Inlägg av NemezisDDH

Inlägg som NemezisDDH har skrivit i forumet

Låter som en bra idé. Sänk priset på spelen med 25% och låt kunderna dricksa resten om de tycker spelet var bra. Fast förmodar att han inte menar att man skall sänka priset på spelen utan att slutkund bara skall kunna betala ännu mer.

Sjukt att Apple fått lov att vara den enda förinstallerade webbläsaren på iOS och iPadOS i så många år medan Windows fick så mycket skit för att Internet Explorer och Edge gjort exakt samma sak.

Håller på att dra igenom Ori-spelen och ser fram emot mer från Moon Studios. Ori är mest troligen den mest positiva överraskningen i spelväg för egen del på flera år och rekommenderas starkt för alla som missat!

Skrivet av Guld:

När man streamar spelen igenom molnet för att spela då finns inte HDR10 och det hackar i större krävande spel och ingen 4k eller 60fps. Vem är upphetsad att då spela igenom molnet?

Jag

Är det inte lite hönan och ägget här?
Ubisoft vill inte investera i VR-marknaden innan den växt tillräckligt men hur är det tänkt att marknaden skall växa om ingen investerar?

Skrivet av Winzi:

Det framgick även under dessa rättegångar att Epic försökte vid flertalet gånger både med Google och Apple att få ett avtal som då hade en mer fördelaktig % som de fick behålla.

De tänkte väl att om Spotify kan få gräddfil så kan de också 😊
A secret Google deal let Spotify completely bypass Android’s app store fees

Skrivet av Casimir2323:

Precis, hade han jobbat på Apple hade han säkert tyckt precis tvärtom, det handlar bara om pengar.

Spelar väl ingen roll om han gör det för att Epic skall få störra del av kakan. Splittra ett monopol och ge utvecklare fler möjligheter och förhoppningsvis mer pengar att utvecklas och nyanställa är väl aldrig något dåligt?

Helt galet att de inte haft tvång på 2FA för utvecklarkonton tidigare

Är inte det viktigaste att startmenyn laddar snabbt så man kan starta spelet kvickt?

Riddick?

Låt personalen arbeta där de gör det mest effektiv.
Om man märker att produktiviteten blir lidande får man väl prata om det men om det inte är någon skillnad så varför tvinga tillbaka folk. Personligt klarade jag inte av att sitta hemma, för många distraktioner som gjorde mig ofokuserad men låt alla som trivs bättre hemma och klarar av det fortsätta.

Skrivet av Majoren:

Märkligt resonemang.
Stadia förändrade väl inte konsolmarknaden alls, de körde ju i praktiken samma affärsmodell som konsolmarknaden, bara att man gjorde den än mer beroende av internetanslutningen och leverantörens serverstatus. Man erbjöd ju ingen form av fördelaktiga tjänster eller prissättningar för konsumenterna, där får man ju säga att Gamepass sannolikt gjort ett mycket större avtryck. Om något så har väl Stadias spektakulära sammanbrott haft en starkt nedkylande effekt på streamingens framtid på spelmarknaden.

Att kompromissa med lagringsutrymme och att vänta på att uppdateringar skall installeras innan du kan spela kanske är något jag blivit bortskämd med att slippa sen jag gick över till att streama allt jag spelar.

Föredrar underhåll av server (som jag hittills upplevt en handfull gånger senaste 3 åren) framför det ”jobbet”.

Att automatiskt få spel med RTX och senaste grafikkortet utan att betala mer än någon hundring i månaden + en markant lägre elförbrukning i hemmet är bara ett par av alla fördelar för mig.

Sen att man är i klorna på en tjänst som kan stängas ner när som helst gör mig inte så mycket, bekvämligheten är värd det.

Skrivet av Majoren:

Skulle nog inte gå så långt att säga att tjänsten fungerade ypperligt för att den fungerade när en (1) person körde den ett fåtal gånger. Det är mycket som fungerar galant när man kör det ett fåtal gånger, t.ex. youtube och Steams app på Windows. Men om man däremot använder det ofta, dagligen, så hopar sig problemen...

Jag själv och flera på kontoret hade Stadia som primär spelklient från Founder till nedstängningen och lirat genom flertalet av spelen i deras katalog.

Chefen köpte på sig 5 kontroller och hade Familjedelning på som tillät hela familjen att lira från samma bibliotek samtidigt på det mest innovativa och enkla sätt som jag hittills upplevt.

Med trådbundna anslutningar till TV och datorer upplevde jag otroligt låg inputlatens. Mitt problem var mer att de inte erbjöd möjlighet att välja grafikinställningar på spelen så gick över till GFN men Stadia är fortfarande helt överlägsen mot GFN vad gäller smidigheten att starta spelen och komma igång.

Kommer förmodligen aldrig säga upp GFN, konsolmarknaden är död för mig sen Stadia förändrade den fullständigt och framtiden ligger i streaming. Finns ingen som helst tvekan där för min del.

Skrivet av Duke_Gamer:

ja det är svårt o förstå att folk har så jävla lite tid i sitt liv att 3 minuter vs 9 sekunder är dödligt för dom eller 60fps vs 120 får dom o spy och dö. Jag har spelat på min pc i 7år och levt med 25-30 på det fläta spel som ej är dos spel med laddnings tid på 3-10 minuter. Inte fan dör jag av det inte fan är det ospel bart. Jävla bort skämda barn är vad gamers är idag allt så vara ladda o klar helst i går och flyta på som smör i micron.

Själv skulle jag är jag mer orolig om ett spel är bra än att o skiten startar på 9 sekunder.

Du kör hellre en EPA än en riktig bil förmodar jag, du verkar inte ha bråttom i tillvaron Vi andra verkar föredra att spela spelen som vi köper istället för att sitta och stirra på evighetslånga laddningsskärmar men alla har olika intressen antar jag.

Vad är skillnaden egentligen på det här och att jag har igång min dator hemma och använder Teamviewer för att starta spel? Förutom att menyerna och latensen är bättre?

Varför tillåter de fjärrstyrningsappar? Apple kan ju inte kontrollera vad det är som jag fjärrstyr med dem?

Lirar 2-3 matcher dagligen och har aldrig haft problem att hitta spelare så nog lever spelet alltid men har själv inte testat ranked i någon större utsträckning.

Skrivet av NeoWeo:

Nä fy fan för streaming. Avskyr när företag försöker sälja in sina tjänster som någonting fantastisk. Vanliga konsoler/pc fungerar redan ypperligt. Vi behöver inte streaming. Om det här är framtiden så ser den väldigt mörkt ut.

Så att lira Gears of War 5 på din telefon med ultra settings utan inputlag skulle inte vara revolutionerande?
Streaming har varit framtiden sen Youtube lanserades och tekniken mognar för varje år så nog bara att acceptera

Danny har så sjukt behaglig röst, han borde läsa in ljudböcker eller nåt.

Börjat lira igen och är uppe i 75h med 55% klart utan ett ens rört något dlc ännu. AC blir bara större och större med varje spel.

Snälla säg att spelet kommer ha stöd för VR