Artiklar av anon20106

43

Ghostbusters: The Video Game

När Activision-Blizzard osentimentalt dumpade Ghostbusters The Video Game från sin gemensamma spelportfölj var det många som suckade uppgivet åt det kortsiktiga lönsamhetstänkandet. Här hade vi ett filmlicensspel baserat på en odödligt 80-talsklassiker, som för en gångs skull såg ut att göra det mesta rätt. Och så slänger världens största spelföretag det på soptippen.

17

World in Conflict: Soviet Assault

Det så kallade svenska spelundret har onekligen fått sig en liten törn på sistone. Nu senast var det Dices kritikerhyllade Mirror's Edge som blev en kommersiell besvikelse. Förra året drog Activision Blizzard åt svångremmen och knuffade ut Malmöstudion Massive Entertainment och dess paradnummer World in Conflict i kylan.

13

Dracula: Origin

Ett gotiskt äventyrsspel med vampyrtema, kan det vara något? Ja, gillar du pussel framför en engagerande story och står ut med en del skavanker kanske Dracula: Origin vara din kopp te.

37

Far Cry 2

Far Cry 2 behöver knappast någon introduktion och vi har tidigare rapporterat om det lovande enspelarläget. Men som alla vet finns det inget som går upp mot att puckla på sina kompisar över nätet och den här gången riktar vi strålkastaren mot spelets multiplayerläge.

52

S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Clear Sky vill rätta till det som gick snett vid föregångaren Stalkers release. Med uppfräschad grafik, nya spelelement och samma täta stämning är det en utveckling snarare än en regelrätt uppföljare. Men håller det hela vägen?

28

Far Cry 2

Uppföljare är knepiga historier. Även om de är bättre spel än föregångaren känns de aldrig lika nyskapande. Kan Far Cry 2 vara undantaget som bekräftar regeln? FZ tog planet till Kanada för att ta reda på svaret.

11

Driver till PSN