Inlägg av 00a

Inlägg som 00a har skrivit i forumet

Haha vid 0:32 brast det

Inte så konstigt med en dator vars primära fokus är att vara liten och smidig.

Skrivet av Propy:
Skrivet av alexst4:
Skrivet av Propy:

varför har han det lagt ut det till försäljning då?

Åhhh vad jag stör mig på folk som du!!!
LÄS TEXTEN!!

"Han avråder nämligen till köp i nuläget, om du nu inte är jätteintresserad att vara med under utvecklingen."

Ja, jag läste. Men om han tycker så behöver han inte lägga ut det till allmän försäljning. Finns väl ingen logik i att sälja något som man sen avråder folk från att köpa.

Detta "betala för utvecklingen" är väl ok om man vill göra det. Men sälj det eller sälj det inte. Håll inte på med en massa trams för att kamma hem gratis ärlighets-poäng.

Stör mig på såna som dig som inte har någon större läsförståelse och enbart letar anledningar att hoppa på folk.

Nej, det står inte att han avråder alla från att köpa spelet. Han avråder dem som inte vill spela ett ofärdigt spel att köpa det.

För att bryta trenden så tycker jag det ska bli kul med fler banor, även om det hade varit roligare med banor från ett äldre bf.

Sedan tror jag att de jobbar med att lösa alla buggar, man behöver inte sätta hela kontoret på det

Jag har testat alla möjliga knapp kombinationer vid start och efter start av kontrollen men inget har påverkat. Lamporna på kontrollen blinkar till snabbt likt tidigare för att sedan helt slockna

Vad kan vara fel på mina xbox kontroller?

Efter att min xbox 360 med tillhörande två trådlösa kontroller legat på hyllan ett bra tag(halvår) så tänkte jag ta upp spelandet igen.

Här börjar problemet. När jag trycker på mitten knappen på kontrollen så blinkar den bara till snabbt utan att något händer med konsolen. Alla fyra lampor blinkar till snabbt för att sedan helt slockna. batterierna är nya, har även testat olika. sprang ut i skogen för att slippa möjliga störningskällor. Men samma sak händer. Det enda jag kan komma på som förklarar det skulle vara det att kontrollen är sönder

Det konstiga är att båda kontrollerna beter sig likadant. Jag testade att byta batterihållare mellan dem men utan skillnad. att båda gått sönder känns lite otroligt.
Är de sönder eller kan det vara något annat som jag inte tänkt på eller känner till?

Köp tryckluft på burk och blås sedan in i utblåset eller inblåset om det nu finns ett sådant. går också med vanlig kompressor givetvis(med försiktighet) om man nu har det

Troligen är den igen dammad. Blås rent med tryckluft.

1gb minne på dessa kort är waste, de kommer inte utnyttja det i vilket fall som helst. Köp 5770 istället, alternativt 4770. Sen vad för nätagg och övrig spec du har kan vara intressant att veta.

säker på att det är pga av steam?

Har du 5.1 högtalare? Jag hade samma problem, men det pga 5.1 systemet. Jag har "Logitech Z-5500" och i det finns olika så kallade "Effects".

När den stod på "stereo x2" så försvann många ljudeffekter. Men när jag använder "6ch direct" funkar allt som det ska.

Att köpa ny processor känns dumt då de som finns för 775 är allt annat än prisvärda och dessutom utgående. Iom att din processor fortfarande håller måttet så skulle jag rekommendera HD5850. Om vill ha en quad core så skulle jag föreslå att du köper nytt moderkort och processor. Men du kommer långt med att endast byta grafikkort.

Ja du kommer märka skillnad.

Skrivet av båtsman:
Skrivet av bjosarn:

Flash block till Chrome är bra.

Men det är ju bara ett tillägg tyvärr. När jag kan göra ungefär samma saker i Chrome som jag kan i Firefox byter jag gärna.

Vad är det man inte kan göra i Chrome som man kan göra i Firefox?

Gick nyligen över från Firefox till chrome iom version 4 som har stöd för tillägg likt Firefox

Att temperatursensorn visar fel värden vid idle är inget ovanligt.

Som sista utväg kan du göra detta

Rivatuner är pålitligt Ja.

processorn som blir för varm och stänger ned, kolla kylflänsen.

alternativt rensa CMOS, låter nästan som en misslyckad överklockning.

Kan vara minnet som krånglar men det känns inte lika troligt. Memtest86 för att testa, alternativt kör med endast en minessticka

Testat allt detta fortfarande samma problem? kan vara windows som krånglar. Testa att starta i safemode, annars systemåterstälning.

Om inte detta fungerar så kör med en Live-CD av valfri Linux dist för att utesluta hårdvaruproblem.

Startar Linux? om det gör det installera om Windows

Det är en peugeot XPS

Om ni börjar lyssna vid 3.04 så kommer ni att höra att musiken är densamma som den i början i bakrunden i Mass effect 2 videon.

Musiken i bakgrunden får mig att tänka på NFS II.