Inlägg av Harry Coma

Inlägg som Harry Coma har skrivit i forumet

Skrivet av Fiddi:

De har visat ett nytt solsystem också, det betyder ingenting vad de visat, utan endast vad de faktiskt levererar. Det är såklart fullt möjligt att salvage kommer i 3.18, men all historik visar på att man ska vara skeptiskt till exakt allt de hävdar och lägga på åtminstone 2-3 uppdateringar minst tills det faktiskt kommer eller fungerar. De har hävdat att saker kommer släppas inom veckor och ibland har de även låtit en "deadline" komma och gå innan de ens uppmärksammat att de inte kommer lyckas, som jag förstår det har de blivit lite bättre på den fronten men tilliten är ändå förstörd sedan länge.

Bra fångat, hade glömt bort att Prey hade en svajig start, men spelet som sådant var dock inte utvecklat under 10 år utan från 2001 (samma princip som Cyberpunk egentligen), samma med Too Human, lades på is under många år. Diablo 3 är det enda där som utvecklades under så lång tid (eller åtminstone ingen information som motbevisar det).
Av de tre du nämnde var det bara Prey som fick bra betyg, de andra något mediokra/halv-bra, dvs. inget spektakulärt eller banbrytande alls.

Du beskrev nyss alla early access spel någonsin... Bortsett från finansieringsmodellen, så är Star Citizen ett helt vanligt early access spel, tyvärr många sådana som inte lyckas bli klara eller ens lämna early access alls, många blir övergivna (av de som gick in i programmet 2013 så är ca tredjedelen övergivna totalt)..
Och vad du beskrev är vad jag skulle kalla "pre-produktion" dvs. det som Cyberpunk startade 2016, så håller inte med om att man kan säga samma om Star Citizen där.
Utöver det, dessa många av byggstenarna och "små builds" hade inte påverkat Squadron 42 i vilket fall som helst (som de hävdar majoriteten av företaget jobbar på).. Men det spelar ingen roll, poängen är ändå den samma, det spelar ingen roll hur länge det är i utveckling, det finns inget som talar för om det kommer bli bra eller inte, och om man tar i åtanke Chris Roberts så finns det inget som talar för att det kommer släppas eller bli klart överhuvudtaget.

Spelmarknaden har talat och alla utvecklare är bara så bra som deras senaste projekt (tex. CD Projekt Red med Cyberpunk, eller Bethesda med Fallout 76). CIG har inget tidigare projekt, de är helt obeprövade som team, men Chris Roberts har Freelancer (som han blev borttagen från pga. dålig projektledning sammanfattningsvis).

Men allt återstår att se, men förklaringar så som dina ringer otroligt tomt baserat på tidigare projekt, statistik och uttalanden från de inblandade i projektet (såg någon sammanställning av många, många citat från dem och majoriteten visades sig vara antingen lögner eller motsägande till vad som faktiskt inträffade), men en sak får man säga, de är väldigt duktiga på marknadsföring mot deras målgrupp..

Du verkar vara en positiv och humorfylld prick..

Skrivet av mobmoben:

Frågar igen, vad menade Chris när had sade det? Hur kommer det sig att du inta kan svara på det? Och väntar fortfarande på hur denna personen "doxxade" Chris, du kunde inte så klart inte länka en enda källa så antar som jag sade innan att det är information som Star Citizen ku- jag menar gemenskapen har?
Och eftersom du vet så mycket om Chris borde du väl också veta att han blev pretty much kickad ut från Hollywood, så argumentet med att han skulle va bästa vänner med Hollywood profiler håller inte grabben.

lol

Bra skrivet..?
Ibland gör man bäst i att bara hålla käft..

De flesta apor med hårlöst skinn vet när den tiden är kommen..

Och, för alla er som klagar och klagar..

Testa när det är free fly..
Kostar inte ett piss och ni får se med egna ögon hur långt det faktiskt har kommit.

Kolla youtube clip från detta året..
Boredgamer är en bra startpunkt..

Ni tycker säkert att jag är galen som har lagt så mycket på spelet..
Men, min fru betalar..

$1,826.26 USD
TOTAL SPENT

Jag tänker att inte så många här ens var födda när Porsche Unleashed släpptes..

Annars hade det sett annorlunda ut i nuffrorna..

Aaaaaaaaaaargh!
Get to the Mothership!!!!

Helst uttalat a'la Arnold

https://www.youtube.com/watch?v=Xs_OacEq2Sk&ab_channel=SnakeM...

Äksbåks

Skrivet av littleboss:
Skrivet av mill:
Skrivet av Gen:

109kr är förjävla saftigt! Det hade nog sålt bättre om det kostat hälften så mycket.

Ja det hade väl inte varit så konstigt om de sålt fler spel om de halverat priset.

Det hade det visst kunnat vara. Det är inte en sanning att folk köper bara för att det är billigare.

Plus att det inte hade varit en halvering av priset om det hade kostat hälften vid release. Det hade helt enkelt varit priset.

Som alla hade velat halvera..

Dem skulle gått loss med ett pris på 7kr och budgeterat det som marknadsföring, enligt mig.

Säg "Dem" en gång till..

Pansarvagnar..?

På riktigt..?

Failnoobs

2145..

Slap Fight

Ni som inte har valt Morrowind har inte spelat det.
För det är nämligen bäst, så är det.

Jupps, abselut.

Så det så..

Gillar att dom använder cookies..

"Star Citizen får hård konkurrens vad det gäller ögongodis."

"...kan det bli en rejäl konkurrent till Star Citizen, i alla fall på den visuella fronten."

wtf?

lol

Skrivet av bmw62:

Att 2.0 Alpha med mini PU släpptes förra veckan var ju ingen nyhet
jämfört med att få skriva 100 Miljoner Dollar. Fz nya Aftonbladet Börja läs på lite om spelet istället för att skumma igenom rubriker på nätet? oavsett om det blir ett skitspel eller en klassiker känns det som ett spel som kanske förtjänar lite mer påläsning jobba!

[http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20151204/helgen-ar-raddad-s...]

"En oomkullrunkelig stol för dig som kör hårt på nätterna."

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Rensat lite i tråden, håll er i skinnet!

Och mitt inlägg försvann för att?

Finns så många, men denna är rätt bra..