Inlägg av Ernebro

Inlägg som Ernebro har skrivit i forumet

1

Snowrunner

Mudrunner, bästa spelet 😍

Skrivet av AplAy:

Haha, såg det jag med. Liksom why even bother. De verkar dock ha tagit bort det redan efter 24 timmar eller så har de inte lagt in för alla spelare helt enkelt.

Skulle tro att de inte lägger in det för alla spelare, inte säkert att man vill att det ska stå nåt, och då är det väl ens eget val. Inte mer med det 😊

Skrivet av Gen:

Gissar att han menar att om en person lirar som identifierar sig som en kille så står det "He/Him" bredvid hans namn så det inte råder några tvivel om saken.

Jaha, och vad är problemet? Dissar man gdq för att det står vilket kön personen identifierar sig med, ja då är man nog universums största tönt.

Skrivet av Shadee:

Lust att utveckla eller är du bara här för att trolla?

Dom var dåliga för att det fanns en uppenbar agenda om att bara snacka ner AGDQ oavsett vad. Dom tog upp att det tydligen kostar mycket pengar att producera ett såhär extremt stort event plus att det var en eller två streamers som hade blivit ledsna efteråt över hur de behandlades. Det fanns liksom ingen motpol i argumentationen, ingenting om de positiva effekterna som kommer utifrån eventet, bara negativa saker. Och det gör mig misstänksam. Då har man en personlig agenda som man försöker smeta ner alla andra med, och uppenbart så lyckas man med det.

Skrivet av Ztreek:

bra youtube video om skiten

Fy fasen vilken dålig video.

Skrivet av Ztreek:

Sen är dem lite för extrema på HBTQ fronten för min del.

Vad menar du med detta egentligen?

1