Inlägg av Marfy

Inlägg som Marfy har skrivit i forumet

Oosh. Låter saftigt. Gillar det jag hör!

Yakuza 0, The Last Guardian och Gears 5. För många! Men Gears 5 vart ju gratis till helgen. Lägg sedan in Warzone för sociala aspekten.

Skrivet av Sisyr:

Nu handlar jag bara spel digitalt själv, men varför är det vackert att se?

För att utveckling och framsteg är vackert.

Mindre än var femte person handlar fysiska exemplar numera. Så vackert att se. Hörde senast på IGN som gick runt och sa att de flesta försäljningarna sker när folk ser spelfodralet i hyllan, de har uppenbarligen noll koll.

Ska bli oerhört intressant att se hur siffrorna för Xbox Series X, Playstation 5 och PC ser ut från 2020 och framåt när det gäller digitalt mot fysiskt. Själv har jag inte handlat fysiska skivor sedan 2010.

Vilken trevlig nyhet! Då blir det att spela igenom Gears 5 då!

Häxor är riktigt läskiga. Bra val av antagonist om det stämmer. Sedan är Chris alltid trevlig att ha med i RE-serien.

Wow! Älskar sci-fi-känslan på den! Mycket imponerad över själva tekniken också som att den kommer ha USB-C, haptisk återkoppling och att L2 och R2:s tröghet kan programmeras om för att simulera spänning av pilbåge t.ex!

Skrivet av ElyziuM:

Båda på release!
Spelsar extremet lite på min PC sedan jag köpte en LG Oled 65" TV.
Även fast att jag har en 32" 16:9 (1440p) skärm vid datorn så känns det så litet och budget jämför mot sitta i soffan med 65" vacker oled

Detta är också en stor faktor för mig. Tills PC får en 27-32" OLED-skärm med 120 Hz i 4K så kommer det alltid att finnas konsol i mitt hushåll.

Eftersom Xbox Game Pass numera finns till PC och att alla spel jag var sugen på kommer dit, Gears 5, Gears Tactics och Halo: Infinite m.m. så kommer jag att spela dessa på min PC med mus och tangentbord.

Detta gör att valet ser ut att bli en PS5 för att få exklusiva spel - på riktigt. Sedan att SSD:n är dubbelt så snabb är rusktigt trevligt också. Kan inte ens föreställa mig hur revolutionerande känsla inga laddningstider kommer att vara. Sedan är deras 3D-ljud spännande också.

Med det sagt, hade jag faktiskt valt Xbox Series X om Xbox Game Pass inte funnits till PC.

Intressant! För mig skulle det nog se ut som följande:

  1. Resident Evil 3: Nemesis

  2. Resident Evil 2

  3. Resident Evil

  4. Resident Evil 5

  5. Resident Evil 4

Skrivet av Mithos-SWE:

Lägger de 15 000 kronor på en ren mobiltelefon, eller lägger de 15 000 kronor på ett mobilabbonemang över X år där telefonen "ingår/ingick".

Menar skulle Sony/Microsoft tillåta mig köpa PSN/Live för X år och konsollen "ingår/ingick" i det priset...

Man lägger det på telefonen. Ingen operatör erbjuder nya flaggskepp "gratis" hur de än försöka marknadsföra det i utbyte mot mobilabonnemang.

Jag skulle säga runt 5999 kronor. Dock har ju spelplanen förändrats dramatiskt. Numera ser vi folk lägga 15 000 kronor på en mobiltelefon. Jag vet inte, kanske kan konsolerna tillåtas att ligga på 6-7000 kronor nu och ändå anses som "rimliga"? Alldeles oavsett så blir det intressant att följa.

Wow! Jag visste inte att Chivalry II såg så bra ut! Har missat det helt. Det var en överraskning. Otroligt bra och uppskattad lista!

@Vamp: Absolut, du har en god poäng. Men för väldigt många är konsolkriget en stor del, inte minst sagt företagen som deltar i det med ekonomiska intressen. Det är ingen hemlighet att Microsoft "förlorade" mot PS4 och det ser inte bra ut för företag att konstant förlora. Dessutom, varje kund som väljer PS5 istället för Scarlett tar bort en stor del av det ekosystemet de vill bygga upp.

@Vamp: Här säljer Microsoft fler Xbox Scarlett när alla dess spel även kommer till PC?

Varför ska jag köpa Scarlett om Halo ändå kommer till PC? Trist att Microsoft fortsätter trenden med att inte ha någon form av exklusivitet till konsolen. Blir nog en PS5 och PC då, eftersom Microsoft fortsätter att insistera på det.

Hypen är bortom all realism för detta. Speciellt efter hur otroligt bra The Witcher 3 var.

Om det är F2P blir det att prova, annars nej.

@Devan: Jag vill det i alla fall. Jag ser inte hur Starcraft är relevant här.

Ett Diablo II: Remastered som bara har buggfixar och 4K-upplösning och vackra detaljerade texturer är allt jag vill ha för att bli nöjd.