Inlägg av Marfy

Inlägg som Marfy har skrivit i forumet

Underbart att ni samlar allt på ett ställe. Tummen upp.

Skrivet av SWEBarb:

fast när utspelar sig detta då, efter arkham origins eller?

Det utspelar sig efter Arkham City givetvis. Origins är en prequel.

Riktigt bra indie-spel. Imponerad!

Skrivet av snoeppen:

Löjligt hela det här med Playstation är bättre än Xbox.

Det är väl inget att diskutera? Playstation har alltid varit bäst.

Ja, för PSN på PS3 var ju verkligen bäst. Med sin brist på group chat, cross-game chat, värdelös MS, ingen snackade för det ej fanns headset inkluderat, DLC som kom flera månader efter Xbox Live, ja det var riktigt överlägset helt klart. De där funktioner som saknades var ju helt onödigt. Konstigt att Sony inför dessa i PS4 de flesta (som du) vill inte ens ha sådant skräp.

Skrivet av Javas:
Skrivet av Marfy:

Bra deal. Spelade Dead Space 3 därifrån. Herrejöses vilket våldtaget spel.

Jag har hört mycket klagomål om Dead Space 3 men har inte spelat det själv. På vilket sätt är det våldtaget? Har det gjort en Resident Evil och ersatt skräck med action eller?

Det har gått från ett skräckspel där utforskning och spänning var stora plus till ett rent och skärt skjutspel med explosioner non-stop och majoriteten av din tid spenderas i hissar.

Bra deal. Spelade Dead Space 3 därifrån. Herrejöses vilket våldtaget spel.

Hoppas att det ej kommer till PC. Vad är det jag säger? En shooter som ej borde komma till PC? Ja, tyvärr. Titta bara på Battlefield 3. PC-spelarna är så bortskämda och tröttnar direkt. Battlefield 3 är praktiskt taget dött och spel på konsol lever längre verkar det som. Och detta är ett spel jag vill njuta av länge och veta att communityn är kvar flera år efter.

Hur kommer jag åt betan? Det står att den ska vara tillgänglig för alla men jag lyckas ej hitta någon info om detta.

För Super Mario och Zelda är ju helnya grejer inkl. alla deras spin-offs med Mario Kart/Party/Sports osv osv.

Jag har sett live demos utav Kinect 2 när de demonstrerar hur den filtrerar bort oljud och fokuserar enbart på spelarens röst, otroligt och läskigt imponerande. Finner det också riktigt skönt att slippa sätta på sig ett fult headset. Kinect 2 verkar verkligen vara ett äss.

Riktigt kul att höra. Riktigt imponerad av detta spel hittills, hoppas det är lika kul att spela det. Blir dag ett köp till Xbox One.

Underbart beslut. Ingen köper en shooter för bra singleplayer. Inga jag känner i alla fall. Mycket smart beslut.

Spelet verkar för övrigt helt fenomenalt. Glad att man ej missar detta spel.

Skrivet av olafpawbelt:
Skrivet av joockez:

Wat. Tycker ändå att PS4 verkar bättre

ps4 verkar bättre på alla sätt och vis, inget emot xbox men xbox one fick mig inte ens att vela ha den lite granna.

Ja, den har sämre exklusiva spel och sämre online. Sämre stream tjänst. Sämre moln. Håller med. Not.

Stör mig på er som sitter och försvarar en konsol med sämre prestanda än en PS3 och säger "inget spel har varit värt att spela senaste året förutom två Wii U exklusiva!" Ni har världens sämsta smak och mest trångsynta hjärna som finns. Påstår ni seriöst att The Last Of Us "inte är värt att spela" medan ZombiU är? Rakt ut pinsamt. Finns massor med spel som är värda att spela, bara för ni inte kan spela dem betyder det ej att de ej finns.

Förövrigt blir jag spyfärdig av allt Nintendo skräp med överdrivna färg kortast och 8-bit ljudrffektet som ger mig huvudvärk. Slutade tycka att Mario var kul när jag var 11 år.

Leds av Jay Wilson? Haha, avbokat och klart. Världens sämsta utvecklare med världens sämsta attityd.

Riktigt glad över att det kommer till iPad. Min första tanke var när jag såg utannonseringen var "detta skulle vara ett perfekt spel till iPad".

Ser fram emot att spela det på flygplatser, på tåget, caféer och bara socialt med kompisar. Har alltid velat ge mig in i kortspel så detta blir ett perfekt steg.

Alla jag känner, mig själv inkluderat, slutade spela efter en månad. Detta dog snabbare än SWTOR för mig och min guild. I SWTOR var vi aktiva med operations i över tre månader, här som sagt, knappt en månad sedan tröttnade alla och många orkade inte ens levla upp på grund av allt grindande.

Det är synd, spelet hade otroligt potential, och för att inte nämna den otroligt vackra grafiken och världen. Och musiken. Men men, folk gillar progression och endast kosmetisk gear i PvP osv är nog vad som dödade bort rejält många spelare. Och hur WvWvW misslyckades. Jag menar, kom igen, majoriteten av tiden i WvWvW spenderades, SORGLIGT NOG, på att springa och banka på dörrer. Inte OK.

Oj, det är mycket som ska krävas för att det ska bli köp från min sida. Hur vackert BF3 än var, så var det riktigt, riktigt kvaddat.

Först och främst hela Battleloggen var inte populärt beslut bland spelarna. Och att ens filter dessutom inte sparades utan man var tvungen att markera i dem om och om igen var ju rent av pinsamt.

Sedan den enorma obalansen i spelet var ju bara katastrofal. Operation Metro, ryska laget har dramatiskt överlag och hinner alltid till mittenpunkten före. Sedan var det obalans med vapen, som IRNV siktet och dylikt. Katastrof för ett sådant spel. Lägg sedan till att det saknade otroligt många basfunktioner som ping och möjligheten att joina som grupp på en server.

Sociala aspekten att joina som grupp och automatiskt hamna i samma squad är något man kan tycka var standard år 2002, men för DICE så är fallet inte så ens 2013. Till idag kan jag inte joina med fyra kompisar och hamna i samma squad - utan vi hamnar i olika squads och ibland olika lag. Helt oacceptabelt.

Så BF4 måste kännas betydligt mer polerat på dag ett. Och även vara betydligt bättre balanserat för BF3 var ett skämt ur hardcore-perspektiv och därför det aldrig blev esport succé. För casual krigsföring med vacker syn var det dock underhållande, men det kommer ej räcka för mig gällande BF4 som sagt.

Well, till en början kanske man ska släppa hårdvara som inte är 6 år gammal? Folk har väl insett att Wii U är antik redan vid dag ett och väntar hellre till PS4/720 som kommer ge en ny spelupplevelse.

De tjänar in den summan gånger 7-10 gånger på bara första veckan, garanterat.