vbgbasse:

Jag kommer alltid rekommendera att köpa/hyra ingame före man drar fram kreditkortet. Att hyra är ju rätt billigt också 🙂

Jo, det är väl så. Jag ser många på Youtube som menar att skepp X kostar bara X miljoner in-game! Köp inte med riktiga pengar! Saken är den att jag hinner aldrig få ihop så mycket cash innan det är dags för en ny wipe haha. Det får bli en hyrning innan jag bestämmer mig helt enkelt. Det landade runt 50 dollar vid uppgradering från Titan hur som helst.

Jag funderar på att uppgradera min Avenger Titan till en Cutlass Black. Vill testa på mining och köra cargo, vilket jag inte gjort tidigare.
Är det att rekommendera?

Edit: Eller är det kanske smartare att hyra en Cutlass i ett dygn för att prova på först? 1 dygn kan väl inte kosta så mycket ändå.

Säljes: Turtle Beach VelocityOne Flight Yoke (PC/XBOX)

Finns det någon flygsimfantast här som vill köpa min yoke?
Har övergett flygningen helt och kör bara med ratt numera.

Inhandlades i april -22 online på Elgiganten men är i nyskick då den knappt är använd, runt 2-3 timmar. Originalkartong finns. Har annonsen både på Blocket och Sweclockers men det går trögt måste jag säga.

Pris: 2 500 kr.
Finns i Sundsvall

Skrivet av vbgbasse:

Eftersom de skall wipea live-versionen; har du testat ptu:n istället? Den uppfattas som mer stabil dessutom 🙂

Får testa det, visste inte ens att det gick att byta. Har haft ett låångt uppehåll men gjorde ett återbesök i förrgår utan några större problem. Sen efter det fick jag upp Error Code 40014 hela tiden.

Edit: Tack! Det löste problemet. Nu kan jag lägga några timmar på att binda om alla kontroller...

Fler här som drabbats av Error Code 40014 från ingenstans? Haft så ett par dagar nu och kan inte ens få igång spelet. Arena Commander är det enda jag kan spela just nu. Och som jag förstår är det inte mycket att göra, bara vänta på en fix.

Skrivet av Kyraal:

Det här såg sjukt intressant ut Kanske lite skeptisk till att behöva skjuta och hålla på i något som annars verkar vara en chill upplevelse, men det kanske är sällan man måste göra det.

Man kan bli attackerad vid gränsen, eller längs vägen när man ute och kör ibland, men det går att stänga av sånna scenarion i settings om man vill. Sedan kan man bli "inbjuden" att delta i olika jobb (mot cash) som kräver skjutning men man har valet att neka dessa om man vill fokusera mer på gränskontroller.

Skrivet av demagog:

Du skulle inte kunna tänka dig att skriva en liten recension om det, på en kaffepaus i ditt tullande? Senaste tidens medlemsrecensioner har gett mig personligen flera tips på spel jag aldrig hört/sett talas om.

Skaffar nog demon i alla fall under tiden.

Edit: slarvfel

Ja, får jag tid över kan jag nog skriva ner några rader.
Tycker absolut du ska testa demot först. Gillar verkligen att det börjat dyka upp demos till fler steamspel senaste tiden, som man kan testa innan köp.